Šta je novo?

Firefox extenzije - sta koristite?

Ovaj mozbackup 1.4 je sr.nje tesko. Uradio sam backup profila sa sve ekstenzijama i kada sam reinstalirao Win i FF i vratio profil ni jedna ekstenzija nije htela da radi a FF je zabo. Nije ih bilo ni u tools meniju pa sam morao da deinstaliram FF i obrisem sve pa da instaliram sve opet rucno i onda je radilo.

Matthias je napisao(la):
...Mozilla Archive Format 0.4.3 -jako dobra stvar, sve u single arhivi...
Meni Mozilla Archive Format 0.4.3 radi samo na Firefox-u 1.0! :mad:

Imate bre 0.5.0, sta ste se uhvatili za taj 0.4.3 :)

Pored navedenih,nenavedenih odličan je NoScript

FoxyTunes 1.1
FlashGot 0.5.9.3
Auto Copy 0.5.4
Image Zoom 0.1.7
Extended Statusbar 1.1
Always Remember Password 0.1.1
SessionSaver .2 0.2.1.027
BBCode 0.4.1
QuickNote 0.6.0.1
ForecastFox 0.7.1
Paste and Go 0.4.1
Tab Mix 0.2
A's Yahoo! mail notifier 0.6
AdBlock Plus 0.5.6
Super DragAndGo 0.2.4
miniT (drag+indicator) 0.5
Optimoz Tweaks 0.301
Browse Images 0.2
History Menu 0.3
CuteMenus 0.4
LinkPreview 1.8
Tweak Network 1.0
lget 0.1
Signature 0.3.1
InfoLister 0.7.5
Image-Show-Hide 0.1.5
Work Offline 0.5.4
SmartSearch 2.4

Jel' koristi neko Smiley Xtra i da li radi.

Platypus
http://platypus.mozdev.org/

Platypus is a Firefox extension which lets you modify a Web page from your browser -- "What You See Is What You Get" -- and then save those changes as a Greasemonkey script so that they'll be repeated the next time you visit the page. Editing pages to suit your needs is dandy -- but making those changes "permanent" is the real payoff.

Some of the things you can do with Platypus include:

* Remove parts of the page you don't wish to see.
* Move a part of the page to a different location.
* Change the style and format of page elements.
* Modify all the links on the page using a regular expression.
* Insert your own HTML code.

Odlicna alatka za gazenje delova web stranice.

help:
http://platypus.mozdev.org/help.html

Ja još ne koristim ni jednu ali bi hteo nešto ovako:
postoji li nešto da se može videti protok podataka
(nešto kao što ima opera).
Neću poseban program za to!!! :cuss:

Extended Status Bar, ali je dosta bagovita.

Flash got
Translate

foxy tunes
forcatst
adblock
gmail notifer
translater

od kad je ova tema

Vojkan je napisao(la):
Extended Status Bar, ali je dosta bagovita.

Problemi-prvo sam morao da skinem 1.04 verziju da bi došao do ekstenzija a onda razočarenje!Nema te što je
spominješ.Gde da je nadjem???Hvala za odgovor. :wall:

FlashGot
Extended Status Bar
Tabbrowser preferences

U odnosu na ostale, ove moje tri ekstenzije su tezak minimalizam...

Jel ima neki site, ili odeljak samo za Deer park, jer ne rade ni sve ekstenzije firefox-a na deer-u? Do sada sam koristio cistu Mozillu, a Deer Park mi se svidja kako radi iako je alpha verzija, pa bi da predjem na njega. Ima li neka ekstenzija koja ce da omoguci drag tabova ( razmesanje rasporeda ) i treba mi ekstenzija za beleske nesto kao Quick Note ili nesto tako.

Scrapbook - Omogućava da sačuvate kompletne stranice sa sve netaknutim linkovima na svoj hard.
Web Developer
Greasemonkey - adi sve od blokiranja reklama, automatskog logovanja na stranicama na kojima ste sačuvali lozinku u Firefoxu, itd.
ForecastFox - ovo svako zna. Vremenska progrnoza
HTML Validator - U status baru prikazuje da li je učitani dokument validan. Zasnovan je na Tidy algoritmu, ne vrši validaciju na osnovu doctype. Takođe je moguće podesiti i nivo pristupačnosti po kom da posmatra HTML kod.
Aardvark - olakšava štampanje jer omogućava “čišćenje” stranice (uklanja elemente, bukvalno)
Minimize to Tray - Minimizira Firefox u tray umesto na taskbar.
SEO Links - Kada je aktivna, pri :hoveru mišem preko linka pojavljuju se informacije o njemu sa tri glavna pretraživača—Google, Yahoo! i MSN.
Serbian Language Pack - srpski
PDF Download - Pruža izbor pregledanja .pdf fajla iz Firefoxa ili snimanja istog na željenu lokaciju na vašem disku.
Download Statusbar
Faster Fox
No Script
Ad Block

audiofreak je napisao(la):
Ovaj mozbackup 1.4 je sr.nje tesko. Uradio sam backup profila sa sve ekstenzijama i kada sam reinstalirao Win i FF i vratio profil ni jedna ekstenzija nije htela da radi
E to si u pravu, jeste tesko sr*nje, i ja sam pokusavao sa mozbackup 1.3 i 1.4 i nema sanse da prorade ni ekstenzije ni skinovi a bookmarkse je ubacio.

Postoji li neka ekstenzija nalik Weelzoom-u, dodatku za Maxthon, točkićem miška uvećavaš sliku ili celu stranicu. Izuzetno praktičan dodatak.

Dabar je napisao(la):
Postoji li neka ekstenzija nalik Weelzoom-u, dodatku za Maxthon, točkićem miška uvećavaš sliku ili celu stranicu. Izuzetno praktičan dodatak.
kao i u Operi, drzzish CTRL i rolash tochkicc za +/- zoom.. ,)

pozdrav

H.U.D. je napisao(la):
kao i u Operi, drzzish CTRL i rolash tochkicc za +/- zoom.. ,)

pozdrav
Upravo probah, na taj način uveličavam samo tekst na stranici ali sliku ne, mene ipak više zanima uvećanje slike.

A jel ima neka ekstenzija koja bi bila download manager to jest da ima opciju nastavka skidanja. Znaci ekstenzija a ne veza sa spoljnim download managerom (flashgot)?
Jel ima to ova ekstenzija download manager tweak posto to u opisu ekstenzije nevidim

DownThemAll!

DownThemAll lets you download - literally in a click -
all the files filtered from any web-page,
increasing download speed up to 600%,
and letting you pause and resume the files any time you want!
Why do we have to load a slow external download manager/accelerator, when we can just have DownThemAll inside Firefox?
No AdWare, no waits.
Just the files you want, in a click

Platypus
http://platypus.mozdev.org/

Platypus is a Firefox extension which lets you modify a Web page from your browser -- "What You See Is What You Get" -- and then save those changes as a Greasemonkey script so that they'll be repeated the next time you visit the page. Editing pages to suit your needs is dandy -- but making those changes "permanent" is the real payoff.

Some of the things you can do with Platypus include:

* Remove parts of the page you don't wish to see.
* Move a part of the page to a different location.
* Change the style and format of page elements.
* Modify all the links on the page using a regular expression.
* Insert your own HTML code.

Odlicna alatka za gazenje delova web stranice.

help:
http://platypus.mozdev.org/help.html

Treba mi neka ista ovakva skripta..?
Pošto ova ne radi sa novom verzijom Greasemonkey.

Vrh Dno