Šta je novo?

Firefox3 - guinness world record

Bitno je. Moras sa firefox.com

Ako mora sa firefox.com zasto onda u FAQ-u pise ovo:
How do I take part in the record?
It's simple--just download Firefox 3 as soon as it is available, preferably from Download Day Headquarters. You'll get a customized certificate by downloading from Headquarters.
Ne pise da MORA da se skine sa tog i tog sajta vec pise da je pozeljno da se skine sa http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord

To su me bas razocarali sa tim 10:00 PST, kao da je Amerika jedina zemlja na svetu.

To su me bas razocarali sa tim 10:00 PST, kao da je Amerika jedina zemlja na svetu.

Nije jedina, ali imaju najviše pledževa. K'o da je bitno uostalom, nekome će download početi u nezgodne sate kako god okreneš, ali te niko ne tera da ga skineš odmah - imaš 24 sata na raspolaganju.

Nemaju par miliona slobodnih portova na serveru...
Neka, probacu veceras/sutra.

a ni check for updates ne radi :d

Ma ovo ce da im prsne samo tako.

Poslednja izmena:
Sve je to RC3 (mada, to će i biti final, al' dobro). :)

Ja skinuo final sa softpedie... Sajt im prs'o!

Hm, evo ja pokušavam, ali link vodi do 2.014 ne do 3.0.
Znači još nije dostupno.

Ja sam skinuo jos danas sa nekog sajta.... E sad samo jos da skinem sa mozzile, cisto da ispunim obecanje :)

Jedva docekao da mi se ucita sajt i onda ne mogu da nadjem download dugme, lol. Il' ga nema il' sam corav od silnog gledanja u monitor :>

EDIT: Ucitao sam ponovo i pojavilo se dugme :)

Poslednja izmena:
Http/1.1 Service Unavailable - po milioniti put. Ma, zivela Opera. A i utkamice pocinju za koji minut, tako da me zabole za njih rekord.

Malo duze treba refreshovati i onda dobijes link za download.

Jel se to meni cini da su ikonice default teme 3.0 odvratne. Kao da su one iz Firebirda :eek:)

ja sam dobio link mailom, i odmah bez problema skinuo. i da, to je ona 7.14MB verzija sto je dostupna na rapidu :D

Skinuo sam, za sada mi se sviđa kako izgleda i kako se ponaša.

Meni je isto kao i beta...

I meni na prvi pogled izgleda kao RC3 ali verovatno su izmene ispod haube.

Off: google izbacio toolbar kompatibilan sa ff3, konacno.

Tacno,taman krenuo da skinem foxytunes,al ne moze :D

Nazad
Vrh Dno