Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Thx man. Meni fali subjekt na ljuljasci. Neka dugokosa, crnokosa ledjima okrenuta u beloj haljini i bosa :d

Poslednja izmena:
hvala Zile 🙂 :wave:

I meni je prva ok. Podseća malo na tilf shift. Međutim, horizont curi udesno i njega moraš popraviti.

Što se ostalih tiče, i ova poslednja sa vozovima je dobra - samo zbog atmosfere. Mada, previše praznog prostora ima i ne bi bilo loše neki krop da padne. Tipa, 16:9 i samo svetiljka i vozovi u kadru.

Hvala za kritike. Ćamćič je panorama. :wave:

Super fotke ali i dalje imam zamerku na isprane fotke. Ne mislim toliko na vozove koliko na onu ulicu iz prethodnog posta, previse je isprana.

Poslednja izmena:
Da si se vise sagao na prvoj/trecoj, imao bi odraz coveka u bari, ali i ovako je dobra 🙂

E prc, bas jesam, al je bio previse daleko. Hvala :smoke: Jeeeeeee, driver mi pohvalio rad :d

Edit: Mozda bih ga uhvatio da sam legao eventualno.

Poslednja izmena:
^ Sve za fotku :d

A fotke su ti generalno sve dobre 🙂

O, hvala 😀 Bas mi je drago. Radicu na tome da budu odlicne. Samo da nadjem neke modele konacno. Ovako su mi prazne.

Da, to je upravo razlika izmedju dobre i odlicne fotke, mora da postoji nesto u dobrom kadru 🙂

Срђане, свиђа ми се баш Ариа2 колор.

Hvala

Obožavam kako sve tovje novije crno-bele fotografije umaju neku pospanu atmosferu

Poslednja izmena:
haha. Kul 😀. Hvala 🙂

Imam i takvih, ali mi se ne svidjaju, jer ovde gledalac sam razmislja sta bi to moglo biti. Pogotovo je kul sto se lik smeje.

Da!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno