To sam i pomislio heheh, eto koliko se razumem u ovo sve. Ajde sad cu staviti ovaj drugi sto imam. Hvala brate, ziv bio.Kako si zamislio da formatiras taj SSD kad ti je on jedini nosac podataka i trenutno si u OS koji se pokrece sa njega i iz njega pokusavas da formatiras?
Ono kao da instaliram windows? Pa da brate ali ja mislim da ce ostati moji podaci i lozinke sacuvane , tipa gmail itd, onaj onedrive povrati neke datoteke i to koliko znamOdradi izvan windowsa full format, butuješ windows installer sa fleške pa iz njega uradiš šta treba i "počistiš" ssd.
Vazi brate, tako cu i uraditi, ovo prvo sto si napisao.Izvadi stari, ubaci novi, instaliraj OS na njega, kad zavrsis sve dodaj i stari i formatiraj ga kako si prvobitno pokusao.
A mozes i kao sto ti je Poolmaker rekao, nece ostati nista jer kad dodjes do dela gde biras na koji disk (SSD, HDD itd) hoces da instaliras, imas opciju za formatiranje i odatle formatiras i ne nastavis instalaciju.
Ima jos x nacina, biraj sta ti odgovara.
Samo je ssd povezan, ja mislim, jer sam mu poslao samo sa ssdom. Ja sam korisio isto samo taj ssdIma x stvari zbog kojih moze da mu prsne instalacija.
Neka napravi butabilnu flesku preko Rufusa i neka raskaci sve ostale diskove koji su mu povezani pa neka proba ponovo.
Što ti nisi lepo instalirao Windows pre prodaje? Sad se ne zna da li on ne zna, ili ipak nešto nije u redu...Odradio sam format preko disk menagera i prodao racunar ali kupac kaze da ne moze da instalira windows a ja sam se sada nasao u neprojatnoj situaciji jer on pocinje da sumlja da sam mu uvalio neispravan ssd... Evo slika koje mj je slao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari