Kako da namjestim u Firefox-u da mi ovaj tip kad stavim misa na temu prikazuje u vise redova kao u Operi? Evo primjera kako mi je trenutno u Firefox-u i Operi:
On poziva razlicite download managere! Znaci, do pre nekih godinu dana stvarno mali broj menagera je radio sa firefoxom, pa je ovo bila spona izmedju firefoxa i njih. Sada npr. ako koristis flashget, on se pri instalaciji ugradi i u operu i u firefox, pa mozda flashgot nije ni potreban.Skinuo sam FlashGot za Firefox misleci da je on sam po sebi DL menadzer. Medjutim, on mi u opcijama prijavljuje da ja kao nemam ni jedan DL menadzer instaliran sto stvarno i nemam a mislio sam da je on to. Koja je njegova svrha onda ako mi je potreban DL menadzer pored njega?
Ja imam FlashGet,ali nije se nadogradio u FF...bar ga ja nemam u meniju kad kliknem desnim mišemOn poziva razlicite download managere! Znaci, do pre nekih godinu dana stvarno mali broj menagera je radio sa firefoxom, pa je ovo bila spona izmedju firefoxa i njih. Sada npr. ako koristis flashget, on se pri instalaciji ugradi i u operu i u firefox, pa mozda flashgot nije ni potreban.
Poz.
Inace, u ffox 2.0 mi ne rade kursorski tasteri pri kucanju post-a! :wall:
Ma sad radi ok. Neki gremlini...Kako mislis "kursorski" tasteri ?
Mozes malo da predefinises izraz ... ovaj ne razumem 😛
Nema update-a sa 1.x na 2. Mislim da je za FF 2 potreban clean install.
Ispravite me ako gresim.
Ljudi, gde da skinem staru firefox themu koja je bila jos od prvih verzija?
Ova verzija 2 mi se ne svidja
Moguce da je No Script ekstenzija tu izvrsila blokadu!jel ima neko ideju zashto se nishta ne deshava (nece da otvori stranicu) kada kliknem "submit" na ovom sajtu http://www.tbwsport.com/?centar=bhistory
?!?!
Moguce da je No Script ekstenzija tu izvrsila blokadu!
http://www.lifehacker.com/software/firefox/geek-to-live--consolidate-firefoxs-chrome-210542.php
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari