Šta je novo?

FOX WebOS televizori

• Začetnik teme Začetnik teme desp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Onu aplikaciju izgleda da ne mogu da skinem.... Jel liče na nešto ono rezultati ili ne? Ja sam zaista slikom i zvukom prezaodovljan. Bar za sada 😀
ok je, vidi gore moje. 65 je bila 625. pruge se vide jasno. odobrili mi zamenu uzeo sam philips 65 psu8400. uzeo sam preko kredita pa sam zaglavio sa njima
oni nemaju ovu 70 odnosno tu novu seriju 626. Inace ja koristim godinu dana 65wos640 i bas sam zadovoljan. Uzeo ovaj povucen iskustvom od prvog i dobijem corak. Da sam uzeo za kes uzeo bih pare i pravac gigatron kad sam ovo video.
Ali sta je tu je, inace ja imam aplikaciju i radi top, sad je na novim nema skunuli su je sa liste. J sam probao kod klinca na 32 625 isto nema, nego rekoh tvoj noviji pa mozda je tu ima. Svakako hvala na izdvojenom vremenu i neka te tv sluzi dugo, ja cu sutra po philips pa sta bude ako ne valja i njega cu da im vratim i da trazim raskid ugovora odnosno neka mi daju kes pa cu i ja u Gigatron ili neka zovu dobavljaca i nabave mi `626.

Da li neko koristi neki IPTV player na FOX WebOSu, tipa IPTV Smarters Pro, 9Xtreme i slicne i da li to pristojno funkcionise?

Koristim IPTV Smarters i pristojno radi.

Da li je jos neko kupio ili cuo nesto za ovaj novi model 70WOS626D? Nema nista na foxovom sajtu, samo ga gigatron prodaje.

Planirao sam da kupim 65" ali sad razmisljam da li vredi skoro dodatnih 10k za ovaj novi model 70" ako je nesto zaista poboljsano?
Kod prethodnih modela je zvuk bio katastrofa, slika onako slabija i u odnosu na najjeftiniji LG takvih specifikacija. Nekad sam vidjao i ghosting. Ako su samo prepakovali neki od starih modela da znam da ipak uzmem 65" neki stari 625D ili 640E.

Pa nije, stavio je i sliku kutije Silja09. Stoji bas na kutiji 626D.

Cuo sam se sa ljudima iz FOXa. U pitanju je unapredjena ploca, AI funkcije. Sve ostalo je isto kao 625D.

Zdravo svima,

Da li postoji mogucnost instaliranja aplikacije SkyShowtime, ne pronalazim je u prodavnici.
Pokusao sam i sa promenom regiona (Hrvatska, Poljska) i nista, ne pojavljuje se.
TV je FOX 55WOS620D.

Cuo sam se sa ljudima iz FOXa. U pitanju je unapredjena ploca, AI funkcije. Sve ostalo je isto kao 625D.
Ne znam da li si uzeo tv ali evo posle nekog vremena iskustva su ostala ista kao i posle prvog dana.Tv za ovaj novac odlican,zvuk dobar,slika predobra.Ustvari imao sam jedan problem.Nesto su cackali ovi iz Super nove ja nisam bio kod kuce bio sam na poslu i slika je u svim rezimima bila prejako osvetljenja kao da su svi parametri na 100% osim osnovno.Ja sam cackao podesavanja iskuljucio neke stvari sada iskreno ne mogu da se setim sta jer sam zvao super novu i haos sam napravio. I sada sve radi kao i prvog dana.Inace slika je bila takva da si trebao da stavis naocare da bi gledao tv slika neprepoznatljiva.Nesto kao kada u starim filmovima dolazi do susreta sa marsovcima pa ona jaka svetlost svetlo iza i vidis samo malo ocrtano lice marsovca ostalo sve sija sljasti 😀.Sada je sve ok.

Posle 4-5 meseci korišćenja, pojavila se fleka i burn in/ghosting na 75wos625d,
valjda neće praviti problem za reklamaciju... Osim ovoga sam poprilično zadovoljan tv-om, pogotovo za tu cenu.

Prilozi

• IMG_20260321_155834.jpg
    IMG_20260321_155834.jpg
    130.7 KB · Pregleda: 47
  • IMG_20260321_144916.jpg
    IMG_20260321_144916.jpg
    154.9 KB · Pregleda: 47
Mislim da ovo nema veze sa pozadinskim osvetljenjem, već da je pre u pitanju deformacija slojeva unutar samog panela.
Druga mogućnost je problem sa T-Con pločom koja upravlja osvežavanjem piksela, mada sve naginje ka hardverskom kvaru samog panela.

Ako je TV pod garancijom, odmah reklamiraj i ne čekaj ništa!

Reklamiraću kad stigne novi. Namestilo se da mi treba još jedan tv za drugu prostoriju, pa će ipak taj da bude u dnevnoj dok je ovaj na reklamaciji.

Inače, ovaj burn ili šta je već se menja na drugi logo posle nekog vremena, ili nestane skroz ako nema ničeg statičnog ispod, ali fleka ostaje.

Nazad
Vrh Dno