Šta je novo?

Firewall test - preporuka

javi da li si uspeo, ne bi trebalo da je komplikovano, ali ako treba neka pomoc....

jel taj look n stop ima anti spyware?
:D On je "tezak" 609" kb.Kakav spyware?Nem a sanse.Inache L'n's je iz 2004 godine i dan-danas radi odlicno..On je firewall a ne antyspyware i sl.

Evo ja imam problem sa ZA ... pa ako neko ima predlog neka rece ...

Automatic Lock je podesen na OFF ... ali se sistem ponasakao da je na ON ... tj posle 5-10 minuta bez saobracaja (bez otvaranja nekog linka) NEMOGU da otvorim bilo koji drugi link ... jer je protok blokirao ZA ... kako znam da je ZA ??? Pa kada ga ugasim i odma upalim (ZA) sve je ponovo OK ... A npr za sve to vreme eMule radi bez problema ...

POokusao sam da Automatic Lock stavim na ON ... npr posle 5min, pa da onda dodelim PASS LOCK prava pojedinim programima i sve je isto kao i pre ...

Inache L'n's je iz 2004 godine i dan-danas radi odlicno..
Ima i verzija iz 2005- 2.05p3 beta koja odlično radi, čak je i bolja od 2.05p2.Koristim ga već neko vreme u kombinaciji sa Operom i FF-om i ne znam šta je to spyware.

ako se u lns ode na options pa klikne na advanced options moze da se ukljuci i advanced mode koji ce dodati jos par opcija za aplication filtering...dodace dodelu portova i ip adresa po aplikaciji bez da mora da se kreira poseban rule (ovo ne radi uvek, recimo ne radi u slucaju direct connect klijenata) i takodje kad neka aplikacija oce da ide na net imacete izbor izmedju "always, just this time, juts this session" i tako dalje...

kad ce novi review za sada aktuelne firewall-ove?

ovo je iz 2004. jos..

a shto ga ne uradish sam? ,)

poz

pa da imam dovoljno vremena, znanja i entuzijazma bih vrlo rado..

ali kada postoje mnogo talentovaniji od mene... zasto da trpam nos.
;)

Crni je napisao(la):
Ajde reci nesto konkretno zasto tako mislis.
Dugo sam koristio KPF i mogu reci da sasvim lepo radi kada se dobro podesi.
Ako se dobro podese posao ce dobro odradjivati KPF, Look'n'Stop ili Outpost Pro ;)
E pa i mene ovo interesuje.

Znam da se KeirioPF vise ne razvija, ali meni odlicno radi posao. :type: A nije da nisam probao ZA, Win ...

Nazad
Vrh Dno