Poceo sam da citam ovu knjigu pa koga zanima: http://www.amazon.com/The-Art-Photography-Approach-Expression/dp/1933952687
Ima lep citat 😛
Inace fotografija na naslovnoj strani je ono sto bih ja zeleo da postignem u nekom trenutku 🙂
Driver....ja ne nadjoh nijednu tvoju fotku iz 2015. godine u ovoj temi ...a dao si se u komentarisanje sve u 16.......nije li to malo preterano ili si stvarno toliki pro ?
Zasto bi kacio, covek je videograf a ne fotograf.
Mickk-да су моје фотке пао би shift+delete. Ништа лично само не видим шта је занимљиво и шта си хтео да постигнеш. Можда последња ту има неке шансе али та жута пречка да нестане🙂.

За тај сам почетак мораш да гледаш туторијале и да фоткаш у исто време. Разумљиво је да ово сад не представља ништа. Оно што бих ја могао да кажем је: на првој бих ишао на неки детаљ самог сеф јер овако је пола сефа у кадру, иза пречка жута и тај зид који одвраћа пажњу од те старудије. Можда и нека симетрија би могла да се одради шта знам.
Друга под експонирана, не ваља wb, позадина пренатрпана итд. Трећа опет кажем можда има неки потенцијал замишљеног погледа у тај зид. Али хладна некако, бездушна.
У вези обраде али и генерално фотографије ја бих ти саветовао Serge Ramelli на YT онако најлакше за почетника. Може и Scott Kelby, Kai, итд. Имаш на yt доста ствари. Ово је моје аматерско мишљење. Нека се учипе искуснији.
Untitled by Nenad Ristic, on FlickrFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari