Svaka cast za Mbappea!
Kako si zadovoljan Gatuzom, posto bi mi odlicno legao da za Romagnolija imam full chem, a da pri tom promenim Donarumu i stavim Alissona?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako ide futmas?Ja izvukao najveci pull ove godine iz ultimate packa za 300 rivals pobeda.
![]()
Generalno, svi se slazu da je uzasan promo, mozda je samo De Gea malo izvukao stvar.
To ti je skripta. Ja DR igram samo neparnim danima, a WL u subotu i nedelju poslepodne. Nikad petak i nedelja ujutro. Tu gubim od prosek igrača. I to je ta priča. Vodim 3-0 ili 4-0,protivnik ne prelazi centar, a onda u drugom poluvremenu brodolom. Ne mogu 2 pasa da vežem,a igrači se vuku. Dešavalo se ovo i u moju koristi protiv drugih, mada ređe.Nesto se cudno desava ili sa Fifom, ili sa mnom. Sve zive vodim po 2:0, 3:0, cak i 4:0 i na kraju me samelju ljudi. Imam odlican tim, Lewandowski 91, Reus, Vardy special, Neuer..... top. Me vredi, ljudi mi bukvalno masakriraju. Cak sam spao na 48 skill rate i div 10.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari