Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobra je ATI 🙂

@djordje29
Bas sija zgrada :d
Pretpostavljam da si mislio na Photomatix ?

Da na Photomatix, *** me matrix.
Da li je neko probao HDR Efex Pro?

Poslednja izmena:
Ma jok, radio sam u Photomatix-u.
Nemam pojma za halo - glow efekat, deluje mi prihvatljivo ali mi Photomatix ne da da ga izregulišem kada to želim na nekim drugim fotkama što mi ide na živce.

Ovo ti deluje prihvatljivo ? :d Brate, fotkas vec par godina, do sad si sto puta mogao da naucis da je ovo totalno amaterski shit 🙂

Pa, to je tako ako hoćeš da uradiš surreal.
Drajveru, ukusi su različiti, koji ti je, tebi je to njesra, nekom bi bilo njesra bez toga, ne znam o čemu govoriš?

Poslednja izmena:
Pa to znaci onaj sto je prvi put uzeo aparat u ruke i puko bezveze moze da se opere tako sto ce da kaze "ukusi su razliciti" ? :d

Ovo sto ti kazem je najdobronamernija kritika. Koliko je tesko da po youtube potrazis HDR tutorial ili bilo sta u vezi sa tim, videces da niko nema ovakve fotke sa 10 kvadrata haloa oko ivica i totalno raspalih boja. I onda cesh da se zapitas da li to ima veze sa ukusima uopshte :d

Lep pogled 🙂 Mogao si u Lightroom-u da pokusas da ispravis malo te bandere ovako nekako (probao sam na brzinu)
20140221-12673017295_a340ed0779_o.webp

Ja bih kadrirao tako da se ne preklapaju a onda obrisao obe svetiljke 🙂

Ali su ti nebo vezali zicom :|

Fotka bi bila super da nema nista sem neba i staze.

Evo jos dve od istog dana, samo ovaj camac kada sam slikao naisao neki oblak ili sta je vec pa nikako boju neba lepo da izvucem...

... by Alex Alexandar, on Flickr

Sea by Alex Alexandar, on Flickr

Inace Alicante je prelep grad, ogromna plaza ( La Playa ) koja ulazi u novi ( moderni deo grada ) a na samo 100m od svega toga je stari grad iz ko zna koje godine sa malim ulicicama popunjenim ljudima, kaficima, trgovima, crkvama i ogromnom tvrdjavom iznad grada koja dominira u svakom kadru. 🙂

Poslednja izmena:
Malo je magenta jaca na drugoj... Postala je ljubicastvena fotka 😀
Mozes to doterati u LR ili PS

Кул;-)

Vrh Atmo 🙂 Nego ja tek sad skontao da si i ti presao na Canon :d

Upropasti nas ovaj driver :whip:

And Scott Kilby shot with Canon 😉

Hvala scylla 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno