A kako da exportujem teme, extenzije i pluginove iz jednog u drugi firefox npr na drugi komp ili u linux (ako je to moguce)
Gledao sam u firefox\extensions ali tamo nema nista ??
čini mi se da je to deo Free Download Manager-a, tj. instalira se uz njega!Ja koristim ove,ali me zanima da li ima ova extenzija što sam je obeležio da se negde skine,jer nisam uspeo da je ponovo nadjem.
Koj plugin se koristi za skidanje youtube snimaka??
ovaj koristim i ja, odličan je (mada, ne koristim ga često)
Na sajtu pishe Video DownloadHelper, kad se instalira pishe samo Download Helper, i meni je to cudno.Hvala Garson malopre sam ga nasao(tj ovaj se zove samo Download helper) i radi jako fino...
Ne znan za to, ali znam da ne morash da cekash da se fajl ucita pa da ga onda skidash, dovoljno je da pokrenesh download sa Helper-om, posle tu stranicu mozesh i da zatvorish.Pitanje za korisnike Video DownloadHelper
Da li je moguce da nakon ocitavanja video sadrzaja kada kliknem na save samo prebaci fajl iz temp ff i doda extenziju a da ne prezivljavam download ponovo???
Ne znan za to, ali znam da ne morash da cekash da se fajl ucita pa da ga onda skidash, dovoljno je da pokrenesh download sa Helper-om, posle tu stranicu mozesh i da zatvorish.![]()
@ zero: ovako ja radim... pustim video u YT, pa klik na padajući meni Download Helpera i tu izaberem klip, i onda "save as" - video bude snimljen odmah gde ja hoću, sa extenijom FLV
Kako znash kad ti ja kazem da ne mora do kraja video sa se pusti a ti mislish da mora?Znam to.
Ne znam kako ti bude snimljen odmah ako nisi ocitao video na YT do kraja, no meni i nakon ocitavanja video klipa krece download ponovo. :wall:
Kako znash kad ti ja kazem da ne mora do kraja video sa se pusti a ti mislish da mora?![]()
Dodushe ako se video ucita do kraja, helper skida od pocetka jer nema veze sa fajlom skinutim u temp folder.
To vazi za video,ali ako skidas stream(recimo sa imeem.com) pesme ona ostaje kesirana,tako da cim stisnes save pesma je sacuvana na kompu.Dodushe ako se video ucita do kraja, helper skida od pocetka jer nema veze sa fajlom skinutim u temp folder.
Ne treba ti nikakav program za backup.Samo sacuvaj folder koji se nalazi u C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles i to je to.Jel ima neki prog za backup mozille 2 da radi kako terba postovidim da kazete da mozbackup ne radi kako treba, ako nista drugo da li je bolje da predjem na mozilu 3 ako je nesto bolja??? I da li onda ostaju sve teme i extenzije ili moram ponovo??
Ne znam za druge,ali ja koristim jako dugo moz back i nikada me nije izneverio,sve je uvek radilo savrseno,i skinovi i extenzije ,history,bukvalno kao da nista nisam ni dirao.Jel ima neki prog za backup mozille 2 da radi kako terba postovidim da kazete da mozbackup ne radi kako treba, ako nista drugo da li je bolje da predjem na mozilu 3 ako je nesto bolja??? I da li onda ostaju sve teme i extenzije ili moram ponovo??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari