Šta je novo?

Final Fantasy XIII

haha:D Pa ovaj lik ce da se baci pod voz (Shinkansen verovatno) :d

Nisam najbolje razumeo, ovo stize za PC?!?

FFXIII je jedan od razloga zasto bih kupio PS3 i original blue ray :)

Jos da izadju RE5 i MGS4 i bice bombona :D

Auuuu, kad se samo setim koliki je fight bio u temi gde se spominje izlazak FF XIII i na PS3 i na Xbox 360, šta li će tek sada biti. :d

U svakom slučaju još jedan + za PC kao gaming platformu.

Izgleda da DA...po meni, vest nije 100% sigurna ipak.Vest sa nZone-a se vise bavi time da je Square razvijao igru na PC.
A onda veli:
Square Enix has gone PC. On the first day of the show, the Japanese game publisher announced that Final Fantasy XIII is coming to PlayStation 3, Xbox 360 (in Europe and North America only) and PC.

http://www.nzone.com/object/nzone_e30802_home.html

Izlazak za PC bi bio jednostavan korak, jer su konzolne verzije zapravo portovi sa PC-ja :D

Znaci i dalje meni ostaje PC + PS2 :p

Ostade PS3 bez svojih ekskluziva....

Kad vidim ovaj smajli u imenu teme to je odma u prevodu "dobijamo ovu igru za dzabe" :)

@ Kuzma

Kojih ekskluziva, ne moze se vise ocekivati ekskluzivnost od third party studija, money makes the world go around, konzole se sada mogu razlikovati samo po first party ekskluzivama...

Ok, izvinite me, odoh malo da vrištim od sreće u drugoj sobi :D

@Boris Lozac

Sto se ti ljutis, niko ti nije kriv sto moras da placas za igre. A ja se radujem igri jer sam ljubitelj FF serijala, a kako su prethodne tri igre tesko podbacile ( ne racunajuci ff XI) ova moze da bude samo bolja.

P.S. Pa da eksluziva, niko nije ocekivao da ce Square da izdaje svoje igre za bilo sta osim za sonijeve konzole.

Poslednja izmena:
@Boris Lozac

Sto se ti ljutis, niko ti nije kriv sto moras da placas za igre.

"Niko ti nije kriv" :d koji komentar

Sto se tice ekskluziva pa tako je bilo u doba PS2, glad za novcem je sad prevelika da bi se iskuliralo trziste xbox-a, treba ocekivati sve third party igre da izlaze za oba sistema..

Kad vidim ovaj smajli u imenu teme to je odma u prevodu "dobijamo ovu igru za dzabe" :)

Ne vidim poentu ovakvog komentara.

Mozda je i ne dobijemo, ako je dobro zastite ili ako igra ne bude za pc. Jos nije sigurno, ni na gamespot-u nista nema o tome.

Poslednja izmena:
S obzirom na to da su već FF VII i FF VIII bili izdati i za PC, ovo nije prvi izlet te vrste, pa mi deluje prilično plauzabilno jer su ionako već rekli da će ga raditi i za XB360 koji je arhitekturalno skoro identičan sa PC-em.

Jeste izdato za PC, pre 10 godina, od tad nijedna igra od Square softa nije portovana za PC. Ovo je presedan....pozitivan , naravno :D

Da ne pricam o Atlus-u ili Namco-u koji jos nijednu igru nisu portovali za PC ( bar ja neznam za nijednu).

Očekivano. Ovo je najviše zasluga MS-a, koji je "oteo" ekskluzivnosti FF XIII, a Square je na E3 sajmu već najavio jedan svoj klasičan RPG za PC (The Last Remnant).

U svakom slučaju, fenomenalna vest, bar za mene, pošto iovako sve multiplatform igre igram na PC-ju :)

Odlicna vest! :D

A bas sam pre neki dan diskutovao sa drugarom o exkluzivama sa konzola i spomeuli smo Final fantasy :p

Džabe ste krečili...:)

Square Enix Says No FF XIII PC

We've just received an e-mail from Square Enix, clarifying a misunderstanding regarding their upcoming project Final Fantasy XIII. Sorry to say this people, but it appears they haven't made any plans to bring the game to the PC. Here's what they said in the e-mail:

"Although the game is being developed using PC-based development tools, it is not coming to the PC."

According to Square Enix, the game will be available for the PlayStation 3 and Xbox 360.

izvor: Actiontrip

Ostade samo muk...:sceptic: :)

Poslednja izmena:
:neverica::zgran:
Izvinjavam se zbog dezinformacije, nenamerno je bilo :(

Ako je za utehu, igru razvijaju na PC računarima, gde je već funkcionalna...:trust:

Nooooooooo! :(

Zakljucak:
PC-jevci se ponadali a konzolasi ce morati da se zadovolje sa portovima :smoke:

jao ne ja sam se taman poradovao da cu imati zanimaciu od 500+ sati kad ono prc a toliko mi se igra neki novi deo FF oni stari su smorili preshao sam ih x puta ali FF7 mi ostaje zapamcen kao najbolji FF ikada posle toga ide FF8

Poslednja izmena:
Dobra je i devetka, a ima i FFX, pa FF X-2 i naravno FF XII. Mada su ova zadnja tri samo za iskrene zaludjenike u serial, jer su igre podbacile. Neznam zasto samo FF XII stoji na top 10 listama kad igra nije nista posebno posebno ( a ovo nije samo moje misljenje ). Bilo bi lepo da je FF XIII za PC, ali sta da se radi. Nadam se samo da ce trinaestica da bude revolucionarna kao sedmica sto je bila u svoje vreme.

U svakom slucaju , jedva cekam. Mozda mi se smesi X-Box 360 :)

Pa i onako je Boris rekao da je ovo igra od third party studija, tako da ovo i nije neki gubitak :D

Poslednja izmena:
Pa i onako je Boris rekao da je ovo igra od third party studija, tako da ovo i nije neki gubitak :D

picard-facepalm.jpg

Znas uopste sta su third party studia, ona koja nisu direktno podrzana ili nisu pod vlasnistvom od neke velike kuce kao sto su Microsoft i SONY...

:d

Pa ja sam te razumeo da je sve sra*nje što nije Sonijeva ekskluziva.

Poslednja izmena:
Dobra je i devetka, a ima i FFX, pa FF X-2 i naravno FF XII. Mada su ova zadnja tri samo za iskrene zaludjenike u serial, jer su igre podbacile. Neznam zasto samo FF XII stoji na top 10 listama kad igra nije nista posebno posebno ( a ovo nije samo moje misljenje ). Bilo bi lepo da je FF XIII za PC, ali sta da se radi. Nadam se samo da ce trinaestica da bude revolucionarna kao sedmica sto je bila u svoje vreme.

U svakom slucaju , jedva cekam. Mozda mi se smesi X-Box 360 :)

meni se ne svidja devetka ali imam je :) tj imam od1do10 i znam da ima i x i xi i xii chim sada treba da izadje 13 :) nego ne mogu da ih igram poshto su za ps2 ili su online ;)

Nazad
Vrh Dno