Šta je novo?

Firefox extenzije - sta koristite?

Da li neko zna za extenziju koja bi mi prebacivala sav cirilicni tekst na strani u latinicu i to automatski da nista nemora da se klikce?

@DaPimp... radi posao.. ali kako da ga nateram da to rado automatski... bez hotkeya.

Zaboravih da prijavim sta ja koristim od ekstenzija:

1-Click YouTube Video Downloader
Adblock Plus
App Tabs
Coral IE Tab
EHTip
Fission
Glasser
Gmail Notifier
Paste and Go 3
Personal Menu
SmoothWheel
Stylish (sa dosta dodataka)
Weave Sync

Upakovano u Camifox temu.

Prilozi

• ff1.jpg
    ff1.jpg
    406.8 KB · Pregleda: 122
evo i mog izbora :

adblock plus
download statusbar
download helper
fast dial
flagfox
foxclocks
image zoom
nosquint
personas
plain text links
quickpagezoom
restart firefox

Imam mali predloga, bilo bi fino kad bi svako za extenzije koje koristi napisao u par riječi čemu služi, ovako za većinu se može samo nagađati...

PersonasPlacesCleaner (jedna tema a dosta mogućnosti izgleda)
Download Statusbar (nervira vas iskačući prozor download-anja)
DownThemAll (mali download menager)
SearchPreview (pretraživanje u googlu sa mini Preview-om sajtova koje google izbaci)
Site Information Tool(informacije o sajtu na kome se nalazite)
Xmarks (čuva sve vaše bookmarkse na netu pa ih bez problema ponovo povučete poslije reinstalacije sistema)
Aging Tabs mjenja boje tabs-a zavisno od toga da li ste ga zanemarili ili ste ga skoro otvarali ili ste na njemu...

Zna li neko da li postoji add on koji ne bi dozvolio da refreshujem ili ugasim odredjen tab, na primer uz poruku da li sam siguran da zelim itd...?

WebMail Notifier - neprevazidjen
DownloadHelper - isto tako
Ostalo je u principu sminka.

Bitdefender TrafficLight
Bitdefender QuickScan
FasterFox
FoxClocks
NoScript
WOT
Flash Video Downloader
...

Aj da ne otvaram novu temu I ovo se tice firefoksa.....jutros se apdejtovala java I vise preko mozzile nemogu nijedan film da gledam, preko filmovizije I slicnih, izbacuje mi stalno aplication blocked, sta raditi?

Adblock
flagfox
video downloader

Aj da ne otvaram novu temu I ovo se tice firefoksa.....jutros se apdejtovala java I vise preko mozzile nemogu nijedan film da gledam, preko filmovizije I slicnih, izbacuje mi stalno aplication blocked, sta raditi?

Control Panel-Java-Security,pa spusti onu kvaku na Medium.

Dizem temu iz"mrtvih":wave: interesuje me da li postoji neka mogucnost kada nesto downloadujem da mi se taj download otvori u novom tabu i da prikazuje progres skidanja kao sto ima kod Opere.Skinuo sam"download status bar" ali nije to to.

Imajš skraćenicu CTRL + J koja ti otvara potpuno novi prozor sa Download file-ovima, jel ti to završava posao?

adblock plus
download helper
light shot
tamper data

Adblock Plus
Speed Dial

Vrh Dno