Zveki
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.09.2003
- Poena
- 619
opusten je napisao(la):Kupci racunara u Srbiji:
odlicno racunarski obrazovani 10%
delimicno racunarski obrazovani 20%
Zaglavila ti se nula na numerickoj tastaturi :bottle:
opusten je napisao(la):Kupci racunara u Srbiji:
odlicno racunarski obrazovani 10%
delimicno racunarski obrazovani 20%
cim se o tome polemise na nekoliko strana neko se oseca prozvanimPeraNS je napisao(la):Ne vidim da se ovde bilo ko oseca "prozvanim" kako kazes. Ovde se koliko sam shvatio diskutuje/kritikuje pljacka kompjuterski nepismenog naroda od strane nekih "firmi" koje prodaju racunare. Sve ovo me asocira na "kosmo-disk", "Bozen" tablete za mrsavljenje (da valjaju valjda bi i sama gdj-a Bozen bila mrsava), Kleopatru, Dafinu i sve one prevare kojima smo bili izlozeni 90-ih. Sve u svemu, ako nekome "kosmo-disk" ublasi bolove u kicmi, taj ce vrlo verovatno kupiti i biti zadovoljan sa low-end office racunarom za 70.000 dinara!
Sad se setih reklame gde onaj lik u planini reklamira doticni "bol-u-kicmi eliminator" i kaze kako su mu zene porok !!!k. Ko razume shvatice.
Meni se čini da si se jedino ti prozvao ovde. Ne srećemo se sa gluposti i nepismenosti, kako kažeš, nego bezobrazlukom i lopovlukom firme Forum računari koja jeste prozvana ovde i čik nek se javi neko odande sa bar jednim argumentom. Čovek bi pomislio da su prevare tog tipa iza nas i ova tema je samo mali doprinos i pokušaj da se tome stane na put.Filo je napisao(la):ne vidim samo sto se osecate prozvanim kad na tvu vidite rekalamu forum racunara.
zato sto spadate u onih nekad navedenih 10% super kompjuterski pismenih?
zato sto vas neko tera da kupujete bas u forum racunarima?
zato sto vam prekidaju omiljeni grand show sa reklamama koje ne shvatate?
pa gorih primera nepismenosti i gluposti svaki dan sretnete na benchu(npr "birani" barton i ploca za 100 i kusur € ili pitanja ljudi kojima je tesko da procitaju manual ili help).
mislim da bi bilo bas zanimljivo vas videti kao vlasnike firmica za prodaju racunara...
Verovatno su se osetili prozvanim pošteni prodavci računara, koje će ljudi da trpaju u isti koš sa ovim lopovima.Filo je napisao(la):cim se o tome polemise na nekoliko strana neko se oseca prozvanim
Ako i jednog čoveka odvrati od kupovime kod njih, ova tema je odradila posao.Filo je napisao(la):mislis da ces nesto uraditi ovom temom?
svaka cast na optimizmu
da daTheGhost je napisao(la):cuveni inteligentni srbi.
Skidam kapu. I ja bih isto.Srga je napisao(la):Ja ne bih da izigravam neko lažno poštenje - da sam na njihovom mestu - radio bih isto![]()
mi se nismo snasli al smo pametniOziris je napisao(la):Podrzavam Srgu.
To sto mi zivimo ovako kako zivimo a vlasnik foruma kao beg, je samo pokazatelj kako smo se snasli. Forum ocigledno prodaje puno magle i jakih reci, ali koliko sam video ne laze o tome sta se nalazi u konfiguracijama. Ako ti se ne svidja ili ti ne odgovara cena, idi brate kod drugoga.
Filo je napisao(la):ocu i ja ko on da budem glup al snadjen
Hmmm,da li lazu ili ne?.Pre neki dan mi je dosla njihova musterija koja ih je pre toga minimum pet puta zvala da pita da li u racunaru ima cdrw za koji inace tvrdi da treba da ga bude posto je i on usao u sastav konfiguracije koju je kupiOziris je napisao(la):Podrzavam Srgu.
To sto mi zivimo ovako kako zivimo a vlasnik foruma kao beg, je samo pokazatelj kako smo se snasli. Forum ocigledno prodaje puno magle i jakih reci, ali koliko sam video ne laze o tome sta se nalazi u konfiguracijama. Ako ti se ne svidja ili ti ne odgovara cena, idi brate kod drugoga.
Srga je napisao(la):Možemo mi njih da pljujemo - ali zapitajte se da svako od vas ima svoju firmu koja prodaje računare - da li bi igrali pošteno i zaradjivali malo
scouser je napisao(la):Hmmm,da li lazu ili ne?.Pre neki dan mi je dosla njihova musterija koja ih je pre toga minimum pet puta zvala da pita da li u racunaru ima cdrw za koji inace tvrdi da treba da ga bude posto je i on usao u sastav konfiguracije koju je kupidgovor je bio da ima.Naravno,bio je samo cd-rom,pa je covek kupio dvdrw i zavrsio pricu.Sad pitanje je da li je on stvarno mislio da je kupio cdrw ili je zaista u ponudi bio samo cd rom(covek i dalje tvrdi da je kupio rezac), to ne znam,ali posle svih ovih prica,nisam bas siguran ko tu laze a ko ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari