Šta je novo?

Final Fantasy XIII

Izasao je patch 3 koji dodaje podrsku za vece rezolucije i namestanje senki i MSAA.

Igra radi uzasno kod mene, non stop salta izmedju 30 fps i 60fps i ima dosta stutter-a zbog toga, da je fiksirano na 30fps bolje bi bilo.. Inace isto radi nebitno na podesavanja, kada ih spustim samo manje GPU optereti a isti FPS.

Ovako sa 8k senkama i bolesnih 16x MSAA(super smooth xD) GPU usage ide od 20% do 40% znaci smesno,a FPS kao sto rekoh u borbama npr uvek 30fps, a napolju salta 30/60...

Izasao je patch 3 koji dodaje podrsku za vece rezolucije i namestanje senki i MSAA.

Igra radi uzasno kod mene, non stop salta izmedju 30 fps i 60fps i ima dosta stutter-a zbog toga, da je fiksirano na 30fps bolje bi bilo.. Inace isto radi nebitno na podesavanja, kada ih spustim samo manje GPU optereti a isti FPS.

Ovako sa 8k senkama i bolesnih 16x MSAA(super smooth xD) GPU usage ide od 20% do 40% znaci smesno,a FPS kao sto rekoh u borbama npr uvek 30fps, a napolju salta 30/60...

Ovako sa 8k senkama i bolesnih 16x MSAA (super smooth je sve xD) GPU usage ide od 20% do 40% znaci smesno,a FPS kao sto rekoh u borbama npr uvek 30fps, a napolju salta 30/60...

Ovako sa 8k senkama i bolesnih 16x MSAA (super smooth je sve xD) GPU usage ide od 20% do 40% znaci smesno,a FPS kao sto rekoh u borbama npr uvek 30fps, a napolju salta 30/60...

ne razumem sta je Final Fantasy XIII-2, jel to isto ova igra, samo poboljsana ili neki naredni deo?

Holy shit kako sam sabio sa 5x postom lol
Taj ceo dan je forum bacao *****ni database error -_-

@STR8
U pitanju je nastavak i to odlican.

pa ovaj ff xiii traje bas dugo kolko sam cuo... mozda cu onda njega da preskocim, pa da igram ovo novo sto je izaslo, ako je bolje...

Pa igre se direktno nastavljaju jedna na drugu u istom svetu isti likovi. Imho glupo je igrati na preskok :)

jeste, al ***, kolko ff xiii traje?

uhh, bogami puno... koncetrisacu se samo na main questove...

Pa valjda je poenta RPG-a da dugo traje, igraš da bi igrao ili da vidiš kraj?

ne, nije poenta da dugo traje, poenta je da bude zanimljiv za svoju duzinu, a igra sto je duza, to joj je i teze da obezbedi zanimljivost... sem ako recimo ti sam ne pravis neka pauze od par dana il tako nesto u igrackim sesijama...

ne igram samo da vidim kraj, koja je poenta toga... igram sa uzivanjem, dokle uzivanje traje... ne volim kad se igre tolko oduze, da ubiju u pojam... a kad sam cuo kolko traje ffxiii, takav utisak sam dobio, sto ne znaci da sam upravu... ok mi je da igram 50 sati i da se koncetrisem na glavnu pricu...

recimo ja se userem kad cujem da morowind traje... pa evo pise ovde - http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=9850
ako sve zavrsavas... meni tolika kolicina sati, dize jezu...
tolko vreme izgubiti na tako nesto je meni tesko opravdivo...

naravno, izgubim ja i po ceo dan/dane na razne igre, ali na jednu svo to vreme mi je nekako... zabrinjavajuce... nikako ne volim bolesno duge igre...

Lol. Pa valjda igraš ako ti se igra, ako ti se ne igra prestaneš :D
Ako je igra interesantna, povući će te da je odigraš do kraja.
Nekako imam utisak da ti igranje posmatraš kao obavezu, pa kada počneš "moraš" da završiš :p

pa ima nesto i u tome, svakako vise ne uzivam u njima, kao kad sam bio dete...
bas su retke igre koje me povuku od pocetka i koje od pocetka do kraja sa uzivanjem odigram...
uglavnom ako je neka kvalitetnija igra, uhvati me tek negde oko sredine, a kako sam blizi kraju, sve mi je zaraznija i zanimljivija i onda umeju da me drze prikovanog za ekran, dok ih ne zavrsim, makar igrao ceo dan, kao sto je bio zadnji put slucaj sa Shadows of Mordor recimo...
dakle uglavnom je neki spori pocetak, pa onda konacno povuce...

Nazad
Vrh Dno