Pa - 2., jer bas o tome smo i pricali - nebo je zalepljeno sa neke druge fotke, i to je vec digital art imo...Ja ne znam sta filozofirate toliko.
1. Vise ekspozicija, normalna stvar je to sklopiti.
2. Zamena 2/3 fotke, stavljanje neba iz druge price, to vise nije to. Nemam nista protiv, da me ne shvatite pogresno, samo to vise nije fotografija.
+1Zato emocije jos niko nije fotosopirao. Bar ja da znam. Fotografija je dio umetnosti. E sad da li treba ulepsavati nesto ako vec nije tako ja licno nisam pristalica toga. Blaga korekcija boja da. Umetanje stranih tela ne.
Biljne vaši by hunder__79, on Flickr
Biljne vaši(crop) by hunder__79, on Flickr
_MG_0548 by hunder__79, on FlickrLepo jeste ali nisam ni ja za ove PS radove. Previse nerealno izgleda. Mogao si neko nebo prikladno ambijentu.
_MG_9925 by hunder__79, on FlickrProbaj da skoro legnes na zemlju, da ne fotkas odozgo i igraj se malo sa pozadinom. Postices mnogo bolji efekat._MG_9925 by hunder__79, on Flickr
Cvet mi je malo pregoreo al je celica ispala lepo 🙂
Ako preterujem sa kacenjem recite

Covek protiv prirode by hunder__79, on Flickr
Covek protiv prirode by hunder__79, on FlickrФилтер ала рендгенски снимак и кит објектив. 🙂Mene interesuje koje si sve filtere koristio? 🙂
Pauk by hunder__79, on Flickr
Guster by hunder__79, on FlickrFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari