Mozda ti deluje jer je fokus na kosi ili izmedju kose i obrva (mislim na ovih par dlaka napred) a Helios sam po sebi totalno otvoren se ne moze nazvati ostrim (poprilicno je mekan) bar par 44.-ki koje sam probao, 44m-4 konkretno nisam... :/
@MR.BIG - prvo sto sam pomislio za 1. fotku je da je patuljak. Druga mi je dobra. Nemam zamerke na senke kao neki - bas u ovom slucaju senke stvaraju veci kontrast i zbog toga su misici izrazeniji.

A sto je cvet na belom papiru, fotografisi ga u prirodi 🙂
To sam napisao jer sam otisao na sledecu stranu i nisam se mogao setiti ko je konkretno napisao post, tako da se izvinjavam... :dKAda aludiras na nekog a ja sam jedini komentarisao senke, napisli lepo da mislis na mene, ovako je totalno decije ! 😀
Procitao sam, ali mislim da bi bilo malo teze izvesti da glava ima mekse senke, a da misici pri tom ostanu ovako osvetljeni... Doduse amater sam tako da ne znam, ali iskreno meni te senke na licu uopste ne smetaju.U svakom slucaju, kao sto sam napisao, senke su mi previse ostre na licu, i napisao sam da shvatam da na taj nacin istice misice, ali glava moze da ima mekse senke ... Ako si citao uopste i da li imas predstavu o cemu sam zapravo govorio ?
ja sam pomislio da je neki midget bb set fotografija.Druga je meni super, ali prva mi je nekako cudna, ruke deluju skraceno a glava kao da nije njegova...

Slobodno nastavi da kvariš. 🙂Opet ja sa pejzažem kvarim seriju (portreta, naravno). 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari