mucky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.01.2002
- Poena
- 619
A zashto je na www.mozilla.com josh uvek link ka FF2? Cela ova pricha oko ginisovog rekorda i onda ne stave glavni link kako treba?
Skinuo, instalirao i sad cu da vratim staru verziju... dok se ne pojave kompatibine extenzije.
Sada sam prvi put u zivotu video benchmark forum sa reklamama i shvatio kakav uzas me ceka bez adblock-a.
Sada sam prvi put u zivotu video benchmark forum sa reklamama i shvatio kakav uzas me ceka bez adblock-a.
Provera kompatibilnosti, tj postojanja nove verzije plagina ponekad baguje. Deinstaliraj plagin ručno a onda idi na addons.mozilla.org pa ga ručno instaliraj opet.Skinuo, instalirao i sad cu da vratim staru verziju... dok se ne pojave kompatibine extenzije.
jesam li ja lud, ili nema nigde da se iskljuci da bookmarks ne stoje u adress baru?!
evo na sta mislim:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
vidite na slici kako stoje linkovi u history-ju.
i kada sam otvorio B92.net nije radilo pola flash-eva...
ja sam se vratio na 2.0.0.14.
Ali i posle vise dana besprekidnog koristenja ostaje ispod 200MB dok dvojka posle par dana skace na 500MB+Srče memoriju ko lud, sa 4-5 otvorenih tabova ~180MB tako da sam se vratio na dvojku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari