Šta je novo?

FLO-Florincoin

Meni smalltime pool daje tacno kolko treba. A do sada sam iskopao preko njega oko 300000flo. Ako se ne varam pplns je tako da ne mozes da procenis u prva 2h koliko ce da isplacuje..

Bah, ja sam ga uvek pustao sat-dva da radi i onda se smorim kada vidim da nije to to i batalim, mrzi me da ga opet pustam.

Ti si izgleda navikao na PPS sistem placanja. To je retkost kod shit coina... Pool je PPLNS, tako da dobijas manje na pocetku a kasnije pocinje da ti pristize onoliko koliko ti pripada. Ovaj sistem je prakticno uveden da se ne bi skakalo sa poola na pool..

Aha, pa to mi se neisplati sa 2mHs, dok se ja počnem da dobijam koliko treba promeni se diff i cena tako da.... bolje da se držim LTC-a, izgubio sam bar 10 LTC-a za mesec dana raznim eksperimentisanjem, važno da sam preživeo prvi mesec i da sam u nekom plusu ~50e kada se odbije struja (računam da ode na struju ~3000din). Ovo se isplati ko ima 4-5mHs-a i više rudara koji mogu ga kopaju više valuta istovremeno.

FLO je sasvim ok i dalje za kopanje, samo je flo.smalltimeminer.com konstantno pod ddos-om, sad trenutno više ne radi nego što radi, i to smara...ali koin preko noći ode 20% dole, već danima u nazad, a preko dana padne...sasvim solidna zarada može da se napravi na cryptsy-ju 😉

Flo pravi haos opet 🙂 cena mu je od sinoć skočila preko 20 %, što mi je naravno lepo selo 🙂

FLO je u poslednje vreme cak atraktivniji i od GLDa kolko vidim ,) U principu to je jedan investitor koji izmakne zid da bi se nakupovao jeftino, pa kad zavrsi sa tim onda vraca zid i pomera ga na gore dok pajseri ispred zida kupuju njegov FLO :d Vec je providan, ali sto se mene tice moze 2-3 puta mesecno da ponavlja proces...

Ja sam rekao odmah da diff nije ok i da je zarada premala. Nemoj gubiti vreme s ovim.

Ja sam Flo iskopao po diffu do 0.4, tako da mi je opusteno, sad ga kopam bezveze jer me mrzi da gasim guiminer :d. Svi kolko vidim sad kopaju kad je cena velika, a samim tim i diff...

Sta reci osim neverovatno!!! ,) A ja se juce razmisljam dal da kupim jedno 20k za 0.00064xx. I kazem sebi necu, to je skupo sacekacu ga na 0.00061 :d. LOL koja greska...

ma to jedan covek samo drzi wall, ne znam ni ja zasto.. kad se on povuce cena ode 2x dole.. u svakom sl svi smo se *****ali kad smo prodavali i po 0,0005 i mislili da smo super prosli 🙂

Nema kajanja, dokle god je profit bilo kakav u pitanju. *** i na pravom deviznom / forex trzistu retko kad moze da se uhvati peak. Zaradili smo x2, x3 profit na FLO, to je vise nego u redu... Nego zaista nelogican potez tog lika. Drzi zid mozda sa logikom sad ce neko da me prati i stavi kupovine iznad zida, ali za sad nema ovaca. Sledeci otpor je tek na 0.0007. Samo 2 varjante sad su moguce: ili ce mu neko pojesti zid ili ce ga skloniti posle nekog vremena, kad shvati da nema ovaca...

*** sve sto se kopa pretpostavljam da se odmah prodaje.. jer su verovatno svi se istovarili sve sto su imali, tako da taj lik sada drzi dobar deo FLO coina kod sebe.. i jos mu je malo!

Nema kajanja, dokle god je profit bilo kakav u pitanju. *** i na pravom deviznom / forex trzistu retko kad moze da se uhvati peak. Zaradili smo x2, x3 profit na FLO, to je vise nego u redu... Nego zaista nelogican potez tog lika. Drzi zid mozda sa logikom sad ce neko da me prati i stavi kupovine iznad zida, ali za sad nema ovaca. Sledeci otpor je tek na 0.0007. Samo 2 varjante sad su moguce: ili ce mu neko pojesti zid ili ce ga skloniti posle nekog vremena, kad shvati da nema ovaca...

LOL ispostavilo se da sam opet bio u krivu i da se desila 3. varjanta... Pumpanje se nastavlja i prestize cenu GLD-a... Znaci ne verujem.. 🙂

Slican je fazon bio sa IFC, cena mu je napumpana sa 20 na 400 (sa svim onim nulama ispred) 🙂

Pa da se nakupujem opet pa cekam pump... Klasika!

Hteo sam probam da kopam u wallet preko http://next.afraid.org:8132/static/ podešavanja su cgminer --scrypt -o stratum+tcp://next.afraid.org:8132 -u FQpDftZoo43woaw2pP2V2cJ7vZUCyjyFp3/13 -p x --queue 0 -s 1 --intensity 19 --thread-concurrency 6500
Problem je što su mi pola zahteva Rejected, zna li neko kako se to rešava?

Hteo sam probam da kopam u wallet preko http://next.afraid.org:8132/static/ podešavanja su cgminer --scrypt -o stratum+tcp://next.afraid.org:8132 -u FQpDftZoo43woaw2pP2V2cJ7vZUCyjyFp3/13 -p x --queue 0 -s 1 --intensity 19 --thread-concurrency 6500
Problem je što su mi pola zahteva Rejected, zna li neko kako se to rešava?

Ne znam kako funkcioniše preko walleta, kopam preko guiminer i radi kao sat 😉

Jel zna neko neki pool za flo (osim smaltime pool, koji ne radi) koji radi?

Nazad
Vrh Dno