Šta je novo?

FIFA 2011

Sa IGN-ovog PC previewa:

But it's lacking several of this year's big new features – there's no Personality Plus, for example, nor is there the Pro Passing that's helped to refine the play of the other HD versions of FIFA 11, and while EA touts this as the next-gen experience it feels remarkably like playing last year's game.

Sakaćenje u najavi izgleda. Sreća pa imam PS3.

Slazem se, xbox360 verzija :).

Stvarno ih ne kapiram kada je u pitanju PC. Mislim, ne nerviram se jer imam i Xbox i PS3 ali opet mi nisu jasni. Izbacice pojacanu verziju FIFE 10...u cemu je trik...:)

Navodno da ne ugroze prodaju konzolnih verzija:). Mada mislim da ce i ovo sto izadje na Pc biti pun pogodak, vi konzolasi bolje znate nego ja kakva je FiFa na PS3 il X360

Znaci li to da sva ova vasa nadanja za PC verziju padaju u vodu?

Zašto? Fifa 10 na ps3 i x360 je fantastična!!! U svakom slučaju to će biti najbolji fudbal za pc tako da ne brinite....

Opet ti Wahad sa svojim neosnovanim izjavama :)

Neosnovanim?! Pa jel si igrao fifu 10 na neku od konzola, ajde molim ce ćuti, ako se tebi ne sviđa, veruj mi jedan si u milion, pređi u pes topik molim te

Ok, poslednje upozorenje. Prestanite sa PES vs FIFA prepucavanjem.

Ok, e sad posto nisam igrao FIFA 2010 na konzoli,a jesam Fifa WC 2010 na Xbox-u(i odlicna je),interesuje me jesu li Fifa 2010 i Fifa WC 2010 iste,ili je WC verzija poboljsana.Pitam to jer ako Fifa 2011 za PC bude kao Fifa 2010 za konzole,onda ce biti extra igrica i mozda cu posle duze vremena (cini mi se od 2005)preci na Fifu.

Poslednja izmena:
Nadam se da ce poboljsati jos malo novo izdanje fife, jer im je ocajno potrebno da se vrate na vrh, fifa wc za ps3 je predobra, nisam ocekivao tako dobar fudbal, a dobio sam ga na poklon. Ako 11 bude i 10% bolje od wc, napravili su posao.

I sta ce na kraju biti to sto FIFA 11 za konzole ima, a Fifa 11 za Pc nema?

Odakle ti to?

Koliko sam ja skapirao, isti engine, gameplay, ali nece biti nekih ovogodisnjih stvari kao sto je "personality+", onaj pro passing i tako neke gluposti koje treba da definisu fifu ove godine.

Ivan je objasnio...

Nece biti iste.Koliko mi se cini nece biti samo u pitanju sminkerske vec i sustinske razlike.

PC verzija nece imati Pro Passing sto znaci da ce ping-pong pasovi u verziji za PC biti moguci sto opet znaci da ce se gameplay razlikovati.PC verzija ce biti hibrid FIFA 10 i WC kao sto neko rece...

Evo konacno gameplay iz FIFA 11 za PC...mocno izgleda tj. isto kao sa konzola...

[YOUTUBE]s0lbhkQdutU&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Mogli bi da promenite naziv teme u samo FIFA 11, ovako deluje naslov kao neko pitanje...;)

Poslednja izmena:
Brajko svaka cast za video. Ja sam se bio skenjao na jednom forumu su kacili slike iz Fife11 za PC gde je grafika bila zivi uzas, ali skontali su ga da su slike na low detaljima i na nekom laptopu je igrano. Konacno gameplay za PC, ne znam samo sto su toliko skrivali verziju za PC.:banana:

Uff jedva čekam, FIFA ALL THE WAY!

Ajmo demo :)

Brajko svaka cast za video. Ja sam se bio skenjao na jednom forumu su kacili slike iz Fife11 za PC gde je grafika bila zivi uzas, ali skontali su ga da su slike na low detaljima i na nekom laptopu je igrano. Konacno gameplay za PC, ne znam samo sto su toliko skrivali verziju za PC.:banana:

Da, te slike su stvarno sa sniženim nivoom detalja, iako potiču iz EA Sportsa. Čak su i na GamesComu prikazivali PC verziju sa nekog prosečnog laptopa, to reče producent PC verzije.

Ponašaju se krajnje neprofesionalno prema PC verziji, a ne vidim zašto. Iako će biti hibrid FIFA 10 i World Cupa, to je i za današnje standarde i dalje fantastično, da ne pričam šta to znači za gladnu PC publiku. FIFA 11 za PC će sigurno imati mnoge prednosti u odnosu na PES 2011, što je valjda dovoljno da prvi put, jedne godine igram dve fudbalske simulacije na kompu. Ej, a tek zamislite šta sa FIFA 11 može da uradi modding zajednica - mislim i da će PS3/Xbox 360 igrači biti ljubomorni.

Da dodam još jednu lepu vest. PC demo je bio najavljen za 16. septembar, ali je sada pomeren dan ranije :)

Ja sam jako zadovoljan sa ovim sto sam video,stvarno volim fifu i godinam sam je igrao,ali sam jednostavno morao da predjem na pes (u poslednjih par nastavaka sam se totalno bio razocarao),medjutim...ovo ce biti izgleda pun pogodak :D

Jel mi se čini ili su igrači manji u odnosu na teren, u odnosu na pes?

U pravu si. Ne cini ti se.

Ovde teren deluje nekako veci. Mene najvise odusevljavaju animacije igraca, pokreti...bas ih ima dosta i raznoliki su...iako sam igrao do sada pes, izgleda da cu ove godine preci na Fifu...demo pomerili ranije zbog pes dema izgleda, tad i on izlazi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno