Šta je novo?

Kućna multimedija Fox vs Vox 43"

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

malistev

Cenjen
Učlanjen(a)
03.04.2012
Poena
195
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ima li neke bitnije kvalitativne razlike između ova dva tv-a (vidim da Fox ima 2+3 godine garancije do kraja septembra)? Trenutni stari Samsung 32" polako crkava, pa gledam nešto povoljno da ga zamenim. Nisam imao iskustva sa webos, pretpostavljam da su i Eon i Supernovina Move aplikacija dostupne i za tu platformu?

Prilozi

• Screenshot_2024-09-15-15-13-54-33_96ead4550e6b2f35ccc02f4dc1d6aef3.jpg
    Screenshot_2024-09-15-15-13-54-33_96ead4550e6b2f35ccc02f4dc1d6aef3.jpg
    265.5 KB · Pregleda: 44
Ima li neke bitnije kvalitativne razlike između ova dva tv-a (vidim da Fox ima 2+3 godine garancije do kraja septembra)? Trenutni stari Samsung 32" polako crkava, pa gledam nešto povoljno da ga zamenim. Nisam imao iskustva sa webos, pretpostavljam da su i Eon i Supernovina Move aplikacija dostupne i za tu platformu?
Uzmi Vox, ima licencirani Android!

ja sam uzeo tesla 43e635bfs sa 5 godina garancijom - 2+3 (do kraja septembra uz dodatnu registraciju) Televizor je super za 24000, android 11 sertifikovani, 1080p , ti jeftini uhd modeli ne znam kako skaliraju kablovsku koja je ionako 720p, maksimalno 1080I, tesla ima super crnu boju, uz malo cackanja podesavanja slika je odlicna za taj novac, lepe boje. Mane - losi uglovi gledanja i tvrd daljinac. Ako iskljucis one animacije u developer opcijama cak i kretanje medju aplikacijama ide fluidno... Bolji od vox-a i fox-a za isti novac po meni, ili je to lutrija na koji panel naidjes u istom modelu tv-a . Quad core procesor, 8Gb interne, dostupno oko 4 Gb - mozes pomocu fleske da povecas internu memoriju, ne znam kako radi, nisam isprobavao. Ja sam prezadovoljan za 24000 dinara.

Poslednja izmena:
ja sam uzeo tesla 43e635bfs sa 5 godina garancijom - 2+3 (do kraja septembra uz dodatnu registraciju) Televizor je super za 24000, android 11 sertifikovani, 1080p , ti jeftini uhd modeli ne znam kako skaliraju kablovsku koja je ionako 720p, maksimalno 1080I, tesla ima super crnu boju, uz malo cackanja podesavanja slika je odlicna za taj novac, lepe boje. Mane - losi uglovi gledanja i tvrd daljinac. Ako iskljucis one animacije u developer opcijama cak i kretanje medju aplikacijama ide fluidno... Bolji od vox-a i fox-a za isti novac po meni, ili je to lutrija na koji panel naidjes u istom modelu tv-a . Quad core procesor, 8Gb interne, dostupno oko 4 Gb - mozes pomocu fleske da povecas internu memoriju, ne znam kako radi, nisam isprobavao. Ja sam prezadovoljan za 24000 dinara.

Objasni mi to oko iskljucivanja tih animacija! Imam Teslu vec 5 godina i super je radio dok se nije apdejtovao sa android 9 na 11! Tacnije sve je ok osim EON aplikacije, dok je bio android 9 slika je isla fluidno i bez seckanja a sad na androim 11 slika dosta secka frejm po frejm a ona slova dole, ne mogu da se setim kako se bese zovu, na jutarnjem programu tolikf seckaju da ne mogu da se citaju, bolitglava! Kao da je EON aplikacija prezahtevna na android 11 za razliku od 9 tke gde je sve islo fluidno. Sve ostalo radi bolje nego na 9 tki, samo je problem sa tim pokretnim slovima i slikom kada ima kretanja, kao recimo fudbalska utakmica, fudbaleri seckaju kao ludi da su!. Sta bi trebao da podesim da se to seckanje ublazi ako je moguce 🤔

Ja sam bio skeptičan isto,ali uzeo vivax 58uhd10k za 36k din,prezadovoljan.I kablovska,i kontrast,crna,zvuk,sistem..5god gar....ma prezadovoljan.
Za te pare avion.Još da sam šinuo kod a5000 kao što nisam bilo bi lepše.

Vrh Dno