Šta je novo?

FIFA 19

Kako nisam juce napravio ekipu.
Treba mi neko, umesto ovog crvenog Lakazeta, koji je ocajan.
Koliko promasuje, to nije normalno, cist promasaj od igraca.
I treba mi krsten cdm, umesto vec spomenutog Fernandinja.
Cene su otisle gore, a sa ovim igracima je bas mucenje.
Kad sutnem sa Lakazetom on mora da pogodi precku, to je normalno.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Trenutni skor mi je 6 7, neverovatno koliko ljudi imaju srecu, desavalo mi se da vodim 2 0 i na kraju izgubim, odjednom se nesto desi i ja vise ne mogu sansu da stvorim, svaka moja lopta zavrsi kod protivnika u noge i sutevi sa 30m zavrse u moj gol.
To je ta Fifa 19 :)

Vrati se par stranica unazad i vidi sta sam pisao u vezi toga kada vodis 2:0, pa krene po zlu. Verujem da ce ti makar malo koristiti.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Prime Icons 2 je fenomenalan, ne znam koliko se isplati, ali sta god da ti tu dodje top je.
Samo mala ispravka, mozes zapravo da biras jednu od ikona, nije random pick.

Meni je i prosle godine bilo zao da dam milion coina na CB, tako ce biti i sada.

A inace, upravo sam udario ultra defense posle 89 minuta i vodjstva 2-1. U roku od 2 min sam primio 2 gola. Nema teorije da se odbranis kada EA odluci da bude "dramatic moment". Igramo se do 45 i 90 min, i do kick offa, ostalo je sve skriptovano 100%, zabasureno tako da izgleda kao "pravi" mec. Svaka cast EA-u, vrhunski su odradili taj rubberband. Ne treba gubiti zivce, mada mucnina i temperatura ne ginu. Sve to uz ogroman lag.

Od sada udaram pauzu 30s posle svakog mog gola...

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kontam bice untradable Ikona SBC oko NG ? Ja to cekam. Evo danas pocinjem mass bid pa kako bude. Dojadilo mi je da cekam 60-ak hiljada za Grizmana.

Znaci upecam rare gold za do 2-3k, da je spanska/engleska/italijanska liga (jer ih tu sigurno znam hah) i idem bid do 250 coinsa ispod trenutne buy now cene, bidujem sve kartice i pratim u transfer listu. Pokusacu sa 20-ak za pocetak.

Poslednja izmena:
Jel moze neko, konkretno, na pm, da mi objasni massbid?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Opet GOLD 3 imam jos 4 utakmice da pokusam da udjem u gold 2 treba mi 2 pobede.

@stankovic82: bolje ovde da i drugi uskoce, @aleksandrinjo je mnogo bolji od mene u tom domenu. Nije to nikakva tajna. Pisao sam o tome pre godinu dana, 5. post u temi

https://forum.xboxrepublika.com/t/fut-trejding-za-pocetnike/13427/4

Sustina je da bidujes iste igrace za najnizu mogucu cenu, uvek 300-400 coina ispod najnize BIN cene (buy now), i da ga stavis onda za prodaju za BIN cenu koju ces da proveris preko aplikacije ili na FUT-u (koji nije bas precizan i kasni malo). Ne posotji tacno neki igrac koji "ide", bar ne meni ove godine, tako da tu moras malo sam da eksperimentises, ako imas vremena i volje... probaj da bidujes i neke pozicije/nacije kao LB/RB, LM/RM, italijane, francuze, nemce...

Poslednja izmena:
Mislim, znam kako to ide, ali kada god probam, svi biduju, maltene do maksimalne cene.
Mozda je problem, posto sam na pc, pa je i market tu, takav, kakav jeste.

Meni ne ide lose to mass bidovanje na pc :D

mb.png

mb1.png

Nema se vremena za mass bidovanje, pa opet imam od igara i paketa, tim u vrednosti od 1,2m. Zadovoljan.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Nije lako, mora da se vezba. Eksperimentisite sa raznim igracima, rare i non rare.

Mozda ti je lakse ako imas u klubu dosta non-rare igraca,stavi ih sve na buy now na 650-700 i koji se odma proda idi na market i biduj ih na 350-400.
Tako ja radim,juce sam bio u plusu oko 50k,bidovao nekog “Thommy”-ja iz Njemacke za 500,a buy now mu bio 1300.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Najlakse je uhvatiti foru kada krene neki SBC, za neke igrace koji su trazeni, ali brzo to svi skontaju.

