Možeš, ako u Notepadu namestiš da adrese budu odvojene znakom "|". Ako su ti adrese svaka u novom redu najlakše ti je da otvoriš fajl u Word-u, Edit - Replace - More - i dok ti je kursor u "Find what" staviš Special - Paragraph Mark, a u "Replace with" staviš |
Onda u Tools - Options pod Home Page uneseš taj red teksta, zatvoriš Options i klikneš na ikonu Home Page. Ako ne želiš da ti se one otvaraju svaki put kada otvoriš Firefox, pod Tools-Options-When Firefox starts izaberi Show a blank page.
Kako da ubacim adrese,a da ne moram da ukucavam svaku adresu posebno?
Imam sve adrese,ali u NotePad-u.Da li ima neka fora da iz NotePad-a,prekopiram negde da bi mi FireFox mogao da učita adrese?
ljudi, jel' jos nekom nece vise da salje postove na "Alt+s"? ranije sam tako slao postove, a sad mi otvori history meni?! wtf?
Ma daj, iznervirao sam se do sada jedno 2000 puta, koj đavo su prebacivali skraćenice... Ccc... Dođe mi da se vratim na 1.5.0.7 😡 😡 😡
zasto, ali zasto izbacise krstic za zatvaranje aktivnog taba... :S:
sad treba spusati pogled na tastaturu ili okom traziti aktivan tab, koji nije dovoljno diferenciran bojom...
^ jesu, onaj koji je uvek stajao u desnom gornjem uglu
https://addons.mozilla.org/firefox/1950/zasto, ali zasto izbacise krstic za zatvaranje aktivnog taba...
probajzasto, ali zasto izbacise krstic za zatvaranje aktivnog taba... :S:
Jel' radi nekom gmail_notifier extenzija u 2.0? Ja nisam mogao da pronađem odgovarajuću, te sam instalirao neku drugu koja podržava i yahoo i hotmail, ali me nervira što da bi radila, mora da ima svoj toolbar, a već ih imam dovoljno 🙁
da li vam firefox(i 1.5.x i 2.x)pucaju pri otvaranju odredjenih sajtova?npr kad otvorim site www.nadlanu.com(ima jos par siteova ali ne mogu da se setim imena) pukne mi svaki firefox,jel zna neko razlog?da li se jos nekome ovo desava/lo i kako je resio?
poz i hvala unapred
meni i dalje puca,ne znam u cemu je problem🙁
Meni radi,a i imaš na samom Gmail-u da skineš gmail_notifier...
To na Google-u je zasebna aplikacija, ne extenzija za Firefox :smash:
Meni treba ona stara extenzija, ono crveno picamce dole u donjem desnom uglu prozora Firefoxa, koje poplavi kad stigne nov mail.
Zato što sam hteo samo Firefox 2 extenziju, na koju sam navikao i koju koristim godinama. Znam i sam da ima mali milion utility-ja za te stvari, ja sam samo tražio ono na šta sam već navikao 🙂
Ništa, sačekaću da izađe nova verzija te extenzije, a do tada ću koristiti ovu "Email notifier toolbar".
umesto gmail notifier, probaj gmail manager
https://addons.mozilla.org/firefox/1320/
da li vam firefox(i 1.5.x i 2.x)pucaju pri otvaranju odredjenih sajtova?npr kad otvorim site www.nadlanu.com(ima jos par siteova ali ne mogu da se setim imena) pukne mi svaki firefox,jel zna neko razlog?da li se jos nekome ovo desava/lo i kako je resio?
poz i hvala unapred
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -P
jeste to je to ,bravo majstore,hvala puno,i dalje sam na default profile-u zato sto me trenutno mrzi da sada ponovo sve podesavam ali to je to..Hvala puno:wave:Probaj da kreiraš nov profil za FF - uradi Properties na Shortcut i u polju "Target" dodaj "-P" - trebalo bi da izgleda ovako:
Kod:"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -P
Onda pokreni FF i izaberi Create Profile, unesi neko ime i kada završiš izaberi taj profil.
Šta će vam krstić kada srednji klik na tab, gasi tab?
Jel' radi nekom gmail_notifier extenzija u 2.0? Ja nisam mogao da pronađem odgovarajuću, te sam instalirao neku drugu koja podržava i yahoo i hotmail, ali me nervira što da bi radila, mora da ima svoj toolbar, a već ih imam dovoljno 🙁
probaj
1. u address baru ukucas about:config
2. nadjes browser.tabs.closeButtons
3. stavis vrednost na 3
Instaliraj Gmail Manager 0.5.3, po meni je bolji i lakši :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari