Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Занимљиво Срки;-)

@ Atmo, palo mi je nesto na pamet.. Da li si mozda probao da ovog lika odvedes u neki tunel na Kalisu npr, i da on uzme da vrti tu istu prskalicu u jednoj osi,jer ce na taj nacin formirati zid od zara unutar tunela. Mislim da sam to negde video, i da je mnogo dobro izgledalo, samo ne mogu da se setim gde !

Ova 100-tka je zestoko bolestan objektiv...

@Deus, to je sledeca stanica. Organizujem dva drugara sa kolima u za sada Neimenovanom tunelu da prodju levo i desno dok on vitla vunu u dugoj ekspoziciji 🙂 ukoliko ne zavrsim u zatvoru, rezultati stizu uskoro xD

Vreme je proleću

12852740494_3cd0d6ba68_b.jpg

Pa znas da se svaki put smorim kad uzmem FF, mnogo je velika razlika, a pritom ovaj Sony je ipak igracka za tipa D800 ili 5Dmk2-3. Mada stvarno sjajno radi. Sad razmisljam kako da izvedem prelazak na FF ! Razlika je neuporediva, tj kao prelazak sa kompakt aparata na APS-C 🙂

Sta ti znace ove bele trake na slici? Posto se na ovoj beloj pozadini toliko stapaju da ne lice na nista :d

Pa ovaj copyright potpis na slikama, ili ja to lose vidim na mom starom nekalibrisanom monitoru :smoke:

Sta znam, ne vidi se lepo tvoj potpis na njima, mozda si trebao da promenis boju fonta. I nisam rekao da mi se ne dopada fotka, nego mi ovaj potpis malo odvlaci paznju od fotke 🙂

Poslednja izmena:
Nije ti losa ta ideja 😛

Ja bih da stavljam fotke na forum al mi malo glupo da ih stavljam da forum kad vec idu za stock. Mislim da cu da praktikujem isto sto i ti :d

I svidjaju mi se fotke 🙂

Poslednja izmena:
12953082533_5d0a4aa6b3_c.jpg

12953318025_c46f4ecc2c_c.jpg

Avala i Bec

Jedna fotka bez potpisa, druga sa :d
Daj linak sa flikera..

Deus, donji desni ugao ne valja
ugjkc.webp

Po Deusovom receptu 😛

@Djordje, nekako kada mi ti to napises, deluje mi kao da namerno trazis razlog, da bi mogao da me kritikujes. Zao mi je stvarno, ako sam bilo kada nesto uvredljivo napisao na tvoj racun. Nekako valjda covek napreduje ako slusa kritike.
Drvena daska na kojoj sam slikao je takva, vremenom je ispucala, i meni je fantasticna podloga i izgleda fantasticno. I sve je na toj fotki prirodno, samo je malo podesen brightnes i contrast.

@$16, odlicno je, sve si bolji ! 🙂

Nije hejt već ti kažem, a ti kako hoćeš. ,)

s16 dobre fotke, a i watermark 😛

Pa ***, ako vec idu za stock stvarno ne mogu da ih stavim bez toga a zelim da ih podelim sa vama :d

s16-Сјајне фотке као и Микеле. Једе ми се све то сад:d. Једино ми се тај google Chrome лого не допада али то је већ ствар укуса,).

Један залазак из комшилука. Једна од мојих првих фотки.

13012415674_406fbd6b9c_z.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno