Šta je novo?

Firefox extenzije - sta koristite?

Sasvim dovoljno;)
Ja jos imam addon za bookmarks i to je to,da imam rad sa bookmarksima slican operi

Poslednja izmena:
Za backup firefoxa koristim FEBE, od ostalih addon-a EhTip, PDF Download, Fasterfox i to je to.

Ja koristim

AdBlockPlus
Download Statusbar
DownThemAll
Extended statusbar (ovo je must have - prikazuje broj slika, velicinu stranice i brzinu ucitavanja u kb)
PicLens i RIP

Firefox koristim samo zbog jedne extenzije - StumbleUpon :)

ima li srpski latinični prevod negde? (nije off, i to je ipak extenzija ;) )

A kako da exportujem teme, extenzije i pluginove iz jednog u drugi firefox npr na drugi komp ili u linux (ako je to moguce)

Gledao sam u firefox\extensions ali tamo nema nista ??

FEBE

Ustvari, osnovna namera mu je backup (radi atumatski u nekom intervalu) ali je odllican i za migraciju.

Ja koristim ove,ali me zanima da li ima ova extenzija što sam je obeležio da se negde skine,jer nisam uspeo da je ponovo nadjem.

Prilozi

• sshot-1.jpg
    sshot-1.jpg
    210 KB · Pregleda: 110
Nisam baš siguran,jer sam to ranije skinuo baš tamo gde su i ostale extenzije...

Imas posebne programe... Ja za FF koristim Media Pirate!

I kako da skinem sad to sto hocu posto sam ga instlirao ali mi je ikonica nekako zasivljena, jel trebam da sacekam da se ucita ceo klip ili???

evo mojih :)

Hvala Garson malopre sam ga nasao(tj ovaj se zove samo Download helper) i radi jako fino...

Pitanje za korisnike Video DownloadHelper

Da li je moguce da nakon ocitavanja video sadrzaja kada kliknem na save samo prebaci fajl iz temp ff i doda extenziju a da ne prezivljavam download ponovo???

Poslednja izmena:
Hvala Garson malopre sam ga nasao(tj ovaj se zove samo Download helper) i radi jako fino...
Na sajtu pishe Video DownloadHelper, kad se instalira pishe samo Download Helper, i meni je to cudno.
Pitanje za korisnike Video DownloadHelper

Da li je moguce da nakon ocitavanja video sadrzaja kada kliknem na save samo prebaci fajl iz temp ff i doda extenziju a da ne prezivljavam download ponovo???
Ne znan za to, ali znam da ne morash da cekash da se fajl ucita pa da ga onda skidash, dovoljno je da pokrenesh download sa Helper-om, posle tu stranicu mozesh i da zatvorish.;)

Poslednja izmena:
@ zero: ovako ja radim... pustim video u YT, pa klik na padajući meni Download Helpera i tu izaberem klip, i onda "save as" - video bude snimljen odmah gde ja hoću, sa extenijom FLV

Ne znan za to, ali znam da ne morash da cekash da se fajl ucita pa da ga onda skidash, dovoljno je da pokrenesh download sa Helper-om, posle tu stranicu mozesh i da zatvorish.;)

Znam to.

@ zero: ovako ja radim... pustim video u YT, pa klik na padajući meni Download Helpera i tu izaberem klip, i onda "save as" - video bude snimljen odmah gde ja hoću, sa extenijom FLV

Ne znam kako ti bude snimljen odmah ako nisi ocitao video na YT do kraja, no meni i nakon ocitavanja video klipa krece download ponovo. :wall:

Znam to.

Ne znam kako ti bude snimljen odmah ako nisi ocitao video na YT do kraja, no meni i nakon ocitavanja video klipa krece download ponovo. :wall:
Kako znash kad ti ja kazem da ne mora do kraja video sa se pusti a ti mislish da mora?;)
Dodushe ako se video ucita do kraja, helper skida od pocetka jer nema veze sa fajlom skinutim u temp folder.

Kako znash kad ti ja kazem da ne mora do kraja video sa se pusti a ti mislish da mora?;)

Ne mislim da mora. Jednostavno sam pitao da li je moguce da ne krece download ponovo ako sam ocitao klip do kraja. (npr. hocu da pogledam klip na Youtube i da ga arhiviram.).

Dodushe ako se video ucita do kraja, helper skida od pocetka jer nema veze sa fajlom skinutim u temp folder.

To mene muci.

To vazi za video,ali ako skidas stream(recimo sa imeem.com) pesme ona ostaje kesirana,tako da cim stisnes save pesma je sacuvana na kompu.

Poslednja izmena:
Jel ima neki prog za backup mozille 2 da radi kako terba postovidim da kazete da mozbackup ne radi kako treba, ako nista drugo da li je bolje da predjem na mozilu 3 ako je nesto bolja??? I da li onda ostaju sve teme i extenzije ili moram ponovo??

Jel ima neki prog za backup mozille 2 da radi kako terba postovidim da kazete da mozbackup ne radi kako treba, ako nista drugo da li je bolje da predjem na mozilu 3 ako je nesto bolja??? I da li onda ostaju sve teme i extenzije ili moram ponovo??
Ne treba ti nikakav program za backup.Samo sacuvaj folder koji se nalazi u C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles i to je to.
Ako preko FF2 instalirash FF3 ostace ti ekstenzije i teme koje su kompatibilne sa FF3.;)

Ne znam za druge,ali ja koristim jako dugo moz back i nikada me nije izneverio,sve je uvek radilo savrseno,i skinovi i extenzije ,history,bukvalno kao da nista nisam ni dirao.

Nisam video da je neko koristi a meni je jedna od omiljenih: Dictionary Tooltip

Znaci kada surfujete i naletite na neku vama nepoznatu englesku rec, samo kliknete dva puta na nju i otvara vam se objasnjenje na engleskom (nesto kao Vujaklija) za datu rec. Jako brzo i jednostavno.

Ja za to koristim nezavestan program koji radi i u FF ali i u bilo kom drugom programu ili documentu (Word, Excel, PDF doc). Dovoljno je da moze da prepozna polje kao rec. Ctrl + desni klik na tu rec i odma se izbace sinonima, antonimi, upotreba, ....

WordWeb freeware.

Jedan od najkorisnijih programa koje koristim.

Poslednja izmena:
addons

1. download helper...
2. easy DragToGo (da li je moguce da niko ne koristi ?!) VRH !:-devil-:
3. febe
4. flashGot
5. IE tab (vrh) :p
6. tab clicking options

poz

Poslednja izmena:
Dizem temu posle 9meseci...

Koje su sada extenzije najpopularnije za Firefox 3.0.10(11)?

Nazad
Vrh Dno