Ja sam rekao odmah da diff nije ok i da je zarada premala. Nemoj gubiti vreme s ovim.
Ja sam rekao odmah da diff nije ok i da je zarada premala. Nemoj gubiti vreme s ovim.
Buy wall 0.0012 926 ltc 😀
*** sve sto se kopa pretpostavljam da se odmah prodaje.. jer su verovatno svi se istovarili sve sto su imali, tako da taj lik sada drzi dobar deo FLO coina kod sebe.. i jos mu je malo!
Nema kajanja, dokle god je profit bilo kakav u pitanju. *** i na pravom deviznom / forex trzistu retko kad moze da se uhvati peak. Zaradili smo x2, x3 profit na FLO, to je vise nego u redu... Nego zaista nelogican potez tog lika. Drzi zid mozda sa logikom sad ce neko da me prati i stavi kupovine iznad zida, ali za sad nema ovaca. Sledeci otpor je tek na 0.0007. Samo 2 varjante sad su moguce: ili ce mu neko pojesti zid ili ce ga skloniti posle nekog vremena, kad shvati da nema ovaca...
Slican je fazon bio sa IFC, cena mu je napumpana sa 20 na 400 (sa svim onim nulama ispred) 🙂
Radujem se tome 🙂
Hteo sam probam da kopam u wallet preko http://next.afraid.org:8132/static/ podešavanja su cgminer --scrypt -o stratum+tcp://next.afraid.org:8132 -u FQpDftZoo43woaw2pP2V2cJ7vZUCyjyFp3/13 -p x --queue 0 -s 1 --intensity 19 --thread-concurrency 6500
Problem je što su mi pola zahteva Rejected, zna li neko kako se to rešava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari