Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa razmisljao sam o tome,ali mi je istekao verifikacioni CD,a sa njim jedino mogu obavljati prenos sredstava!Bas sam gledao cene na netu i kod Wahada je najjeftinije!

Poslednja izmena:
igram sa Barsom i imam 13 bodova iz 13 utakmica ****te.Prvi utisci su da su neke stvari popravili a neke pogorsali.Igram nekako odbranu ali za centarsut nema leka.Uglavnom mi tako daju golove,igram na najteze naravno.

ja sam bio okoreli pes-ovac!al ovo je tuga sto pes radi!posle fife 11, fifa 12 je jos bolja,spektakl...to je igricetina...jos samo online play da se namesti ili se kupuje original da se peglaju lige preko neta!svaka cast fifa 12 bez premca

p.s al su zakukuljili odbranu,svaka im cast,odbranu odigrati umece 🙂))

Pa kod člana ovog foruma Wahad-a, i ja sam pazario kod njega, napisano je 10 puta u ovoj temi 🙂

Ja sve mislim da je to neki lik sa nekog sajta gde se kupuju igre pa ne mogu da provalim koji je sajt u pitanju 😛arty:

Na cemu drzite pass asistance, ako stavim na Assisted onda mi je previse ping pong fudbal 😀, na Semi nema sanse da dodam gde hocu, nije to ta sigurnost pri dodavanju, uvek nekako doda iza ledja igracu a na Manual nisam ni pomisljao da stavim 😀

Ja sam probao na manual, nije toliko strasno, ali treba dosta vezbe i navike a za to bas nemam zivce! 😀

Ja drzim na assisted s tim da mi je power assistance iskljucen...

Ja sam probao na manual, nije toliko strasno, ali treba dosta vezbe i navike a za to bas nemam zivce! 😀

Ja drzim na assisted s tim da mi je power assistance iskljucen...

I ja drzim ta podesavanja. Tesko mi je bas da prosledim loptu tamo gde zelim ako nije na assisted 😀

Pa mora malo vezbe, ne moze direktno sa assisted na semi/manual da ide sve bas glatko 🙂

Da li je moguće igrati online u isto vreme sa 2 računara ali sa istim ključem 😀

Instalirao Fifu kako treba, izlečio je, kada pokrenem igru pokrene se igra i posle 5 sek se ugasi bez ikakvog obavestenja, i uvek iznova isto dešavanje.
WTF ??
Nije ti podrzan gamepad, za resenje pogledaj stranu 4.

Imam isti problem ali mi saveti sa 4. strane nisu pomogli. Postoji li još neko rešenje.
Pozdrav.

Jel radi nekome 2 na 2 ? Probao sam sa Logitech podrzanim gamepadovima ali uvek izbacuje na desktop kada su ukljucena vise od 3. Guglujem ali resenja nema, izgleda da je to bio slucaj i sa proslom fifom...

ljudi da se mi razumemo, Kakva igra *** !!!!!!! 😀 Ovo je bre prava fudbalska simulacija, sve me zivo odusevljava, samo da izadje neki tutorial za nove driblunge posto mi je mrsko da sam izvaljujem 🙂

Imas na youtube-u tutorial koji je za FIFA 11 ali to mu dodje otprilike to. Mada mislim da je neko vec postavio i za FIFA 12...

origin name : okibgd

dodajte pa da pikamo.. ps ja sam totalni noob za fifu ali sam uzeo kod wahada za jeftine pare pa ono.. ajde da probam i ovaj fudbal.. pes na pc-u - ne hvala, samo na ps3 sa ortacima i gomilom svega sto uz to ide :d

Posle godina i godina igranja PES-a, resio sam da po prvi put posle 5 god. instaliram FIFU. Ljudi, ovo je ono sto sam trazio od PES-a godinama, ali nazalost, nisam dobio, a to je pravi fudbal!

Odusevila me je FIFA, prvenstveno gameplay, licence, jako puno podataka, svi moguci stadioni, odlicna atmosfera, fenomenalni komentatori... Sve je odlicno!

Jedino je grafika malo losija, ali sta je tu je, nije mi ona toliko bitna, koliko sama igra.

Ovoga puta je stvarno PES u problemu. 2010-ica je bila tu i tamo, vec sa 2011-icom su krenuli losim putem, a za 2012-icu nemam reci.

Jel postoji neka lista ljudi koji imaju original pa da se dodamo na Originu?

Danas instalirao i odigrao par tekmi... Za sada je utisak skroz pozitivan. Sutra ćemo da vidimo kako ide protiv živog igrača.

Imam samo jedan problem. Svaki put kada izadjem iz igre, zvuk mi poblesavi, kao kada vam se zamrzne neka igra, a s njom i zvuk. Samo restart pomaže. Najnoviji drajveri i za zvučnu i za grafiku. Je li imao neko slična iskustva? Forceware 280. drajveri, a zvučna je asus xonar hdav 1.3. S prošlom fifom mislim da nisam imao problema po tom pitanju... Tokom igranja zvuk je normalan, ali po izlasku samo krene da zuji užasno dok ne restartujem komp.

Imao sam i ja taj problem da mi "zarafališe" muzika i pomogla je instalacija novih drajvera za zvučnu. Stavio sam uni xonar drajvere.

Igram online, tek je izašla pa nema cheatera i mnogo je zabavno 🙂 Jedva je gasim.

Jel je probao neko na xbox-u i pc-u možda? mislim da uporedi... Jer se meni čini da je na boxu nekako fluidnije... brže, ne znam....

Jel je probao neko na xbox-u i pc-u možda? mislim da uporedi... Jer se meni čini da je na boxu nekako fluidnije... brže, ne znam....

Slazem se, mada mi deluje neprirodno brzo, stavi na PC verziji, game speed na fast i imaces isti efekat 🙂

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nema, stavio sam, nekako je sve fluidnije, ne znam u čemu je fora. Imam onaj bolestan osećaj, sve je isto, ali je drugačije 😀

Nazad
Vrh Dno