Šta je novo?

fifa 2006

Ja sam video samo demo i cekam da izadje full varijanta koja treba da se pojavi krajem meseca (da li neko kada ce se pojaviti kod nas). Puna varijanta je vec izasla u Australiji i ako imas tamo nekog moze ti preneti svoja iskustva a ako ne, mislim da na hrvatskom fifa sajtu (www.crofc.net) u forumu imas nekog australijanca koji je izneo svoje vidjenje fife2006 i odgovara na pitanja.

Izasla je narodna varijanta...

Ljudi hoce neko konacno reci jel izasla fifa kod nas ?
i jel je na DVD-u ?

Aman jeste :)
Na dvdu je

FIFA.06

fifa06.jpg

RELEASE DATE: 09.28.05
PROTECTION: Safedisc
SIZE: 76x50MB
MEDIATYPE: DVD
FORMAT: mdf/mds

EA SPORTS FIFA 06 brings the TOTAL FOOTBALL experience to your
fingertips. It delivers a combination of attacking gameplay
complete customization, pure authenticity and the deepest
manager mode ever
Intuitive gameplay enables you to command every move of your
player with pinpoint accuracy. Passing, shooting and tackling is
now more responsive than ever and enables you to trap, shield
and dribble like a world-class football player
Experience 90 minutes of heart pumping football, feel the Team
Chemistry of your side and the sense of momentum shift as you
battle for supremacy on the pitch. As the Midfield General
you'll control the overarching strategy of the game, dictating
the pace and performance of your players as you execute
strategic decisions on the fly using the tactical play button
configurations
Master the most immersive management mode ever. Sign sponsors
scour the transfer market and buy players to build the perfect
squad. Uncover the stars of the future or drop the strugglers
and make some extra money. My FIFA now gives you the tools to
create a star-player and customize every aspect of FIFA 06 to
fit your individual playing style and preferences
FIFA 06 delivers the most comprehensive line up of official
licensed leagues from around the world of football with an
unprecedented level of real clubs, kits, stadiums and players
FIFA 06 gives you football as much as you want, whenever you
want.

valjda sam izbacio sve podatke koji ne bi trebali da se vide ovde,,,ako je ostalo nesto od wareza,brisite,,,
ja cu je uskoro nabaviti,pa javljam utiske,,,

filipenko je napisao(la):
Izasla je narodna varijanta...
lol

Bolje ne pocinji...:D

Ja se posle prvog igranja skroz razocarao. Ne moze ni lopta ljudski da se vodi a kamoli da se napravi neka dobra akcija, kombinacija... A inace obozavam FIFA serijal. Daj boze da prvi utisak vara...

Ja sam igro i dosta sam se iznendadio (pozitivno)
najizad nesto malo vise da promene u gameplay.

Zaboravio sam da napomenem... Start s' ledja je CRVENI karton!
Nervira i sto kompjuter dugim loptama lagano daje svojima na tacnu ko na navodjenje. Sad se mnooogo teze dodaje lopta i mora da se usmeri tacno ka igracu kome se dodaje. Korner se ponovo kao nekad izvodi "strelicom". Odigrao nekoliko utakmica i bilans... svaka utakmica 0:1 :).
Ajde nek se javi neko ko je probao i provalio neke fore... kako je pocelo vraticu se ja na 2005.

Znaci isto ****** kao i proshle godine. Fifa 01 je definitivno najjacha Fifa ikad. Ali sve je to cista nula naspram novog pes!

Ima li "nashih" timova?
Mislim, njihov Partizan i nasha Crvena Zvezda? ;)

Da kupim original kod nas za par dana. To ti zaboravi jer kod nas original stizu za vise meseci. Seti se samo koliko je proslo od pojave Fife 2005 dok se nije kod nas pojavila u prodaji. Kod nas barem u BG samo sam na 2 mesta video originalne ige, u merkatoru i knjizarama plato. Najnovija koju imaju, izasla je pre 6 meseci-minimum

kiza_m je napisao(la):
Ima li "nashih" timova?
Mislim, njihov Partizan i nasha Crvena Zvezda? ;)

nas partizan nema, a ni vasa zvezda. Zato nas partizan ima u PES-u, a vase zvezde nema ni tamo. Razlog potrazi u zadnjih 10 godina istorije ucesca nasih klubova u evro-takmicenjima

FIFA06 probana juce. Nisam igrao dosadasnje verzije, od fudbala sam igrao samo WE i PES. I mogu reci da je igra 0 u odnosu na WE8 i PES4 a o PES5 kad bude izasao i da ne pricam. :crash:

pa ako nisi igrao prethodne verzije FIFE, a ovu novu si probao tek juche, kako dajesh sebi za pravo da kazesh da je igra nula?!?!?
zbog takvih postova, tvoji naredni komentari ce imati tezinu == 0 ! :D

ps. da ne bude zabune, pristalica sam WE/PESa, ali ne i ovakvih komentara.

Poslednja izmena:
Ova Fifa ima zestok bug ili sam opet ja nesto zeznuo. Naime, kada udjem u igru jezici se menjaju sami od sebe jedan za drugim iako ja apsolutno nista ne radim (sem sto blejim u ekran). Isto vazi kada biram timove/ligu, samo se vrti i nemam pojma koji mu je djavo.

Prethodne fife (izuzev 2005 koju nisam probao) su bile zalosne, tu sve svi slazemo. Za ovu ne znam, spomenuti problem me sprecava da je igram :(

jox je napisao(la):
pa ako nisi igrao prethodne verzije FIFE, a ovu novu si probao tek juche, kako dajesh sebi za pravo da kazesh da je igra nula?!?!?
zbog takvih postova, tvoji naredni komentari ce imati tezinu == 0 ! :D

ps. da ne bude zabune, pristalica sam WE/PESa, ali ne i ovakvih komentara.
Alo druze. Procitaj malo moj post. Rekao sam da je igra 0 u odnosu na WE i PES. A ne da je igra kao igra 0.Mada bi ljubiteljima simulacija fudbala preporucio da ostanu na WE8 i PES4. Nemoj da pametujes kada nema potrebe za to.

Poslednja izmena:
kUdtiHaEX je napisao(la):
Ova Fifa ima zestok bug ili sam opet ja nesto zeznuo. Naime, kada udjem u igru jezici se menjaju sami od sebe jedan za drugim iako ja apsolutno nista ne radim (sem sto blejim u ekran). Isto vazi kada biram timove/ligu, samo se vrti i nemam pojma koji mu je djavo.

Prethodne fife (izuzev 2005 koju nisam probao) su bile zalosne, tu sve svi slazemo. Za ovu ne znam, spomenuti problem me sprecava da je igram :(

heh i meni isto vrteo jezike i sve u igri sam od sebe (na levo :D ). ja povadim oba gamepada i on opet. proverim u game controllers nema ni tamo prijavljen nikakav gamepad. ispizdim onda i povadim sve usb-ove sem misha kad ono ne prebacuje vishe. vratim jedan po jedan usb i ustanovim da zeza usb od samsung monitora :D :d :mad: (eeeeeeej bre EA kakve ovo bugove pravite? :d treba li da pomenem da nemam apsolutno nikakvih problema sa pes-om ili we :) )

e sad shto se tiche igre. prvo ovo po meni nije simulacija fudbala. nisam igrao fifu zadnjih.... pa sad tamo od recimo 2002. kad videh ovo danas samo sam se nasmejao i obrisao trichavih 3.5gb sa diska. uzas. pa ranije je fifa bar imala lepshu grafiku negoli pes(naravno pri setovanju u obe sve na max). sad i grafika uzas. gameplay je toliko neprirodan da je to strashno. ne znam ljudi este li vi probali pes5 demo? pa to je igra koju fifa ovim tempom ni za 100 godina nece stici. eeeeeee vidim da ce od ove fife ostati samo engine za novi fifa manager. za vishe i nije.

To sam i ja pomislio (da me zeza vajrles mis :)).... e divota jedna.

Jos nisam probao novu FIFU, ali osecam da su svi koji kritikuju gameplay igru igraju na default tezini. FIFA je skroz druga igra kada se igra na World class. Barem je do sada tako bilo.

A najveci kriticari FIFE poslednjih godina kazu da je samo grafika prednost u odnosu na PES... eto jos jedan dokaz da vecina nije ni videla igru. Grafika nije unapredjena vec 3 godine, a cini mi se ni sada (sudeci po shotovima).

Nevezano za gameplay ima dosta noviteta...
Ima neki retro video gde prikazu sve fife od prve verzije do sad. Ima i neki top 10 golova, video sekvenca. Ima intervju sa samuel etoom, ide dole engleski titl :). Jos dosta ce biti kad se unlock-uje... 3.5GB je mnogo vise od dosadasnjih 1.5. Igraci sada jos vise lice na prave tako da je grafika ipak napredovala ili bar taj motion capture.
A gameplay je promenjen i to dosta. Sada ce fifa vise da se dopadne onima koji vole pes a dokaz - doso drugar koji cepa winning eleven na ps2 i kaze odlicna je ova fifa. :)
Ja i dalje cekam da procitam neciji review, po mogucstvu ne tipa - ja mnogo volim pes a fifu mnogo mrzim :)

Alo ljudi, koji vam je sa ovom prichom o krekovima i mountovanju ?!?!

driver je napisao(la):
Alo ljudi, koji vam je sa ovom prichom o krekovima i mountovanju ?!?!

Driver bre niko krekove nije pominjao... pa i to je jedan nacin nabavke originala... skines clonecd koji je identicna kopija originala a kupis samo cd key. Ne placas nikakvu postarinu i ne cekas 100 godina da stigne a legalno je :). Tako sam ja i sa fifom 2005. A za igru online nije bitan cak ni original unesen cd key prilikom instalacije nego samo kad pokrenes play online i otvaras nalog tad jednom uneses cd key i posle dobijes username i pass i cd key ti vise nije ni potreban.
Nije ti bre guru ovo soni plejstejšn :)

kUdtiHaEX je napisao(la):

U device manager nadji Human Interface Device i iskljuci HID compliant device.

kada ste vec pomenuli pes , interesuje me kad ce izaci pes5 i koliko ce da bude teska ( mislim u MB ) ?

Upravo probao FIFA 2006 i mnogo mi lici na PES i WE.... Nimalo mi se to ne svidja....

Duke2 je napisao(la):
Driver bre niko krekove nije pominjao... pa i to je jedan nacin nabavke originala... skines clonecd koji je identicna kopija originala a kupis samo cd key. Ne placas nikakvu postarinu i ne cekas 100 godina da stigne a legalno je :). Tako sam ja i sa fifom 2005. A za igru online nije bitan cak ni original unesen cd key prilikom instalacije nego samo kad pokrenes play online i otvaras nalog tad jednom uneses cd key i posle dobijes username i pass i cd key ti vise nije ni potreban.
Nije ti bre guru ovo soni plejstejšn :)

Pa zar ti mislish da ja ne znam kako to radi, ono kupio sam komp proshle nedelje ?

Ne kapiram da nekima ne moze da bude jasno posle toliko vremena da nema priche o tome, jer nismo u USA gde se podrazumeva da vecina ima original, jer to ovde nije ni manjina. I kada jedan pochne o tome, vidish kako se lako svi opuste i krenu u prichu, zato i nema priche o bilo chemu vezanom za to, ko ne zna da koristi google, nije to za njega.

@BuNnY_nIsH:
Obrisao sam ti post u drugom threadu gde trazish neki softver, a ti opet ? Prochitaj pravila foruma pre nego shto postujesh.

Pomagajte za fifu 2006

Upravo sam nabavio istu i eto razocarenja....ne mogu da menjam kontrole!!!!
nisam je nesto proucavao, ali izgleda mi da sam upravu!!!! Pomoc, da li neko zna kako da menjam kontrole (ako je uopste moguce).....

Pozdrav!!!!

Nazad
Vrh Dno