:bottle: :bottle: :bottle:ironmanbg je napisao(la):Ko nije extra advanced user bolje i da ne koristi firewall , sa default podesavanjima svi su busni ko svajcarski sir
Probao sam LnS , sve pohvale za min zauzece resursa , ali ko ono ispravno setuje , moze da se odmah zaposli kao administrator mreze
hm... nije tacno... evo, ja koristim Kerio 2.15 sa default podesavanjima i nikakve probleme nisam imao... zato mi se i svidja taj fwironmanbg je napisao(la):Ko nije extra advanced user bolje i da ne koristi firewall , sa default podesavanjima svi su busni ko svajcarski sir
ironmanbg je napisao(la):Ko nije extra advanced user bolje i da ne koristi firewall , sa default podesavanjima svi su busni ko svajcarski sir
Probao sam LnS , sve pohvale za min zauzece resursa , ali ko ono ispravno setuje , moze da se odmah zaposli kao administrator mreze
pa na to sam i mislio.Takve FW ne treba ni koristitiZnaci, to je program koji sve radi automatski, ti ga instaliras, spakujes u tray i skoro zaboravis na njega. Ponekad te pita da li hoces da pustis svoj mail klijent ili browser na net i otprilike se cela prica svede na to.
Love Hunter je napisao(la):mene Outpost sve vise i vise nervira. MILION puta me pita ono Update information for..... ****** ako sam rekao da Firefox ALLOW ALL ACTIONS onda sta me vise pitas za njega!~!! GRRRRRRRR
Instalirao sam ga sa drajverima, a jel' treba kasnije nekako da se startuje i da se "vidi" dok sam na netu ili je negde u pozadini?a c a je napisao(la):Za nforce 3/4 ploce mislim da njihov nvidijin firewall radi posao.
bansek je napisao(la):ZA mi je mnogo gusio/blokirao internet brouzing ....
....KAV mi je mnogo supalj u zadnjo vreme.Prolaze virusi samo tako...
bansek je napisao(la):Instalirao sam ga sa drajverima, a jel' treba kasnije nekako da se startuje i da se "vidi" dok sam na netu ili je negde u pozadini?
Pa kad si mlogo pametan. :wave:apolon je napisao(la):E, svakakvu glupost cu procitati ovde. :smash:
Pod Nvidia corporation imam samo Network Acces Manager>Web-based interface. Ili ga nisam instalirao ili ovaj veb interfejs treba da se pokrene.Imas "ikonicu" u taskbar-u koja se tu postavlja odmah po instalaciji, odakle mozes da pokrenes podesavanja. U svakom slucaju imas start meni grupu "NVIDIA Corporation".
Ovaj argument prihvatam, ostale ne.bansek je napisao(la):Pa kad si mlogo pametan. :wave:
Preko njega mozes da pokrenes podesavanja, ali evo sta sve ima u toj grupi:bansek je napisao(la):Pod Nvidia corporation imam samo Network Acces Manager>Web-based interface. Ili ga nisam instalirao ili ovaj veb interfejs treba da se pokrene.
bansek je napisao(la):AVP sa poslednjom definicijom virusa mi je napustao milion trojanaca i nekoliko virusa od kojih je zadnji bio fatalan (blokirao email klijent,AVP updejt, task manager, i na kraju restartovao racunar prilikom enejblovanja kablovskog neta, a kasnije i pri samom prikljucenju USB kabla). AVP scan iz safe moda nije nista pronasao, kao ni kod jednog prijatelja kome je virus izmenio bios graficke !!?!! Tu je Dr.Web zavrsio posao.
Bas o njemu pricam, Kaspersky AntiVirus Personal 5Neko ko... je napisao(la):Govoriš o AVP. Da si imao KAV 5 ovo ti se nebi događalo.
gx-x je napisao(la):@raindog:
look n stop FW
Kerio antivirus?gx-x je napisao(la):@raindog:
look n stop FW
@korisnici Kerio antivirusa:
pa vi niste normalni :zgran: bolje da ste ostavili windows firewall, isto rade, tj ne rade nista ni jedan ni drugi, stite vas od nuke-ova i to je sve
Ajde reci nesto konkretno zasto tako mislis.gx-x je napisao(la):pa ne preterujem, ne radi posao ni jedan ni drugi, pa je bolje ukljuciti onda windowsom nego trositi resurse na kerio kad vec imas ovaj :d
vkozomar je napisao(la):http://www.firewallleaktester.com
Testeri za firewall, vredi probati na svojim vatrozidima (sto bi rekla braca ... ) :eyebrows:
Bas fini testovi.Uvjerili su me da je Kaspersky ANti Hacker 1.8 bushan,al i da je on jedan od mnogih takvih takvih-kao i da Zone Alarm 6 pro vrijedi drzati na racunaru,ko od shale je proshao sve testove.Blackice,Kerio 4,Secure Point...svi su imali po vishe neuspjesnih...Outpost 3.5 je imao jedan kiks,al posto je bilo problema sa instalacijom posle Anti Hackera 1.8 na sto je i upozoravao konstantno,ne znam je li problem bio do njega ili do toga.gx-x je napisao(la):@crni odes na ovaj link pa pogledas testove i skines taj app pa probas. Obrati paznju tamo na tests, oni su to vec sve uradili umesto tebe i videces i sam da je taj firewall vise kao fire arounf the hole![]()
gx-x je napisao(la):spyware kroz njega mozes da pokupis samo ako ga rucno pustis da udjeuostalom valjda imas neki AV koji sve to radi ? npr kao Avast...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari