Šta je novo?

fifa 2006

probao..... sad puca VPU recover......

definitivno prelazim na ubuntu.....

Crazzy™DJ je napisao(la):
probao..... sad puca VPU recover......

definitivno prelazim na ubuntu.....

Isključi VPU recovery :D

Što se tiče poređenja Fifa06 i PES5 o ovome bih mogao danima...

Ako vas interesuje mogu da nabrojim i zašto je WE3 bolji od Fifa2006, ali bi to bilo neumesno, zar ne ?_?_?

nikolas61 je napisao(la):
@CamBieL
Jos malo pa me mozda ubedis da predjem na PES 5

Ne vidim razlog da te ubeđujem, dovoljno je da voliš fudbal iz istog razloga kao i svako i onda nije teško videti koliko zadovoljstva pruža jedan PES5...

Jedino to igranje rukom... to je stvarno strašno dobro...
Ne znam, jel na novoj fifi ima pasivnog ofsajda, pošto na novom PES-u nema...

Malo se kasno ukljucujem.Mogli su da je urade mnogo bolje.Cim sam uzeo PES 5 FIFA u kanti zavrsila.

CamBieL je napisao(la):
Ne vidim razlog da te ubeđujem, dovoljno je da voliš fudbal iz istog razloga kao i svako i onda nije teško videti koliko zadovoljstva pruža jedan PES5...

Jedino to igranje rukom... to je stvarno strašno dobro...
Ne znam, jel na novoj fifi ima pasivnog ofsajda, pošto na novom PES-u nema...
Moram definitivno da budem preletac na drugu stranu,znaci PES 5.

Evo nabavih FIFA-u 2006. Napredovala je sto se tice realnosti, dosta realnije odbrane golmana, i potezi igraca dosta realniji nego u proslim FIFA-a. Konacno su malo poradili i na realnosti. Grafika je dobra. Ali face igraca su po meni mnogo bolje odradjene u PES 5. Sve u svemu, dobar je fudbal. Mada je Pro Evolution Soccer 5 i dalje daleko ispred FIFA-e.

Poslednja izmena:
Zanima me kako da oduzimam loptu a da to ne bude klizeci start ta komanda pripada tasteru "a" po def. komandama,gledao sam u controls ali ni oni ostali tasteri ne pomazu mnogo mora da sam nesto propustio!

zmajchic je napisao(la):
Zanima me kako da oduzimam loptu a da to ne bude klizeci start ta komanda pripada tasteru "a" po def. komandama,gledao sam u controls ali ni oni ostali tasteri ne pomazu mnogo mora da sam nesto propustio!

Komanda koju koristis za sut, u odbrani je oduzimanje lopte, ali ne klizecim.

Znam za taj sajt ali ne bih se slozio da ako nesto ima od patcheva da sve ima na tom sajtu,obicno medju zadnjima ubacuju ono sto izadje:)

Nazad
Vrh Dno