Šta je novo?

Final Fantasy XIII

:d

Pa ja sam te razumeo da je sve sra*nje što nije Sonijeva ekskluziva.

Pogresno si razumeo... mada istina je da ce sigurno biti kvalitetniji naslov kada se radi samo za jedan sistem, a ovde ne aludiram na PS3 nego generalno...

Pogresno si razumeo... mada istina je da ce sigurno biti kvalitetniji naslov kada se radi samo za jedan sistem, a ovde ne aludiram na PS3 nego generalno...

Svi naslovi sem "jednoga" mogu da raditi na sva tri sistema bez problema, za portovanje na više sistema samo treba organizovati omanju grupu ljudi koji će se isključivo baviti tim poslom, a da to ne utiče na kvalitet finalnog proizvoda.

Poslednja izmena:
meni se ne svidja devetka ali imam je :) tj imam od1do10 i znam da ima i x i xi i xii chim sada treba da izadje 13 :) nego ne mogu da ih igram poshto su za ps2 ili su online ;)

Desetka i X su iste igre ( i samo za PS2), a FF X-2 je direktni nastavak FF X, FF XI je samo online, dok je FF XII single igra ali je u online fazonu, izgleda kao online igre, cak ima i free kameru ( po prvi put u FF-u ).

Desetka i X su iste igre ( i samo za PS2), a FF X-2 je direktni nastavak FF X, FF XI je samo online, dok je FF XII single igra ali je u online fazonu, izgleda kao online igre, cak ima i free kameru ( po prvi put u FF-u ).

znam da je X i 10 isto i znam da su za ps2 samo sam rekao da ih imam i da sam pokushao preko emulatora da ih pokrenem pa mi nije poshlo za rukom i odsutao sam a i onako mi igra nema taj shmek kao stari delovi :)

FF X radi preko emulatora, to je jedna od retkih igara koje lepo rade preko emulatora. Potrudi se malo da je pokrenes. Imas kompletna upustva na emulation galaxy.

Znači, neki mozak je zaključio da izlazi za PC, zato što se razvija na PC-ju (kao i ogroman deo igara za konzole uopšte)....bože, kakva glupost.

Pa sve se igre razvijaju na PC-u, neznam kako bi drugacije. A ova tema je u pogresnom forumu sigurno.

pa nije bas.. tema je postavljena ovde jer je neko pustio buvu da ce izaci i na pc-u. to je demantovano u medjuvremenu pa na kraju se ispostavilo da je u pogresnoj sobi

Koji su dosad delovi iz Final Fantasy serijala izasli za PC? Ja sam davno igrao FF7 i 8, a ima li nesto novijeg datuma?

Ima, FF XI, koji je MMORPG.
Osim FF-a XI, sve ostalo iz ere PS-a 2 nije izaslo za PC.

Final Fantasy XIII producer Yoshinori Kitase has confirmed downloadable content for the game.

He gave no details on what or when, but told OPM Benelux (via VG247) that "we did prepare a DLC but it will arrive a little later in the West".

Square Enix Says No FF XIII PC

We've just received an e-mail from Square Enix, clarifying a misunderstanding regarding their upcoming project Final Fantasy XIII. Sorry to say this people, but it appears they haven't made any plans to bring the game to the PC. Here's what they said in the e-mail:

"Although the game is being developed using PC-based development tools, it is not coming to the PC."

According to Square Enix, the game will be available for the PlayStation 3 and Xbox 360.
Ma lazu,izasla je malopre:D
Da dignemu temu iz dubokog sna,nije nesto ni teska previse-samo 55GB!Ako je je jos narodna,onda raspakivanje jos toliko i instaliranje malko vise!Treba skoro jedan ceo hard za igru!

Poslednja izmena:
Rezolucija zakljucana na 720p, nema nikakvih grafickih podesavanja, mis laguje, kad pritisnete esc taster igra izadje na desktop. Svaka im cast za port.

^
Ondak neki drugi put cemo igrati!Verujem da ce ispraviti greske u narednom periodu!Mozemo cekati jos 6 godina!:D

Nešto oko 60 GB, ali joj treba oko 100 GB da se instalira, dok radi ekstrakciju resursa.

Video sam da se pojavila i video 55gb reko aj da pogledam review pre nego sto krenem u kupovinu kad ono bzv totalni ja cekam FF XV ovo propustam + je totalno bagovit port.

I da nemogu da verujem da su izbacili igru i bez opcija za menjanje rezolucije :wall::wall:

Nekad mi nije jasno sta se tim firmama mota po glavi :trust:

Poslednja izmena:
Koji carevi ***. Izbace igru za PC sto godina posle konzola, nikakve grafičke opcije i rezolucija zaključana na 720p, zauzima više prostora od PS3 verzije a koliko vidim po komentarima prerenderovane scene su niže rezolucije nego u PS3 verziji... Da ne spominjem da malo ko ko je igrao ovo na konzolama ima puno reči hvale za samo igru.

Ko oni misle da će kupovati ovo?

Oni koji nemaju konzolu, pa nisu imali prilike da je igraju do sada?
Za 13e, čak i sa svim tim nedostacima, vredi.

Uz to je cena prilicno povoljna, igra radi u 60fps i primetno bolje izgleda od ps3 verzije kada se potera u visoj rezoluciji:

292120_2014-10-09_000hhael.jpg

Koliko vidim igra je i dosta dugačka, znači 60-70 sati za jedan prelazak.
Cena je stvarno super a uz to može da se nađe za manje pare od tih 13 evra koliko kod nas košta na Steamu.

hm...Dandy,veruj mi ne vredi
nelliot! ,,ff je ff,, asocijacija ,,dva put je dva put,,a bogami tako sam se i osećao posle par sati odigranih,ko da me je dva put neko natego....

Meni se igra baš dopada. Dugo nisam igrao neki noviji FF. XII bila poslednja FF igra koju odigrah još na PS2. Čak je igriva i na ovom mom kršu od grafičke. Doduše u 720p.
Imam tek neka 2 sata provedena u igri, ali sam već primetio nešto što mi se uopšte ne sviđa, a to je da mogu zadavati komande samo svom liku.
Iako je rezolucija niska, kao i kvalitet tekstura, grafički igra izgleda jako lepo, čak i danas. Joypad, bar meni, definitivno neophodan.

jel igra neko ovo?
cujem da je los port, ali me zanima kakva je sama igra?
posto dugo traje, jel zanimljiva celom duzinom, valja odvojiti vreme za nju?
kad izlazi nov FF za PC?

Nazad
Vrh Dno