Ali nema tu formule da ti neko pokaze sta radi, ti to isto kopi pejstujes i za 10 dana imas milion coina. Svakog dana je borba sa trzistem, trazenje igraca, pracenje cena i promocija... To je moglo do prosle godine, ove se vise igraca okrece trejdovanju, ima dosta tema na EA forumu gde se raspituju i nece vise da trose pare na packove. Sto je lose za nas koji trejdujemo godinama, ali ko nam kriv kad na sva zvona reklamiramo.

Inace je gameplay uzasa u WL, izgubio sam 10 za redom, a od primljenih golova, ne zna se koji je bio grdji. Lag kao da igram sa meseca. Kakvo mucenje, umesto sa igram RDR2.

Za utehu, coin balanse mi je makar presao 2 miliona... plus jos oko 400k u timu.

Poslednja izmena:
Zapravo povlacim rec, skoro 13k na 30 kartica. Tako lagano je prosao bid po duplo manjoj ceni od koje su se prodale kartice.. Neverica.. Tako da zanimacu se ja sa ovim, deluje ok, cak i zarazno s obzirom da sam na kraju sa zivcima od gameplaya.

Ovo pingpongovanje je postalo nepodnošljivo i ne igrivo za mene, ne mogu pas igru da igram normalno kao pre par dana. Juče i danas u FUT-u lete igrači na sve strane ko muve bez glave... Spore igrače ne možeš stići, bilijar igra eto. Čovek dobije crveni karton i krene od tog momenta da me sabija kao da je dobio 5 više a ne jednog igrača manje... Ma smešno nisam klinac da trpim ovakva sra... Takođe apsolutno je nebitno koji se tim ima jer je isti onaj od 500k i 10k nema razlike na terenu. Imam osećaj da menjaju brzinu gameplay-a svaki dan.

Sve mi je teže da sedim i igram ovo, bataljujem na neko vreme definitivno.

Goretzka da gol , ja brzo skocim, pogledam, ono najmanja cena 280k, brzo uzmem jednog.
Posle par minuta, vec ide za 325k, rekoh odlicno, stavim mog za 315k.
Dodje poluvreme i zatislje, niko ga ne uzima.
Pocinje drugo poluvreme, Bajern primi brzo gol, Goretzka se povredi, i ja se zarobio.
A lepo sam, jos prosle godine rekao, da necu da diram tu OTW kocku.

Poslednja izmena:
Ajoj. Koliko ja znam, OTW trading se drugacije radi, ne kupuje se nikada pred tekmu ili u sred tekme. Pred utakmicu uvek skoci cena, posle utakmice uglavnom pada. Kupis OTW posle tekme, prodas pred utakmicu... Nije bitno da li ce dobiti IF, to je pattern, na kome mnogo vise zaradis, nego ako jednom ubodes da dobije IF. I to kupis 20-30 kartica... Ljudi na tome zgrcu milione.

Kol'ko vidim nisi mnogo puko, ide za 240k na PC-u.

Poslednja izmena:
Po cemu su te OTW kartice drugacije od obicnih?

Pa, ako npr. Goretzka bude u timu kola, i dobije nadogradnju, automatski, i ta otw kartica dobija nadogradnju.
Tako npr. Ronaldo, kreće sa statsima, koji su jednaki, onim na običnoj, zlatnoj kartici, ali posle ko zna koliko nadogradnji, ta otw kartica će biti bolesno dobra.

Poslednja izmena:
Ajoj. Koliko ja znam, OTW trading se drugacije radi, ne kupuje se nikada pred tekmu ili u sred tekme. Pred utakmicu uvek skoci cena, posle utakmice uglavnom pada. Kupis OTW posle tekme, prodas pred utakmicu... Nije bitno da li ce dobiti IF, to je pattern, na kome mnogo vise zaradis, nego ako jednom ubodes da dobije IF. I to kupis 20-30 kartica... Ljudi na tome zgrcu milione.

Kol'ko vidim nisi mnogo puko, ide za 240k na PC-u.

Za neki sigurni trejd ima smisla. Ali opet ko gotivi kockanje i kladionicu vise ima smisla da se nagadja i uzima pred utakmice :p

Stankovicu, mora nadjes neke odredjene igrace za bidovanje. Ne samo random da bidujes redom igrace.

Recimo, milion coinsa sam napravio na gold quality, italy nacionalnost, rm pozicija.
Moras dakle sa nadjes žicu u sta ulazes.

Kupovao za 300 i 350, prodavao za 600 i 650.

Sad idu za 1000 buy now pa sam batalio bidovanje vec 3 4 dana.

