Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nenade, bila je skoro na tv-u, neznam na kom programu, putopis iz Kvebeka i bas su predstavili zamak Frontenak koji je na tvojim slikama (naslikaniji zamak na svetu i remek delo arhitekture 20 veka). interesuje me ona slika sa vidikovcima, sta je to i gde se nalazi? Ekstra izgleda.

Ako mozes @Thierry Henry izbaci 4 sliku vodopada u koloru 🙂

Биће вечерас Dextere.
@paloma-хвала. Јесте замак је прелеп стварно а унутра је хотел иначе папрено скуп са златним лифтом неким само сам привирио:-D.
Слика са видиковцима су степенице кије воде ка овом водопаду који је у црно-белој варијанти. Локација куцај у гугл мапе- Montmorency Falls, Quebec City, QC.

eo' od mene jedna kompjuterashka, 🙂 5D III + 70-200 II
azBSXmc.jpg

@Thierry Henry
Dobre, prva mi je posebno zanimljiva, iako je crop/kadar malo cudan.

Има и у колору само сам овде поставио црно-белу. Пробам ја разне комбинације.

Prejaka zelena i preveliki contrast oblaka.

Loša obrada, imho.

Meni je prezasićena bojama, tj uglavnom zelenom, prelazi u drečavilo.

Sa akcentom na meni. 🙂

Da, oblaci deluju prirodno za razliku od nekih njegovih prethodnih slika, za moj ukus je dobra. I svidja mi se sto je oblake minimizirao, a u glavnom kadru je prelep vodopad 🙂

Ovaj vodopad mozda malo kadar u desno, ali generalno dobra.

Kome boje ne valjaju, proverite monitore 🙂

Хвала људи. Опустио сам руку код облака Маркусе немој да ти качим раније радове 🙂🙂🙂.
Микеле контраст мањка због тога што је фоткано из кабине-жичаре музгаве. Зато сам додао мало више мада могуће је да си у праву. Атм0-pm.

Thierry, jako lepo izgledaju fotke 🙂 Boje su taman na mestu.

Japanska prelepa, americku ne varim 🙂 🙂 Nije mi jasno ni sto se zove akita uopste...

Jel fotke moraju biti iz ove godine ili?...

S16 smotala te ženska, vidim, pečen si. Šalim se, dobre su ti fotke, Thierry takođe ali da mi ipak nazdravimo. :wave:

12618896095_d1dd507297_b.jpg

PS na FB strani Staropramena ima akcija foto fan, pošalješ im sliku i oni ti pošalju neku svoju Staropramen kilavu majcu L veličine, ženski model i to je to, ništa od six pack-a, krigli i tome slično. ,)

@s16
Cist auto, svaka cast. I daj jednu iz profila, ako dobro vidim to cu njegove fabricke radkapne samo mis e cine kao polirane, samo plastika bas i ne moze da se polira kao aluminijum, pa da vidim jel se varam ili 😀
edit:
nevermind videh u albumu da su fabricke, samo ciste, pa sam se verovatno istripovao 🙂

Poslednja izmena:
Хвала 🙂. На пролеће морам Џету мало у планинске пределе па да падне фоткање. Та бембара је стварно ремек дело у поређењу са данашњим крш дизајном bmw линије.

Dule ne mozes da verujes kakvu si mi ideju dao za sledecu zimu 😛 Inace stizu mi krajem marta original M5 dvodelne sekirice pa ce da bude kakav i treba da bude 🙂

Thierry, iskreno meni se svidja ova 5-ica i model posle nje, e39. Ovo ostalo sve krece da vuce na japance...

Jedna sa 75-300II, dobih ga na test da vidim da li mi se svidja. :d

Poslednja izmena:
Jer si mogao kucu da slikas samu, bez ikog u kadru, i fokus bi trebao da bude prvenstveno na oci, ovde vidim da je na njusci 🙂
Fotka od S16 je dobar primer dobre fotke 🙂

Poslednja izmena:
Nije moj kuca vec zene neke sa ulice pa nisam mogao mnogo da biram,a za fokus *** ja sam kriv 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno