Jel ce FIFA na PCju biti ista kao na konzolama?
Jel ce FIFA na PCju biti ista kao na konzolama?
Meni je nezgodno da igram obe jer kod fife je pass i menjanje igraca na isto dugme, to mi malo nezgodno...kod pes-a su to odvojeni dugmici, na x dobacujes l1 promena igraca...bas sam pokusao sa prosli put da igram obe i ne ide...
Evo upravo zavrsio prvu utakmicu. Utisak je da je sve to lepo ali mislim da cu vise igrati PES, mislim da FIFA jos treba da napreduje. Ove godine se PES dosta poboljsao i graficki tako da to vise nije prednost FIFE. A najvise mi se ne svidja kako igraci uklizavaju, totalno mi je neprirodno. Sad cekam drugara pa cemo obrnuti oba fudbala jedan protiv drugog, mozda se utisci poprave...
BTW upravo mi je "zakucala" fifa, samo crn ekran, morao sam sa Alt+F4 da je ugasim...
Sad sam se iznervirao,nemam pojma kako da namestim komande na dzoju tj namestio sam dugmice,ali nece da se pomeraju igraci....pravci mi uopste ne reaguju,samo da ne bude opet ona glupost da ne konta neke kontrolere.....
Toliko o objektivnosti.ali igranje FIFA-e cu uvek shvatiti kao zabavu dok igranje PES-a kao neku vrstu rivaliteta
Ili jako dobro igras, ili jednostavno volis da pod*ebavas.shto za FIFA-u ne mogu da kazhem jer mi je neobjasnivo lakshe da je igram. Mogucje jer su igrachi veliki haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari