Ne pokusavajte snipe na PS4 jer (navodno) ima kolko oces autobuy botova koji kupe lowest bin u delicu sekunde.
Na kraju dodje do toga, da hocu coinse ,ali necu da igram SB, necu da mass bidujem...
Radi onda kao ja, od svega po malo:
- Rivals mozes lako da budes 1. Od WL svake nedelje sakupis 1000 poena, i uz umereno igranje tokom nedelje dovoljno je za prvo mesto.
- SB je uzas nad uzasima, ne ide mi u glavu kako neko moze da dobija konzistentno cheaterski AI na Legendary i kako ima uopste zivaca jer je AI smor nevidjeni. Ja samo odmaram na beginner main squad, ne trosis squad kartice, zabijes 5 golova prvih 10 min lagano, ostavis dzojped, i dobijes nesto manje od 700 poena. Igraj protiv timova ispod ili oko 70 na legendary, ima ih npr na svake, ili svake dve runde, njih ces lako dobiti. Ponedeljak dobijas nagradu bez ikakvog truda, u najgorem slucaju Gold 3, ili Elite 1 ako malo igras na Legendary. Apsolutno nema razloga da ovo propustis, besplatni packovi.
- Mas biduj samo kada su promocije, kada je navala packova i svezih kartica, za reward dane. Kad tesko ide, i ja bataljujem... Najbolje dok radis SBC, probaj da upecas nekog igraca za manje coina i vidi za koliko ide lowest BIN, obicno tu pokupis najbolje dealove nehotice. Ja ponekad cak prekinem da radim SBC da bih bidovao. Kad udjes u stos, cak i je i adiktivno, kao neka igra unutar igre.
- SBC-ove ne propustati, mislim ove MM i flash promo, za ove koji traze puno coina za untreadable igrace, vec sam jako skeptican. Azar SBC je pao na ispod 700k, Rojs oko 300, to su fine cifre + sto dobijes od nagrada, ali... ne da mi se nesto.
Jedini mod koji ne zelim da pipnem je Draft. I to mi je bas bas zao jer je jako zabavan. Ali jednostavno, to je za neke bolje igrace, ne mogu da se nadam da cu daleko da doguram kada sam silver WL igrac.