Šta je novo?

FIFA 2011

Jel ce FIFA na PCju biti ista kao na konzolama?

Jel ce FIFA na PCju biti ista kao na konzolama?

Pa vidis da je ista :D, jedino nema one bar po meni glupost opcije da budes golman i taj pro pasing sto nemam pojma sta je.... Ovakva kakva je po ovom video klipu, meni je to fantasticno:wave:

Ako nesto ne bude valjalo, vadicemo se na to da to nije finalni kod :D.

Cekam PES 2011, ali probacu i FIFU 2011, cisto da vidim.

Stvarno ne vidim razlog da ove godine svi lepo ne igramo i PES i FIFA. Ja planiram da igram ove dve igre na kompu i FIFA 11 na PS3 :) Ne mogu da dočekam 15. i demo.

Ja ću da se dogovorim s društvom da se izabere jedan. Nema mnogo smisla igrati dve simulacije fudbala, bar ne meni. Svrha je nekako da budeš bolji od ostalih, ako su dve, onda upola manje vežbaš igru :)

Meni je nezgodno da igram obe jer kod fife je pass i menjanje igraca na isto dugme, to mi malo nezgodno...kod pes-a su to odvojeni dugmici, na x dobacujes l1 promena igraca...bas sam pokusao sa prosli put da igram obe i ne ide...

Znajući moje društvo igraćemo pes, ali ću definitivno da dam šansu fifi jer mi se sviđa onaj klip sa prethodne strane.

Meni je nezgodno da igram obe jer kod fife je pass i menjanje igraca na isto dugme, to mi malo nezgodno...kod pes-a su to odvojeni dugmici, na x dobacujes l1 promena igraca...bas sam pokusao sa prosli put da igram obe i ne ide...

Mozes da podesis kontrole da budu kao u PES-u.

Ju koja borba izmedju ova 2 fudbala,cini mi se kao nikad,2 demo-a u 24h,mislim ja licno nemam nista protiv :D

Za mene je 3 demo-a u 24h :) PES, univerzalna verzija, pa FIFA za PC i FIFA za XBox360. Oh, slatke muke ;)

Jel probao neko demo? Mislim na ove sa brzim broadbandom...?:D

Meni se čini da je bolji pes, ali sam odigrao samo jednu utakmicu.

Meni ne rade kontole dobro ,nikako ne moze da se namesti da igrac ide napred, koje god dugme da namestim igra ne reaguje na to.

Evo upravo zavrsio prvu utakmicu. Utisak je da je sve to lepo ali mislim da cu vise igrati PES, mislim da FIFA jos treba da napreduje. Ove godine se PES dosta poboljsao i graficki tako da to vise nije prednost FIFE. A najvise mi se ne svidja kako igraci uklizavaju, totalno mi je neprirodno. Sad cekam drugara pa cemo obrnuti oba fudbala jedan protiv drugog, mozda se utisci poprave...

Vau, ovo je fenomenalno! Stvarno smo dobili poboljšanu verziju FIFA 10 sa konzola. Odlično je optimizovana, nemam apsolutno nikakve zamerke za sada.
Mislim da nije fer reći da PES bolji, mada je takva reakcija normalna ukoliko niste igrali konzolne FIFA igre u poslednje dve godine. Mislim da će i jedna i druga igra imati svoje prednosti, ali sam siguran da ću igrati obe. Ko bude isključiv, mislim da će propustiti jednu sjajnu fudbalsku simulaciju ove godine.

Poslednja izmena:
Evo upravo zavrsio prvu utakmicu. Utisak je da je sve to lepo ali mislim da cu vise igrati PES, mislim da FIFA jos treba da napreduje. Ove godine se PES dosta poboljsao i graficki tako da to vise nije prednost FIFE. A najvise mi se ne svidja kako igraci uklizavaju, totalno mi je neprirodno. Sad cekam drugara pa cemo obrnuti oba fudbala jedan protiv drugog, mozda se utisci poprave...

da da fifa je dobra ali pes odvaljuje ove godine;)

Kao što rekoh, budite isključivi po pitanju bilo koje od ove dve igre, i pogrešićete. FIFA ima superiorniju animaciju, mnogo bolju atmosferu na stadionima, i dalje dosta bolju duel igru, između ostalog. PES ima kvalitetniju grafiku, bolje rešene taktičke ekrane, možda za nijansu realniju kretnju lopte...bezveze je stvarno da se delimo u dva tabora.

Naravno da ne treba biti iskljuciv, i FIFA je zanimljiva, samo mislim da mi je trenutno PES zanimljiviji. Super je sto postoji izbor, sto se PC-ja tice godinama unazad postojala je samo jedna opcija.

BTW upravo mi je "zakucala" fifa, samo crn ekran, morao sam sa Alt+F4 da je ugasim...

Sad sam se iznervirao,nemam pojma kako da namestim komande na dzoju tj namestio sam dugmice,ali nece da se pomeraju igraci....pravci mi uopste ne reaguju,samo da ne bude opet ona glupost da ne konta neke kontrolere.....

BTW upravo mi je "zakucala" fifa, samo crn ekran, morao sam sa Alt+F4 da je ugasim...

Hm, demo ima naviku da se zakuca na par sekundi posle poluvremena i kraja utakmice, ali mi uvek proradi. Doduše, nisam imao crn ekran.

Sad sam se iznervirao,nemam pojma kako da namestim komande na dzoju tj namestio sam dugmice,ali nece da se pomeraju igraci....pravci mi uopste ne reaguju,samo da ne bude opet ona glupost da ne konta neke kontrolere.....

Da, forsiraju Xbox 360 kontrolere, sreća pa imam tri komada. Nadam se da će još neko javiti da li mu sve radi na "običnim" džojpedima.

Meni je jos dva puta zablokirao ceo komp u toku igre, a kontrole sam nekako namestio i to na š,č,ć,ž da se krece. na stelice, uopste gornja strelica ne reaguje,

Namestio sam,naime posto je ovo kao na konzoli,a igrao sam (fifu 09 na ps3)setio sam se da je tamo moglo ili ili,tj ili analog ili strelice (u pesu moze sve,kao sto svi znamo) tako da sam se u setingu odlucio za analog i lepo radi.
Inace imam sony ps2 kontroler.
Igra mi je skroz mocna,odigrao sam 2 partije,lepo klizi :D
Slazem se sa nekim ranije da je igra iskorak napred,ali pre svega za ljude koji nisu igrali na konzolama,tako da mi je drago da je doslo vreme da se igra i na pc odlicna fifa

Na Win Xp sam imao velike probleme sa FIFA 11, ali na Win 7 igra radi extra. Meni licno je FIFA 11 bolja od PES 2011, mada i je PES dosta dobar.

Neko sitno seckanje primecujem na sredini, zastane igra pa krene... Inace odlican fudbal, tesko mi da prelomim sta je bolje Fifa ili PES

Uf al me iznenadila fifa ove godine :) Da napomenem da sam probao i prethodne (nextgen) al je sve to nekako djelovalo tromo a o fizici lopte necu ni da komentarisem previse, uzasna fizika.
Ove godine je sve to ispeglano, igra je dinamicna, fizika lopte je sada odlicna! Animacije pokreta odlicne, uf bice gusto izmedju fife i pes-a odusevljen sam i jednim i drugim demom :)

Ajde da se ne ponavljam tj da ne krosujem teme ali moram reci da mi je FIFA11 toliko "laka" za igranje u odnosu na PES da je u sushtini poredjenje - nemogucje.

Prvo i pre svega iskusan PES igrach mi je rekao da mora da prodje barem 100 sati igranja [ kao i famoznih 10 000km ] da se kaze da si igrao igru i da o njoj donesesh sud. Svi smo jedva chekali da posedamo za tastature i kazhemo svoje mishljenje.

Moguce zbog toga sto sam poslednju FIFA-u igrao pre par godina, ova mi nishta revolucionarno ne deluje na predhodne shto se tiche samog nachina igranja i davanja golova, dok za PES to nikako ne mogu da kazhem jer sam pre demo-a bio do ortaka i igrali smo par sati na projektoru PES10 i ta igra po mom mishljenju nema ama bash nikakave veze sa PES11.

Voleo bih da sam vishe igrao "ranije FIFA-e" da bih o ovoj mogao da imam konkretnije mishljenje. Ne dopada mi se za sada jer kao sto me shin bojan isprozivao igram protiv CPU-a, ali igranje FIFA-e cu uvek shvatiti kao zabavu dok igranje PES-a kao neku vrstu rivaliteta i jednostavno ce se ogledati umecje kontrolisanja igre koja ne lichi ni na jednu do sada, shto za FIFA-u ne mogu da kazhem jer mi je neobjasnivo lakshe da je igram. Mogucje jer su igrachi veliki haha

:wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno