Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle ovi novi Android fotoaparati su idealni, imaju sve pa i youtube. Sledeći korak je da se kadar prenosi direktno na internet i da te profesionalni fotograf savetuje u realnom vremenu. Tada će svi praviti fantastične fotografije. Just 15.99USD/min

Jedan, jedini, njakvi!

img2059zs.jpg

:d

Popravićemo to, a malo je i ukrivo tj. vuče ulevo 😛
Mislim da će ta fotka mnogima držati pažnju? :d

Poslednja izmena:
Ja vidim neku demonsku facu u ovom odsjaju na flasi :d (levo od ljubicastog dela etikete) To je zli duh vinjaka 🙂 :d

Poslednja izmena:
Vidi stvarno ,) čak se i smeje :d

HSV
Pravi si CSI, još ćeš i otisak da mi uzmeš :wave:

Poslednja izmena:
Ne nego znam da se zlo krije u vinjaku :d

majajpg1jpg2jpg3.jpg

atmo
pas (kako se zove?) i prva i zadnja mačka su mi ekstra

Poslednja izmena:
Djordje, treba si tvom rotu ostaviti vise prostora sa leve strane da moz' da dise 🙂 I izbegavaj direktno sunce, pravi ostre senke, i sad joj je oko kompletno u senci.

Atmo, poslednja sa mackom mi je jako gotivna, i obe sa psom 😀

Djordje, treba si tvom rotu ostaviti vise prostora sa leve strane da moz' da dise 🙂 I izbegavaj direktno sunce, pravi ostre senke, i sad joj je oko kompletno u senci.

Nisam mogao više u pitanju je 50mm, a voli da se sunča, tada je najsretnija, pa sam iskoristio priliku. 🙂

Poslednja izmena:
Korak unazad? 😛

Da se vratim na temu: pohvale za fotke, vidim ja da cu jos neko vreme da provedem u obuci pre nego sto krenem da kacim fotke ovde!!...posebno me ubija ovo osvetljenje po sajmovima automobila 🙁

Prilozi

• IMG_0608.jpg
    IMG_0608.jpg
    603.4 KB · Pregleda: 143
Poslednja izmena od urednika:
Bez kablova ništa, da ih nema fotke bi bile savršene

img2219t.jpg
img22182.jpg

Poslednja izmena:
^ bile bi isto ocajne, kao sto su i sad.

Djordje, pokušaj prvo da iskopiraš neke poznate fotografije koje možeš uhvatiti bilo gde. Onda poredi šta si ti snimio sa fotografijama koje si pokušao da kopiraš i pokušaj da zaključiš gde je razlika.

Duga, koja je valjda subjekat slike, je malecni deo iste, nestaje nedefinisano i uvek deluje zaklonjeno. Veliki delovi slike deluju prazno... toliko ja vidim.

Poslednja izmena:
Ne, ne, niste razumeli. Ovim fotkama hoću da kažem kako se duga lepo namestila, a sve ovo ostalo je njesra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno