Šta je novo?

Forza Horizon 5

Ne znam kako je vama, ali meni se Mexico kao lokacija ne sviđa.

Meni je bas cool, djeluje mi zanimljivije i raznovrsnije duplo nego Velika Britanija.

napokon voznja desnom stranom.

To, mapa može biti i dobra i loša, nećemo znati dok je ne vidimo celu, sama lokacija nam ne govori previše. Meni lično je FH2 mapa neprevaziđena, baš šteta što je nikad nisu izbacili za PC.

Pokazali su mapu:

E6V1c7oVEAAYBiL

Objavljena je mapa:
oqawmh4jadg71.jpg

Meni se bas svidja, vratili su aerodrom, ima dosta potencijalno zanimljivig ruta, a i deluje malo vece od Skotske iz FH4.

Mora zvuk motora da nagruvaju to mora da bude top, ako nista bar kao u NFS Heat

Zale se stalno na zvukove motora ja ih nikad nisam fermao, nisam pravi petrol head.

Horizon sam igrao malo ali jr Motorsport imao odličan zvuk, za klasu bolje od GT serijala koji su se vazda kurčili kako su svako auto snimali kako se čuje a u praksi je to zvučalo trt. :)

fh4 ima poprilicno lose zvukove, neku dubinu nikad nisam mogao dobiti. subw do kraja i nista...

Playground Games previews the Horizon Adventure single player campaign mode that you'll get to experience in Forza Horizon 5.

Q: What's the leveling system like, is it like Forza Horizon 3 with a certain number of levels, or are we going to have a prestige based leveling system like Forza Horizon 4?

The player levelling system is more like Forza Horizon 4's but the campaign is quite different though, so we'll cover that in the next stream.

Ovo je stvar koja me najvise zanima u vezi sa igrom.
Prethodne dve igre su imali ocajno resenu progresiju za nas koji zelimo smislenu kampanju.

• Premium Add-Ons Bundle (Digital only): $49.99 USD (£39.99 GBP and €49.99 EUR)
    • Sold separately as an upgrade for Game Pass, Standard Digital, and Deluxe Digital.
    • Includes:
      • Car Pass
      • Expansion 1
      • Expansion 2
      • VIP
      • Welcome Pack
      • Early Access begins on November 5th, 2021.

Najverovatnije uzimam ovo.
50$ za igru plus + obe ekspanzije + early access zvuci kao solidna ponuda.

Mislis 110$. Ja uzeo standardicu...

Ne, imam gamepass. Uzmem samo ovaj upgrade paket i ne brinem.
Ako ikada budu sklanjali sa gamepassa dobiću token za igru.

Gde ste pazarili igru? Forza Horizon 4 nisam kupio, ali ovo bih. Jel mora preko Microsoft Store-a?

Ja mislim da je ima i na steamu tako da verovatno ne mora preko ms stora. Ja sam četvorku igrao narodnu verziju ali ovu hoću da nabavim

Može li detaljnije objašnjenje? Nisam nikada koristio to niti kupovao igre.

Recenzije krecu u cetvrtak u 8.
Da li je jos neko uzeo Premium?

Može li detaljnije objašnjenje? Nisam nikada koristio to niti kupovao igre.
Platis 1 dolar i igras sve sto je ponudjeno u sledecih mesec dana.
FH5 ce biti na servisu od sledeceg utorka.

Poslednja izmena:
Neka neko baci proceduru, ovo je smesno ako moze.

Recenzije krecu u cetvrtak u 8.
Da li je jos neko uzeo Premium?

Platis 1 dolar i igras sve sto je ponudjeno u sledecih mesec dana.
FH5 ce biti na servisu od sledeceg utorka.
Jel ce to trajati samo mesec dana onda? :) Ako ne budem mogao posle, ne znači mi ništa, jer ja ne igram mnogo. Igram ponekad kada uhvatim vremena.

Ovo ti vazi samo za prvi mesec kada se registrujes. Posle placas punu cenu.

Ne isplati se meni to svakako, bolje mi da pazarim igricu.

Ako budu optimizovali kao proslu definitvno uzimam, da ce bar neki demo da izbace da se testira...

Bar po onome sto sam video do sada nema mi lokacija neki vajb.
Trojka je imala nekakav egzotican osecaj.
Cetvorka je bila nekako u Fifth Gear fazonu engleski lordovi testiraju svoj vozni park po krajolicima.
A ovo mi je nekako skroz bezlicno.

I meni je trojka bila zanimljivija i nekako pravo osvezenje, cetvorka je dobra a bice i petica. Razmisljam samo koju verziju da uzmem jer i u standardnoj ima veliki broj vozila...

Nazad
Vrh Dno