Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobrka pojmove, konji u množini na engleskom su horsovi. :d

Kadar iz novog spota Feuda, Vlast...

Vlast.jpg

Poslednja izmena:
Добра сеница. Кокота си могао боље укадрирати...

Prva razvaljuje ali i druga mi se svidja.

Dobar taj 300/2.8 🙂

Sova je super, a na ostalima samo malo samo smanji ostrenje da ne bode oci ovako 🙂

sto se tiche 300 2.8 tu nema sta da se kaze.... savrshen objektiv!!! za cool cenu sam ga nabavio.... 🙂
e, nisam ostrio nego sam pri smanjenju slika slucajno stavio na Bilinear umesto umesto klasicnog Bicubic (Best fot smooth gradients).... i to je dovelo do preterane ostrine odnosno krzavosti! 😀

rakun vs. momche mlado vs. zhenche 😀
6omQcm9.jpg

300f2.8
o6vBAKp.jpg

17-40f4
xKDu6bP.jpg

test slika 70-200f2.8IS II, na svim objektivima microadjusment na -5 (5dmk2) ,verovatno do tela.... a, na drugom telu sharoliko neki 0 neki isto -5...

driver, si probao neki objektiv na 5d3 da odradis jedan microadjust na wide ,a drugu vrednost na zoom.....

Poslednja izmena:
Probao sa ortakovim 24-70, radi bas kako je i reklamirano 🙂 Mada moji svi objektivi ubadaju iz prve, a na 7D sam par njih morao da podesim...

DeuS.Mikelle , s16.... hvala vam , drago mi je da se svidjaju
driver, ***. ja sam sve to kalibrisao i shvatio da na -5 najbolje radi, mada fokus na 5d2 je totalni uzas.... na 1ds3 je nesto bolji ali nista spec...jedino sto imaju bolje senzore od 5Dmk3 a da ne pricham o 7D.... ti senzori nemaju detaljnost, kao da su boost-ovani, odnosno pixel density je veliki, pa nema detaljnosti u poredjenju sa 5D2 ili 1Ds2 ili 1Ds3 ili 1D4 .... uporedjivao sam raw sa 5d2 i 5d3 i cini mi se da je dvojka bolja, u svemu ostalom zato 3 ubija! nikad nisam probao aparat, voleo bi da probam zanimam me fokus i ISO, takodje je super sto je 6fps..... za video ne znam, nikad nisam probao ni na dvojci koju posedujem! inache kad odem na "Boston the big pic" i vidim ono tamo (rat,press,zurnalistika) vishe mi se i ne'fotka!

core. svaka cast 🙂

@driver, jel im ovo drugi ili treci spot?

Core, ko je ona prelepa devojka sto ti pozira ?
Sve slike su ti extra.

L objektivi i ona devojka mu zena... Aj daj i meni te sifre :d

Zenica je opaka nema sta, lako je lep objekat fotkati 😉

Ubi u oči koliko si je izoštrio. Smanji malo... Da si hteo da dočaraš usijanost krova neke meksičke hacijende, pa i nekako. Banat je "mekši"...

Poslednja izmena:
Fotografija je sve samo nije naostrena. Zato bih vas molio da se uzdrzite od "strucni" komentara.
Naostrena fotografija ima nazubljene ivice i pati cesto od halo efekta ili belih senki oko ivica.
Lepo napisite ne svidja nam se obrada i nikom nista. Pozdrav!

Pravo ljudi govore, a i znaš moje mišljenje koje sam ponovio ko zna koliko puta (za to oštrenje).

Boje na fotki jesu lepe, nebo jeste lepo... ali je kadar preuzan i samim tim scena ne dolazi do izražaja kako bi trebalo.

I standardno se ljuti na bilo kakav prigovor vezan za njegovo fotkanje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno