Šta je novo?

Firefox3 - guinness world record

A zashto je na www.mozilla.com josh uvek link ka FF2? Cela ova pricha oko ginisovog rekorda i onda ne stave glavni link kako treba?

LOL, vidi stvarno, vratili su stari sajt.:d

Verovatno je postignut Ginisov rekord, ali u obimu nenamernog DOS napada ;)

Poslednja izmena:
Skinuo, instalirao i sad cu da vratim staru verziju... dok se ne pojave kompatibine extenzije.
Sada sam prvi put u zivotu video benchmark forum sa reklamama i shvatio kakav uzas me ceka bez adblock-a.

Skinuo, instalirao i sad cu da vratim staru verziju... dok se ne pojave kompatibine extenzije.
Sada sam prvi put u zivotu video benchmark forum sa reklamama i shvatio kakav uzas me ceka bez adblock-a.
:D Same here.:)
Opet vratishe novi sajt, ali neshto drugaciji nego ranije.:trust:

Poslednja izmena:

Meni je to super rešeno kroz firewall - sve sajtove koje imaju AD[nešto] on blokira bez problema, a banere zamenjuje providnim slikama ili tekstom -> www.agnitum.com najbolji firewall na svetu ;) Ponovo sam uključio tu opciju i super radi.

Poslednja izmena:
meni adblock plus savrseno radi???
Ja na prvi utisak saaaasvim zadovoljan, nisam probao bete, nisam ocekivao neka cuda. Ali zoom funkcija je extra (konacno mogu bench sajtove da gledam skoro pa u full screenu na wide :) ), svidja mi se i autohide gornjeg dijela browsera kad se ode u full screen (F11), bice vrlo korisno na EEE-u! :) A i gmail mi je nekako brzi sad? Naaaaajsss ;)
PS Sve ovo posle samo 5 min koriscenja (ili manje)

Poslednja izmena:
Provera kompatibilnosti, tj postojanja nove verzije plagina ponekad baguje. Deinstaliraj plagin ručno a onda idi na addons.mozilla.org pa ga ručno instaliraj opet.
A za Bench reklame pomaže i Flashblock :)

Poslednja izmena:
Srče memoriju ko lud, sa 4-5 otvorenih tabova ~180MB tako da sam se vratio na dvojku.

Ima neki chudan memorymenagment, ko da ne oslbadja kad izadjes sa stranice, nego eto kad stigne. To je i 2ka radila, al ne vako extremno :D

Instalirajte Nightly Tester Tools ekstenziju, preko nje može da se odradi override kompatibilnosti, radi sve kako treba. :)

Sve ekstenzije koje sam imao rade(speedial,foxytunes,addblock,forecastfox),trenutno nikakvih zamerki,sam toga sto mi ne radi Opera ali to nije do mozille:D

Ili možda jeste:S:

evo i tab mix plus ima beta za FF3!

Jedino se jos petljam sa ovim zumom, super sto pamti podesavanja, ali mi npr ne treba da i forum prikazuje zumirano (a bench..co.yu treba). Jel ima kako ta opcija da se ugasi negdje?

jesam li ja lud, ili nema nigde da se iskljuci da bookmarks ne stoje u adress baru?!
evo na sta mislim:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
vidite na slici kako stoje linkovi u history-ju.
i kada sam otvorio B92.net nije radilo pola flash-eva...
ja sam se vratio na 2.0.0.14.

Poslednja izmena:
Meni sve normalno radi, je l' si pokušao sa čistom instalacijom?

Moja kombinacija: FF 3.0 + Flash 10 beta + Nightly Tester Tools (za ekstenzije koje nisu kompatibilne) i sve radi savršeno dobro. I nemam ni memory leak kao što je neko napisao na prethodnoj stranici.

Ima li načina da se history view promeni na pređašnji look (2.0.0.14):

untitled213.png

Nije samo, izgleda isto kao ranije. Hvala!

Baš tako, ako ništa bar je sklonjen onaj memory leak iz dvojke... trojka radi ko sat!

Da, meni se malopre automatski update-ovala AdBlock Plus ekstenzija.

Koristim i kod mene rade sledeće ekstenzije:

1. AutoFormer 0.4.1.5
2. Check4Change 1.6
3. CustomizeGoole 0.72
4. FlashGot 1.03
5. Hide Menubar 1.0.20080610
6. oldbar 1.2

Za sada ne radi Mouse Gestures, jedna od ekstenzija koja mi je veoma bitna, ali mislim da će i ona u narednih par sati biti doterana.

P.S. Može li ova tema biti premeštena u "Internet aplikacije" podforum jer je iz clubbing izrasla u software raspravu? Mislim da bi tamo više koristila...

Poslednja izmena:
Kod mene od extenzija ne rade tabmix plus, piclens, greasemonkey .... ostalo sam nekako sredio :)
Ali mi juce nije radilo dosta stranica koje sam otvarao u ff2 :D da li je zbog promene browsera ili zbog cega ne znam :p

tab mix plus sam gore napisao da ima beta za FF3, radi sasvim OK!
(pretekoshe me :p )

Poslednja izmena:
@RCW
Pomenute verzije 'CustomizeGoogle' i 'Hide Menubar' meni rade (sveže instalirao, ne update sa dvojke)

Pozdrav

Vrh Dno