I opet sam pojeo svoja g...a i nastavio da igram -_-

Ne mogu, jednostavno, nemam živaca, za takvu vrstu trejdovanja.
Problem je , što sam prošle godine, lako mogao da snajpujem nekog igrača, i da zaradim baš puno.
Ove godine toga nema, a ja nisam navikao na mass bidovanje.

Da je smor, jeste. Oko 3h posla treba za 100k coinsa.

Ja sad se okrenuo nagradama. U SB sam elite 1, valjda ce uleti nesto u ona dva peka sto daju, 100k vrede, u division rivals 1 rank, tu uzimam coinse. U WL krenem sa 6:1 sad sam na nekih 8:11 ili tako nesto...

Inace, video sam da ljudi stavljaju SBC Azaru backbone steroid. Ja sam stavio isto, bogme dosta je jaci. Sad je ko Mesi. A obzirom da je untreadable, vrv cu ga koristiti do kraja fife. Nemam potrebu za menjanjem. Iste statse ima kao ikone.

SB vise ne igram, sve i da daju, 100k cistog coinsa po rundi.
Ono je izivljavanje.
Na kraju dodje do toga, da hocu coinse ,ali necu da igram SB, necu da mass bidujem...:D

Edit:
@Aleksandrinjo96
Jel ih samo bidujes, npr na 350, i koji prodje, prosao je?

Poslednja izmena:
Igraj ko ja WL i Division rivals, i to je to.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Vidim da se ikone dosta snajpuju, jednu ako uhvatis, useres se od coinsa. Ja probao, u sat vremena dva puta mi uletale za neke smesne coinse, preko 500k bi imao profit od jednog da sam ih uhvatio.

Al avaj, imaju ljudi brze prste pa to ti je.

Mada ti igras godinama, zasitio si se ja bih rekao.

Ne pokusavajte snipe na PS4 jer (navodno) ima kolko oces autobuy botova koji kupe lowest bin u delicu sekunde.

Na kraju dodje do toga, da hocu coinse ,ali necu da igram SB, necu da mass bidujem...

Radi onda kao ja, od svega po malo:

- Rivals mozes lako da budes 1. Od WL svake nedelje sakupis 1000 poena, i uz umereno igranje tokom nedelje dovoljno je za prvo mesto.
- SB je uzas nad uzasima, ne ide mi u glavu kako neko moze da dobija konzistentno cheaterski AI na Legendary i kako ima uopste zivaca jer je AI smor nevidjeni. Ja samo odmaram na beginner main squad, ne trosis squad kartice, zabijes 5 golova prvih 10 min lagano, ostavis dzojped, i dobijes nesto manje od 700 poena. Igraj protiv timova ispod ili oko 70 na legendary, ima ih npr na svake, ili svake dve runde, njih ces lako dobiti. Ponedeljak dobijas nagradu bez ikakvog truda, u najgorem slucaju Gold 3, ili Elite 1 ako malo igras na Legendary. Apsolutno nema razloga da ovo propustis, besplatni packovi.
- Mas biduj samo kada su promocije, kada je navala packova i svezih kartica, za reward dane. Kad tesko ide, i ja bataljujem... Najbolje dok radis SBC, probaj da upecas nekog igraca za manje coina i vidi za koliko ide lowest BIN, obicno tu pokupis najbolje dealove nehotice. Ja ponekad cak prekinem da radim SBC da bih bidovao. Kad udjes u stos, cak i je i adiktivno, kao neka igra unutar igre.
- SBC-ove ne propustati, mislim ove MM i flash promo, za ove koji traze puno coina za untreadable igrace, vec sam jako skeptican. Azar SBC je pao na ispod 700k, Rojs oko 300, to su fine cifre + sto dobijes od nagrada, ali... ne da mi se nesto.

Jedini mod koji ne zelim da pipnem je Draft. I to mi je bas bas zao jer je jako zabavan. Ali jednostavno, to je za neke bolje igrace, ne mogu da se nadam da cu daleko da doguram kada sam silver WL igrac.

Poslednja izmena:
Igram poslednji mec, u WL, treba mi pobeda, za Gold 2.
Vodim 2:0, imam 100% sansu, Aubamejang glavom, sa dva metra, pravo u golmana.
Vec pocinjem da se nerviram, 70', nova sansa, i pogledajte sta covek masi, tu ja ne mogu nista, AL je tako zamislio, i to je to.
https://streamable.com/edit/uh2gt

Naravno, dolazi 80', njegov Aguero, najvisi u skoku, i smanjuje na 2:1.
Do kraja sam jedva, ne znam ni ja kako, uspeo da sacuvam rezultat, i nekako pobedio.
Znaci, mora EA da namesti, da to bude neisvesno, napeto, pa to ti je.

Nazad
Vrh Dno