Šta je novo?

Firefox3 - guinness world record

Ti ne možeš da veruješ. OK, ali tebe niko ne naziva ovcom (naročito ja). Upravo to ti zameram. Veruj ti u šta god želiš ali nemoj vređati i omalovažavati druge članove.

Neću se ljutiti ako mi se izviniš.

P.S. Ne mogu da kažem sebi jer sa tvojih 7.16 postova dnevno, ili 11,170 ukupno, upravo ti podpadaš pod kategoriju.

Poslednja izmena:
Ma dajte ljudi, nemojte ovome davati preozbiljne konotacije. Hocete pledzovati ili necete, radi se o rekordu ili ne radi, nije toliko bitno.
Bitno je da se stigne Albanija.:):D

E ljudi stvarno Albanija ima preko 20k a mi ni 1k

Pa sta onda ako ima? :) Sto je to toliko bitno? :) Da nije mozda od nacionalnog znacaja?

Uostalom ko zna kako oni vode Albaniju? Da li kao Albanija + Kosovo? Koliko vas zna da nas Telekom daje Kosovu link i da oni koriste nas opseg IP adresa? Sta mislite onda koliko nasih pravih poseta je otislo njima? I sto je to toliko bitno? :)

Bitno je isfrustriranim "nacionalistima". ;)

ja pledzovao prije svega da bi dobio obavjestenje o izlasku na email, a i nemam nista protiv FFa i ne osjecam se izmanipulisano :)

Zrtve marketinga :p

pledzovah i ja :) a albanija ftw :d i amere ce da prestignu lol

Ja licno sam se zezao za Albaniju - vidi smajlije, a daleko sam i od nacionaliste,). Boli me uvo koliko njih skida Firefox, o kome je ova tema na kraju krajeva.

Never!!!
max_120x60_dark.gif

4evar :D

Poslednja izmena:
LoL nesto se desilo Albaniji :d Malopre 100k a sad 3k :p (ko o cemu, ja...)

Evo, još jedan zavet ovde :) I ovako i onako bih skinuo još prvi dan, ali ako na ovaj način mogu da podržim kompaniju čiji proizvod najviše koristim, zašto da ne ;)

Bio je ovde jos jedan koji je to koristio :smash: .
Dotični je pred nestanak počeo da koristi Firefox... mislite o tome ;)

Dobar je Firefox... samo mnooogoo se gube, sa new stuff koje odavno postoje a oni su nam to otkrili... Dobar je browser, ali reklamni koncept me iritira.

Evo, još jedan zavet ovde :) I ovako i onako bih skinuo još prvi dan, ali ako na ovaj način mogu da podržim kompaniju čiji proizvod najviše koristim, zašto da ne ;)

(najviše koristim)
Isto skidam cim izadje, ne znam zasto bi neko blatio po tome. Jednostavno da ili ne
Podrzavam free software (bas zbog toga sam i promenio potpis :D)
A to dal Albanija ima toliko a mi ovoliko je nebitno, jer recimo:
Rusia ~ 25.000
Kina ~ 15.000
Japan ~ 35.000

Rusija je bar jedno 300 x veca od Japana, a Kineze i da ne pominjemo.
Samo u Srbiji ih ima vise nego Srba :D :D :D

I nemoj mi tim tonom, nisam ja ovca, ti si. Procitaj tekst na toj strani i onda me tovari. Objasni mi kako "zavetovanje za skidanje ff3" pomaze internetu i ja cu ti zapalti svecu !

"Enjoy a Better Web" se može protumačiti na više načina. Jedan je onako kako si ti, bukvalno, shvatio. Kao što je neko već pomenuo, pre su time mislili na "udobniji" surf iz FF-a u odnosu na druge browsere.

A što se ovaca tiče, to je onaj koji stvarno pomisli da će se web promeniti ako skine novi firefox. Verujem da takvih ima, ali ne verujem da se nalaze na ovom forumu. Mislim da se većina ovde "zavetuje" da bi pridodali celokupnonm hype-u i time povećali popularnost FF-a. Kako FF-u popularnost raste, više se ugrožava IE a internet bez IE-a je bolji internet :) U najmanju ruku popularnost FF-a će naterati M$ da više poštuje web standarde.

Boze kakvi geekovi i smaraci se nalaze u ovom threadu.. Ako vam se ne svidja Firefox, ne morate da hejtujete jer hejt obicno dolazi od ljudi koji ne znaju. Ako volite Operu/Maxthon/nesto trece idite uzmite sobu u hotelu i provedite noc kako treba, pustite nas Firefoxovce da uzivamo u nasem programu i kraj.

Mlatite praznu slamu i budzite postove. M'daj.

Ovde se postovi ne broje :D

Ma ok.
Nego bas ramisljam, i ne znam ko bi jos mogao da se takmici za tako nesto
(mislim na popularnost i "snagu" da prihvati toliki broj downloada (osim ako Suzana Mancis (ili sl.) ne napravi sajt :D :D :D))

U svakom sl., bilo bi lepo ucestvovati u necem tako velikom, a i ko ce jos od nas imati priliku da se takmici za Ginisa?

Poslednja izmena:
za cega ? Za moust downloaded brwser | ili za "help the web get better" ? (ja znam da FF3 nije u stanju da po default namesti dovoljan broj konekcija....Iako ga koristim, ali sam ga podesio naravno)

Jos jedan pledz.
Jos jedan dan.
Jos nam beze i Albanija i Hrvatska.
:)

U sustini samo je to i bitno... Da nas ima vise nego nji'!

samo evo 17i, a ja ne vidim nikakve dl linkove???

Evo ima na filehippo.com ali nisam siguran dali je to to :trust:

Nazad
Vrh Dno