Šta je novo?

Firefox 2.0 Final

A sto nece FF sam da se update-uje?

Ja odkad sam skinuo prvi put FF samo radim taj njegov update i tako dolazim do svezijih verzija... ali za sada tu nema 2.0

Turbo

Nema update-a sa 1.x na 2. Mislim da je za FF 2 potreban clean install.
Ispravite me ako gresim.

Mislim da kod te verzije Opere ne moze. Skini devetku.

Ljudi, gde da skinem staru firefox themu koja je bila jos od prvih verzija?
Ova verzija 2 mi se ne svidja

Hvala sad cu vidim!
Inace, ako moze jos jedno pitanje!
Kako da stranu koju duze ucitava (56k modem 🙂 ) kad potpuno ucita ne vrati na pocetak?
Evo npr. nas forum. Taman stignem do nekog posta, a on zavrsi 100% load i vrati me na prvi post, pa sad trazi gde sam stao...
Pozdrav

Skinuo sam FlashGot za Firefox misleci da je on sam po sebi DL menadzer. Medjutim, on mi u opcijama prijavljuje da ja kao nemam ni jedan DL menadzer instaliran sto stvarno i nemam a mislio sam da je on to. Koja je njegova svrha onda ako mi je potreban DL menadzer pored njega?

Skinuo sam FlashGot za Firefox misleci da je on sam po sebi DL menadzer. Medjutim, on mi u opcijama prijavljuje da ja kao nemam ni jedan DL menadzer instaliran sto stvarno i nemam a mislio sam da je on to. Koja je njegova svrha onda ako mi je potreban DL menadzer pored njega?
On poziva razlicite download managere! Znaci, do pre nekih godinu dana stvarno mali broj menagera je radio sa firefoxom, pa je ovo bila spona izmedju firefoxa i njih. Sada npr. ako koristis flashget, on se pri instalaciji ugradi i u operu i u firefox, pa mozda flashgot nije ni potreban.
Poz.

Inace, u ffox 2.0 mi ne rade kursorski tasteri pri kucanju post-a! :wall:

On poziva razlicite download managere! Znaci, do pre nekih godinu dana stvarno mali broj menagera je radio sa firefoxom, pa je ovo bila spona izmedju firefoxa i njih. Sada npr. ako koristis flashget, on se pri instalaciji ugradi i u operu i u firefox, pa mozda flashgot nije ni potreban.
Poz.

Inace, u ffox 2.0 mi ne rade kursorski tasteri pri kucanju post-a! :wall:
Ja imam FlashGet,ali nije se nadogradio u FF...bar ga ja nemam u meniju kad kliknem desnim mišem

Kako mislis poziva, on mi znaci sada uopste ne treba? Mislim, posto nemam DL menadzer a i posto kazes sada menadzeri rade sa FF-om. A i skinuo sam DOWNTHEMALL.

Slobodno onda deinstaliraj FlashGot posto nemas nijedan Download Manager.

e, a da li moze da se nastavi download, ako se prekine u pola?
na 1.5 nije moglo, a mrzi me da proveravam........

Bookmarks

Da li neko može da mi kaže zašto kad učitam internet adrese mi ovako izbacuje...
Zašto kod svake adrese ne piše kao i kod ostalih?

Poslednja izmena:
Još jedan problem...

Ne znam zašto,ali kad zatvorim FireFox izbacuje mi na desktop ovo...svaki put kad ga zatvorim
I ovo mi se nadogradilo,ali ne znam kako da ga sklonim.I posle mi nema adresa u Bookmarks-u...

Poslednja izmena:
Daj listu extenzija koje su ti instalirane.

@mixi
Hvala ti,ali sam nesto sinoć reinstalirao komp tako da je sad sve ok.:type:
Da li neko zna kako se namešta da mi FF troši manje memorije?
Nešto sam to ranije video u nekom časopisu,ali sam ga izgubio,pa ako neko zna kako se to podešava neka javi.Znam samo da u polje gde se ukucavaju internet adrese se nešto ukuca,a zatim se pojavi spisak,pa se tu nadje ta opcija koja smanjuje potrošnju memorije.

Poslednja izmena:
about:config

opcija smanjuje potrosnju memorije kada se minimizira
koja bese opcija ne secam se 🙁

Super,samo još ostalo da neko kaže kako ide i biće odlično!:beat:
Mislim da treba još nešto da se ukuca kad se dodje do tog dela,ali nisam siguran...

Poslednja izmena:
Evo neceg zanimljivog
Kod:
http://www.lifehacker.com/software/firefox/geek-to-live--consolidate-firefoxs-chrome-210542.php
Jos kad bi mi neko pojasnio ovo za Edit i Help menu :S:

Poslednja izmena:
jel moze nekako da se podesi da u donjem desnom uglu prikazuje trenutni protok !?

Nazad
Vrh Dno