Šta je novo?

fifa 2006

Ja ne znam koliko puta treba da kazem. Prochitaj pravila foruma pre postovanja.

Poslednja izmena od urednika:
gospod je napisao(la):
...QUOTE]

Prvo pa muško :)

Nije mi jasno kako umeju ovaj forum da nađu, pa da se registruju, pa da postave thread, a ne znaju obican serial da proguglaju.

A ti se nashao pametan pa udario quote ? :D

Poslednja izmena od urednika:
BuNnY_nIsH je napisao(la):
Upravo sam nabavio istu i eto razocarenja....ne mogu da menjam kontrole!!!!
nisam je nesto proucavao, ali izgleda mi da sam upravu!!!! Pomoc, da li neko zna kako da menjam kontrole (ako je uopste moguce).....

Pozdrav!!!!

Naravno da nisi u pravu, prouci malo bolje.

Goxy je napisao(la):
nas partizan nema, a ni vasa zvezda. Zato nas partizan ima u PES-u, a vase zvezde nema ni tamo. Razlog potrazi u zadnjih 10 godina istorije ucesca nasih klubova u evro-takmicenjima

haha Nasa, zvezda u kupu uefa a vas partizan......

Agilni je napisao(la):
Ok, hajde da pomognem. Iz glavnog menija idi na MY FIFA 06, pa CONTROLS.

da da da....nasao............

Sta se dogadja sa kontrolama? Lepo podesim na joy kontrole, idem save profile, igram sve lepo radi, izadjem iz igre i ponovo udjem kad kontrole se vratile na default. Tako je i kod mog drugai na tast. i na joy , sad sam razgovarao sa njim. shit

BuNnY_nIsH je napisao(la):
haha Nasa, zvezda u kupu uefa a vas partizan......

.... i dalje sampion, hahahha

problem s kontrolama

NiTro je napisao(la):
Sta se dogadja sa kontrolama? Lepo podesim na joy kontrole, idem save profile, igram sve lepo radi, izadjem iz igre i ponovo udjem kad kontrole se vratile na default. Tako je i kod mog drugai na tast. i na joy , sad sam razgovarao sa njim. shit

I ja imam isti problem. Cini mi se da je nesto slicno bilo i u fifa 2004. Ima li neko resenje?

Imam athlon3200+ 768MB Ram radeon9600xt. Igra je stavljena na high performance i dobijam preko 80 fps ali igra izgleda jako ruzno sa puno ghost efekta, nebo izgleda 16 bitno, kao i kosa igraca i teksture, sve u svemu izgleda mnogo ruznije neko fifa 2005. Ne znam u cemu je problem?Imam najnovije catalist drivere. Da li neko ima slicnih problema?

NiTro je napisao(la):
Potrebno je da instaliras Patch 1(2MB). Ispravlja probleme sa kontrolama. Postoji patch koji dodaje Zvezdu, Partizan i reprezentaciju SCG!!! Velicina oko 5 MB.
FIFA 06 Patch 1
SCG favoriti patch (Crvena Zvezda, Partizan, SCG)
:bottle: :,,: :cigar: :banana: :type: :whip:

Iv@N_SD je napisao(la):
Potrebno je da instaliras Patch 1(2MB). Ispravlja probleme sa kontrolama. Postoji patch koji dodaje Zvezdu, Partizan i reprezentaciju SCG!!! Velicina oko 5 MB.
FIFA 06 Patch 1
SCG favoriti patch (Crvena Zvezda, Partizan, SCG)
:bottle: :,,: :cigar: :banana: :type: :whip:

Odlicno...evo odmah se bacam na download! Anyway, meni se nova Fifa (neverovatno ali istinito) jako svidja. Poslednja koju sam igrao a da mi se svidela jeste ona iz 2001, a njoj je uz rame bila '99. Ostale su sve...fuj, dosadne, ponavljale se i tako to. PES4 sam prvi put probao pre par meseci i odusevio se - jos uvek je igram, a PES5 me je totalno razocarao. Mozda ovo deluje kontradiktorno jer nisam fan ni jednog serijala, ali moje misljenje je takvo.

Dakle, izuzetno sam zadovoljan novom fifom, a mogu misliti kakav bi mi osecaj bio na nekoj malo novijoj grafickoj kartici, ali dobro....i Titanium odradjuje posao sasvim dovoljno za moj ukus tj. za moje vidjenje i uzivanje u novoj fifi.

poz'

NECE MI SE INSTALIRA PATCH!!!!!
help????
a sta on, u stvari ispravlja????

Patch ispravlja nemogucnost da se sacuvaju kontrole za gamepad. (patch 1). :type:

ZeeGerman je napisao(la):
Odlicno...evo odmah se bacam na download! Anyway, meni se nova Fifa (neverovatno ali istinito) jako svidja. Poslednja koju sam igrao a da mi se svidela jeste ona iz 2001, a njoj je uz rame bila '99. Ostale su sve...fuj, dosadne, ponavljale se i tako to. PES4 sam prvi put probao pre par meseci i odusevio se - jos uvek je igram, a PES5 me je totalno razocarao. Mozda ovo deluje kontradiktorno jer nisam fan ni jednog serijala, ali moje misljenje je takvo.

Dakle, izuzetno sam zadovoljan novom fifom, a mogu misliti kakav bi mi osecaj bio na nekoj malo novijoj grafickoj kartici, ali dobro....i Titanium odradjuje posao sasvim dovoljno za moj ukus tj. za moje vidjenje i uzivanje u novoj fifi.

poz'

Danas sam doziveo nesto neverovatno. Komsija, zakleti PES-ovac je odusevljen novom Fifom! Vec je odigrao 7 sezona na petom nivou tezine (Legendary). Inace, Legendary stvarno donosi savrsenu simulaciju fudbala, ali samo posle puno vezbe. Stvarno je poprilicno tesko, cak i za one koji iz godine u godinu igraju serijal.

A sto se tice komentara oko grafike, ne bi se usrecio ni sa nekom jacom kartom igrajuci Fifu. Titanium savrseno radi posao, posto je igra graficki uzasna.

Imam jedno pitanje.Dosad je u Fifama postojala mogucnost izbora stadiona pre pocetka utakmice ali ja sad ne vidim da to ima.Jel to ukinuto ili je negde zatureno?

SENTINEL je napisao(la):
Znaci isto ****** kao i proshle godine. Fifa 01 je definitivno najjacha Fifa ikad. Ali sve je to cista nula naspram novog pes!

Brate... u pravu si da je pes objasnila fifi sta je fudbal, ali gresis za fifu 01... meni su 02 i 03 do sada ne prevazidjene.... ;)

Agilni je napisao(la):
Danas sam doziveo nesto neverovatno. Komsija, zakleti PES-ovac je odusevljen novom Fifom! Vec je odigrao 7 sezona na petom nivou tezine (Legendary). Inace, Legendary stvarno donosi savrsenu simulaciju fudbala, ali samo posle puno vezbe. Stvarno je poprilicno tesko, cak i za one koji iz godine u godinu igraju serijal.

A sto se tice komentara oko grafike, ne bi se usrecio ni sa nekom jacom kartom igrajuci Fifu. Titanium savrseno radi posao, posto je igra graficki uzasna.

Mene je odusevilo kada je sudija dosudio slobodan udarac zbog igranja rukom protivnickog igraca!!! Naime, klasicno i sablonski sam prosao po desnoj strani, centrirao i igrac koji je pokusao da izblokira - lopta ga pogadja u ruku i sudija svira slobodan udarac, a komentator kaze nesto u fazonu kako igranje ruke nije dozvoljeno blah blah! Kontam da ovo ne moze tako cesto da se desi, ali svakako je cool.
:smoke:

Igranje rukom je svakako cool... Posebno je bilo cool kada sam na Legendary nivou tezine, u finalu Lige sampiona igrao sa Milanom protiv Barse pri rezultatu 0-0 ostao pred svojim golom sa Stamom sam ispred Ronaldinja... Kako sam bio ponosan sto sam tako iskusno blokirao udarac i... Zamisli, sudija je dosudio penal zbog igranja rukom!!! Popizdeo sam!!!

Ali dobro, da prihvatim da je igranje rukom interesantna novina. Ono sto me nervira sto komentator objasnjava fudbalska pravila kao da sam *****. "Znate, ofsajd se dosudjuje u trenutku kada je lopta upucena...", a i to sto si pomenuo da igranje rukom nije dozvoljeno. Ma nemoj? A da, u reci SOCCER se ne kaze striktno da je to "nožni" sport.

on to ponavlja zato sto je na 2005 svirao ofsajd i ako lopta bila upucena igracu koji nije bio u ofsajdu.....
da li se nekome chini da ova fifa mnogo lici na UEFA champ. league????? ili je to do mene???

Instalirao sam patch SCG favoriti na dve masine,pri igranju multiplayer-a posle10-15 min. igranja igra pukne i ode u win.Pre instalacije patch FIFA je isla glatko. Ima li ko slicnih problema?

Ma manite se te fife i EA Sports-a ,Konami je Zakon(PES 5).

kalla89 je napisao(la):
Ma manite se te fife i EA Sports-a ,Konami je Zakon(PES 5).

Sto, jesi li ih uporedio? Ili i dalje mislis na FIFA 2002 ili ko zna koju.

A sto se SCG favoriti patcha tice, nije najbolje odradjen. Navodno se ocekuje doterana verzija. Mislim, barem je bilo te rasprave na zvanicnom sajtu autora.

PES RuleZ!!!

meni rikne fifa cim krenem sa repkom.......
a kad sam obrisao scg patch, riknjava na svakih 5 min.......
ni jedna utakmica ne moz se zavrsi......

Vrh Dno