cheyenne
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.03.2006
- Poena
- 320
@cheyenne Nemoj zaboraviti da povrat po kuriru placas ti. 65 incha ima tezinu sigurno oko 20 kg mozda i malo vise pa proveri cenu.
@Ostoja Mislim da ne mora nista da obrazlaze cak mislim da je i pozeljno da ne govori da tv ima neki problem posto onda ide nekom duzom procedurom preko servisa. Prosto kaze ne odgovara mi i to je to. Ali ni ja nisam siguran 100%. Ima tema na benchmarku o ovome pa treba malo prelistati.
Rekao bih po slici da je klasican primer izrazenog dirty screen-a. Vrati. Nemoj se vise zamarati oko setovanja. Bas je losa uniformnost panela.Necu vise da dosadjivati, jos jedna slika gde se najbolje vidi. Na ovoj boji se najbolje vidi. Tv guide opcija, ako neki moze da proveri da nisam lud.
Ovo je probijanje svetlosti![]()
Kad sam povezao PS5 na Fox 55WOS620D odmah se pokreće instant game response mod.
Generalno sam prezadovoljan kako radi sa ps4 i ps5.
Nisam uspeo da uparim SBB eon daljinski sa tv...odnosno ne mogu da aktiviram tv/stb dugme. Kad ukljucim opciju hdmi - cech, tv palim i gasim na power dugme i kontrolišem stb uređaj ali nemam pojma kako da uparim tv i ovaj daljinski. Zvao sam SBB podršku i rekose da je nemoguće upariti tv i daljinac od eona ...... digli mi pritisak bzvz. Znam da može sigurno. Jedino sto ne znam koja je procedura, google mi nije pomogao. Ako neko može da me podseti bio bih mu zahvalan.
Хвала. То је баш бзв.Kabl izlazi iz TV-a, pričam za 65" 620D
Stisnes na eon daljincu stb/tv i OK dugme u isto vreme i drzis dok ne pocne da treperi zeleno, onda ukucas kod 421. Zanimljivo je da je to kod od LG televizora (webos), sa kodom od Fox-a ne radi.Kad sam povezao PS5 na Fox 55WOS620D odmah se pokreće instant game response mod.
Generalno sam prezadovoljan kako radi sa ps4 i ps5.
Nisam uspeo da uparim SBB eon daljinski sa tv...odnosno ne mogu da aktiviram tv/stb dugme. Kad ukljucim opciju hdmi - cech, tv palim i gasim na power dugme i kontrolišem stb uređaj ali nemam pojma kako da uparim tv i ovaj daljinski. Zvao sam SBB podršku i rekose da je nemoguće upariti tv i daljinac od eona ...... digli mi pritisak bzvz. Znam da može sigurno. Jedino sto ne znam koja je procedura, google mi nije pomogao. Ako neko može da me podseti bio bih mu zahvalan.
Ovo je treci tv u kuci, EON app je vec instalirana na Tcl, a preko SBB moze instalacija na samo jednom tv uredjaju. Pokusavam da sacuvam daljinski od tv-a, deca ako ga ispuste mogu da se pozdravim sa njim....a ovaj sto ide uz Eon uredjaj se pokazao pouzdanim 😉.U doba dok sam koristio STB sve sem TV on/off i VOL +- je bilo premija ako radi preko STB daljinca.
A sto samo ne instaliras EON app, onda ti ne treba ni box ni njegov daljinac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari