Mislim da su se istripovali u poslednjem momentu i rekli - ej pa moramo da ubacimo gradjenje, *****cje nam igrachi kako je moguce da se igrachi ne grade dok idu po loptu...i od prilike tu su sasekli mnogo ljudi...
posto ste svi vi iskusniji i imate vise godina "stazha", da li mislite da ce se ovo odvratno "gradjenje" ukinuti nekim od patch-eva ili ce to ostati?
U slucaju da ce ostati onda ne preostaje nishta nego da se ceka gomila budzevina iz pes-edit tima sto se DEMO verzije tiche... nisam pametan shta drugo da kazhem. Ostale "primedbe" i mogu a i ne moram da prihvatim od strane ljudi koji se bune, ali ovu sam morao i uvek cu potencirati da je pogubna i prilichno ide na nerve....mnogima.
Da se ja pitam tu fintu nikad ne bi ni ubacio u igru.
Naravno da tu fintu moze da izvede skoro svako samo sto je njena upotrebna vrednost ravna nuli.
Sent from my GT-I9000M using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=9vt6ueR8Tzk
u tom klipu imas par golova koji objasnjavaju upotrebnu vrednost "rainbow flick"-a
Ko kaze da nema upotrebnu vrednost?Ima preveliku, to je problem.. dobri igraci ce svaki put bez greske odraditi.
rainbow flick je tebi jednostavnija fudbalska finta?
Sjajno![]()
Moje misljenje je da su se tvorci PES-a skroz pogubili u pokusaju da kopiraju FIFU, zadnja 3-4 nastavka sve manje lice na inicijalni PES a sve vise na ono kako je Fifa izgledala za vreme PES-a od 5 godina.
Postojalo je vreme do PES-a 6 i posle, po meni od 2008 na ovamo to nije to. Morace da okrenu potpuno nov list i da sve krenu ispocetka jer ovo sto sada imamo priznaces nije ni 20 deo od onog sto smo svi ocekivali.
Ukoliko igraš i online, onda FIFA jer imaš 11vs11 mečeve bez ikakvog laga, postoje "klanov", a možeš da budeš i golman ako želiš. Verovao ili ne, ljudi više vole da budu golmani nego štoperi, ne kapiram zašto :d
Plus, nemaš EXP da dobijaš već postoje odredjene stvari koje moraš da uradiš ne bi li ti se ocena povećala, npr. da daš 10 golova van 16, da predriblaš 5 protivnka na jednom meču i sl.
Mada, ima i PES svoje zanimljivosti, recimo onaj izbor kopački koje utiču na ocene mi je skroz zanimljiva stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari