- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Hvala. Ne odgovorih ranije jer se vozih po ovim mojim smornim krajevima. 🙂
Nije loše. Izgleda kao da si pokušao nešto uraditi, ali sama fotka izgleda kao da nema početak, a ni kraj. Da je u sklopu neke serije, cenim da bi bolji utisak ostavila. Ovako, meh. Ali, znaj da ja nisam neki ljubitelj b/w fotki. Ima b/w fotki koje zaista razbijaju, ali generalno mislim većina ljudi b/w-om pokušavaju da zamaskiraju neki drugi nedostatak na fotki.
Isto ti fotka nema početak i kraj. Imaš bazen kojeg si isekao, imaš terene koje si isekao, imaš tu kolibu u sred kadra koja deli fotku na pola, ali je ne završava. Obrada tu i tamo, ne mož' nešto super biti kad je fotkano dok je Sunce u zenitu. Eventualno, kropuješ bazene, ostaviš kolibu, ostaviš prvi teniski teren do kolibe, malo zelenila, malo mora i malo neba, te se nadaš najboljem.
E, sad. Malo sam se zalaufao sa ''kritikama'', pa ću da smirim hormone na dalje. 😀
Kao što sam i rekao obrade nema puno par slajdera to je to. Ovo je pogled sa terase znači toliko se vidi zato je tako i kropovano. Ne znam ko može da gleda u te sitnice pored ovakvog zelenila, plaže i boje Atlantika u 14:00. Dobro je da si rekao nešto pozitivno lol.