Postoji najbolja moguca opcija za prelazak na freshcoin.
Ne znam da li smem da javno procam o tome zbog uhoda koje nas vrebaju sa stranih foruma.
Zato cu malo kao i kolega na kojntelekt forumu zakomplikovati stvari za gugla.
Pou menee je di beste kombinejsn da cusnemo nekoo shooshkoo likoo koji pishe proograame, skleeepamouh nash zenba, i drobeemo tamo freshitje.
Lik nam treba za naboodzeni boodak, kojim bi odvaljeevalee vetje kamenje nego droogi boodaci. Padne dil medjoo naamma da ne deezemo neeshta sa zenba, sve da damo u investisn possle ako prodje kombinejsn ladeemo mooda na havajima.
Fresh algo sastavljen iz tri algoritma specificno slozena (SHAVITE, SIMD & ECHO). A ovde imas ostatak http://www.whattomine.com/coins/118-frsh-fresh
Ja investiram uglavnom u fond 1 i 2 po 50% iskopanog.
Pou menee je di beste kombinejsn da cusnemo nekoo shooshkoo likoo koji pishe proograame, skleeepamouh nash zenba, i drobeemo tamo freshitje.
Lik nam treba za naboodzeni boodak, kojim bi odvaljeevalee vetje kamenje nego droogi boodaci. Padne dil medjoo naamma da ne deezemo neeshta sa zenba, sve da damo u investisn possle ako prodje kombinejsn ladeemo mooda na havajima.
Kad se opeces negde prislonis backplate od karte kao hladnu oblogu.![]()
Jel normalno da miner baca oko 3.7-3.8 Mh/s a WU je nekih 11-12/m ?
Bila bi fora da smo svi samo jednodnevnu zaradu od kojna usmerili u zajednicki fond za pumpanje Fresha. Par desetina BTC-a bi cudo napravilo. :d
Koliko vidim nasi ljudi drze preko 50% mreze.
Ja ću morati ubaciti --temp-target 55 jer nema smisla da mi se ventovi vrte na 10-20% i karte budu hladnije od 5850 (turbina) koja je u leru :d
Kod mene je isto kao kod tebe...
edit:
Jedno nOOb pitanje...Šta kad igrači "potroše" novčiće (tj. vrate se u blokchain) koje sam ja deponovao u fond da li i dalje dobijam procenat na tu deponovanu količinu ili....? Kontam da se fond mora stalno dopunjavati pa mi to baš nije jasno....
Malo sam dosadan al šta ću kad ne kontamda mora se konstantno dopunjavati, kopas, kupujes i investiras, kada krene prodaja freshcoina to ce biti i primaran izvor zarade za vecinu ljudi koji imaju fresh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari