Šta je novo?

FLO-Florincoin

slashnp

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
29.01.2013
Poena
69
Da li je neko obratio pažnju na ovaj koin kojim slučajem ?
Kopam ga od ponoći, i ispada da je mnogo profitabilniji od LTC-a čak i posle pada diffa !?
Inače koin je ko i ostale alternative, jedino što je relativno brz, zahteva 25 konfirmacija i ima transaction comment, čija mi namena nije jasna uopšte.
Korektan pool za ovaj koin je http://flo.smalltimeminer.com/ stejlova ima ispod 1% , diff se menja na 90 blokova, a trenutni diff je 0.26295
Menja se samo i isključivo u LTC, i to ovde : https://www.cryptsy.com/markets/view/61

Dobar coin, treba ga kopati dok mu je ovakav diff do recimo 0.34, stekati ga i sacekati da poraste malo ili ko nema strpljenja moze odmah da ga proda jer se svakako vise isplati od LTCa. Ali ovaj coin moze da lagano dostigne i duplu cenu od sadasnje... E sad ko je spreman da ceka to je drugo pitanje...

Trenutni diff je 821.90, tako da sa 1000kh/s iskopas ~1.2 ltc.

1.22Ltc po sadasnjem dif
edit: preduhitri me

Poslednja izmena:
Hvala momci, mislio sam koliko se florincoin-a iskopa dnevno konvertovano u LTC?

Ja sa mojih 850 khash iskopam negde oko 5400 komada...što ti dođe 1.2544 ltc atm 🙂

FLO je konstantno pri vrhu isplativosti u odnosu na LTC, a i skočila mu je cena skoro 50% u poslednjih par dana, tako da je po meni ovaj koin novi hit 🙂

Kao sto napisah u drugom postu khm, khm... :d Moze on i vise od sadasnje cene....

FLO @0.00097 sinoc, znaci hit je totalni...

Ja sinoc prodao po 42 al' sam se iznenadio kad sam vidio koliki je skok cijene bio. Jos vise sam se iznenadio kad sam maloprije vidio da mi je cgminer prestao sa kopanjem jutros u 10 pa je masina radila u prazno :smash:

Meni ovo nikako neide, kada ga pokrenem radi ali WU parametar je jako nizak, o čemu se radi, evo slike posle 15-tak minuta rada.
Primetio sam da nije bitan takt memorije.

FLO.png

Poslednja izmena:
Aj i ja da probam ovo cudo. Nadam se da se isplati kopati ga.

Gde vidite koliki je diff ja sam pustio jedan sat i proracunao nema neka razlika 0.4 ltc naspram 0.45flo govorim za 24sata

Meni se isplatilo da kopam kad je diff bio 0.2 sad je trenutno 0.73319311 i mala je razlika u isplativosti naspram ltc-a.

@vane34
Mislim da to nije tacno. Vec tri dana tako stoji, a inace se menjao na par h.

Sve je ovo lepo ali je trenutno neisplativo u odnosu na LTC, tu su negde mislim da je LTC za nijansu isplatljiviji. Odoh da kopam nešto drugo.

Pa da, ja sam pustio 3h da sljaka da probam ali neisplativ je. Na dan gubim 20-25% s ovim, neka hvala.

Nema vajde sa ovim diff-om, počeo sam da kopam EZCoin

Ma taj dif je netacan na coinchoisu flo je sad najisplatljiviji, jos i da ubodes pravu cenu, i dupliras ltc/day kao ja juce 🙂

Pa recite vec jednom gde gledate taj diff za florin

Nešto kod mene ovaj http://flo.smalltimeminer.com/ pool neradi kako treba, za dva sata iskopao je 100 novčića, a procena za 24h je skoro 6000 novčića što je 5x veća procena od onoga što kopam? Miriše mi na prevaru.
Vidim da od naših cedomirgajic kopa, ako je na forumu neka se javi, baš me zanima kako drugima radi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno