desp
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 1,125
Auuh... ne pamtim da li sam video bolje fotografije negde. Svaka čast!
Auuh... ne pamtim da li sam video bolje fotografije negde. Svaka čast!
Meni je bitno samo ovo do prvog zareza 😀Lepo dete, malo spaljen sesiric, gornji desni cosak problematican i generalno fali kontrasta! 😀

4min in sunset... by Nenad Ristic, on FlickrSvako ima drugaciji ukus. Ako na to dodas razlicito kalibrisane (ili bolje reci ne-kalibrisane) displaye kompova, mobilnih, stagod i upitnu pokrivenost sRGB... Samo jos jedna preporuka od mene, mada verujem da vec radis slicno - ja sam cuvao fotke samo na HDD, i onda mi je naravno isti prsao, i sada preporucujem svima da sve bitne (pogotovo fotke najmilijih) - hard, a backup na cloud, drugi hdd, eventualno flash/dvd, i naravno kvalitetan print 🙂I sta smo zakljucili posle svega? Nekom se svidja jedno, nekom drugo, nekom bolja verzija bez kontrasta, nekom sa kontrastom 😉 Ko sad moze da kaze sta je bolje? 🙂
Zašto više ne vidim temu: "Obrada fotografija - Saveti, pitanja, nedoumice"?
Mogu da je nađem jedino u pretrazi?
Zato sto je poslednji odgovor stariji od mesec dana. Kad udjes u kategoriju Digitalni fotoaparati i kamere, dole pri dnu strane imas opciju "Prikazi teme otvorene" i promeni sa poslednji mesec na zeljenu opciju.
Canyon of the river Mrtvica by Igor Konatar, on Flickr
Canyon of the river Mrtvica by Igor Konatar, on Flickr^
Kolega nadam se da si se lepo proveo 🙂
Ova prva prvise usko, vidi se priroda al ne postoji kontekst, samo kamenje i voda... Trebalo je drugacije kadriranje jer je sustinsi fotka bez motiva. Druga dosta bolja mada je i tu trebalo sire kako bi slika bila potpuna...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari