Šta je novo?

FIFA 19

@padawan, ja sa fitness timom u Rivals dobijam isto koliko i sa glavnim squadom. Dok u SB-u dobijam uglavnom najlakse sa glavnim. I to sam poceo Legendary, eto uz dosta preskocenih utakmica jer odigram 2 ili 3 najvise dnevno, ja bezim 9000 poena u Elite 1. Ako nista drugo coinsi su ok, a opet dosta brza igra nego FUT i ne nerviram se u tolikom intezitetu.

Koliko imas poena? Mozda je na PC-u manja konkurencija.

@Stankovic haha kakav epic promasaj.

Inace moj aguero je MIA. Obavezno pogadja 2-3 stative u tekmi, finesse nema sanse da potrefi, uzas zivi. Ne znam sta da radim, ne prodaje mi se, ali to nije ista kartica kao pre nedelju-dve. :sceptic:

Poslednja izmena:
Džaba ti Aguero, Aubamejang...
Prošle nedelje, mislim, dodje lik, u špicu ima onog IF King-a, i lik mi dao četri komada, od toga tri, sa jedno 20 metara.
Kako opali, tako ulazi, znači, bio sam u čudu.
Jedino što nije to taj osećaj, lepše je, kada daš, sa nekim vrhunskim igračem.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ma znam, dzabe sve, ali opet je fascinantno, nesto su menjali u mehanici igre.

Heh, radeci ovaj silver SBC, naidjem na nekog kolumbijca koji se prodaje za 5000 coina, a bidovao ga za 150. Dobro idu silveri, probaj nesto.

Mene ljudi ubise sa Wernerom,kakav Ronaldo i ostali,nema sanse da ga sacuvam. Daje golove,sto glavom sa 16m sto sutevima sa 30m.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pa to su ti meta igraci, mene je izbusio Alex Teixeira, kakav Aguero kakvi bakraci.

I evo taman sto sam pomislio na njega izadje mi kao najbolji igrac u gold players packu iz SBC-a. :S:

Imao sam skor 10-7, prodam Hulka i Taliscu, uzmem Aguera i Obamejanga, i skor mi bude kasnije 2-11, sto je ukupno 12-18. Sramota.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Mislim (nadam se) da ipak nije do igraca nego ti je uvalio jace protivnike sto se uvek desava. Dobro si krenuo, ali na kraju se uvek tako zavrsi.

Sledeci put, zamisli npr. Anrija, i resen problem.

Haha! Nisam mogao da se setim imena, kad ono izadje covek u packu :D

Totalna demencija, ali je bar jaka sila u meni :D

Krenuo sa 3-10(7 puta me izbacio server, pet puta pri vodjstvu), dosao do 12-10 i onda izgubio jednu posle vodjstva od 2-0. Na kraju se izvukoh.

Ja treću nedelju, uzastopno, 17:13.
Sa tim, da sam ove nedelje imao dva puta disconnect i jednom mi se igra zamrzla, pri mom vodjstvu od 3:0.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Prilicno dobar skor.

Jel neko skupljao one futswap igrace? Ja, evo, grindam Rivals za osmog, pa da uzmem Mega pack, posto su mi Lalana i El saravi nemoguci jer nisam radio SBC-ove. Dusa me boli za El Saravija, iskreno, zeznuo sam se, osim ako ne uleti nesto bas dobro u mega packu, a znamo da nece.

Poslednja izmena:
Ja skupio tri i uzeo Januzaja,sad imam Markovica i nekog Italijana.

Koristi li neko Coutinja za LW i ovog novog Lalu ? Kontam ih uzeti,ne izgledaju lose kartice,pogogovo Lala.

^ Ja koristim Lala 81 INF, prezadovoljan kako radi posao za taj novac. Vidim da ima i boljih kartica, defitivno RB za u svaki tim ako se ja pitam. Vidim da ga ljudi setaju i sa ikonama u ekipi.

Dobro me podseti, hteo sam tog Lalu da probam ,ali sam skroz zaboravio.
Mada, na toj strani mi je Juanfran, i on mi je sigurica.

Ova iz zadnjeg totw sto je izasla,bas je odlicna. Trenutno je na 26k,polako pada,videcu vcrs mozda jos padne ili sutra ujutro. Cekao sam Coutinja,juce bio oko 90k,sad ga izbidovao na 60k.

Lala je must have ako zelite Mbapea u ekipi jer daje strong link i dodate bilo kojeg francuza (matuidi, kondogbia, kante) ako igrate hybrid i njih trojica garantuju 10 chemistry.

Malo sam se igrao sa ekipom i resio da izbacim Immobilea, a nekako ubacim untradeable Sanea u ekipu. Mertens je bio zrtva te promene i dusa me boli vec dva dana. [emoji16]

Ubacio sam Bejla i Kroosa u ekipu i cini mi se da bolju stvar nisam mogao da uradim za 600k koliko sam imao na raspolaganju. Kroos igra vrhunski na CM, a jos je bolji kao plejmejker na CDM u 4222. Bejl je Bejl, dzaba trositi reci. Uz Ronalda mozda i najbolji igrac za ST poziciju, a da nije ikona. Jedina stvar koja mi se nije svidela je sto sam morao Jesusa da ubacim u ekipu, ali dok se ne skupi za KDB-a radice i Jesus posao.

4222 sa ovim igracima je uzivanje. Jedina mana u ekipi mi je sto imam tri levonoga fudbalera i svaki od njih ima avoid using weaker foot trait, ali i pored toga zadovoljan sam ekipom za sada.
5782c0ef6fa0bd10ce524921aaf4bbe1.jpg
a507c0812e60e4a5a219392b8d907a0e.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja zavrsio na 10 pobeda, sedam utakmica do kraja, samo 1 mi fali pobeda za silver 1, pogadjate sta se desava, a zadnju utakmicu u kojoj sam vodio 2:0 necu ni da komentarisem koliko je bilo X files situacija i na kraju 1-1 sa golmanom neka frljoka.

Namesteno 100%.

Drugari treba mi preporuka. Skupljao sam coine za Grizmana i skupio sam tj. skupiću večeras jer sam E1 u SB, ali sam malo koristio onu loan karticu i nije me oduševio pa te coinse hoću drugačije da uložim. Treba mi ST iz La Lige (dvoumim se između IF Ben Yeddera i UCL Rodriga) i treba mi CM iz PL (tu sada imam Matića, Fabinja i UCL Eriksena i treba mi još neko). Ako može preporuka. Ovo imAm trenutno i Aguera, Andersona OTW i Lukasa POTM u rezervama.
486d2c8bbcb485d90e8e61f82b9e1f7a.jpg
e540adc34dcc8abac335fe48cab8b727.jpg

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Sakupi jos malo para i uzmi Bejla, pa kroz game plan ga stavljaj na ST. Bolju opciju od te nemas.

Jos jedna jako bitna stvar. Nemojte kupovati UCL kartice jer je upgrade minoran i nije vredan pomena. Dajete MNOGO vece novce za neki mizeran upgrade koji se ni ne oseti. IF kartice su okej kao npr Ben Yeder koji je sjajan.

UCL je sluzi samo za coin sink i onemogucavanje snajpovanja IF kartica jer se UCl kartice pojave u searchu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja sam kupio Grizmana, 2 meca 2 gola, doduse vidi se razlika. Dosta je pokretljiv, sut kao bomba. Za 325k mislim da je ok, s obzirom da sam za te pare uzeo Mbappea u Fifa 18 i bio sam razocaran. E sada sto ja u 433(4) sa CAM, ne uposljavam previse ST, tako da nije imao previse kontakta ali se vidi razlika.

E sada imam nedoumicu, u jednom od packova sam dobio i Comana. Koji je po vama bolji Martial ili Coman za LW ? Jer ako stavim Comana tu, mogu da prodam Martiala i vec veceras konacno mogu i Llorisa da stavim na gol. Vidim da ide za 35k trenutno. Meni nije dao previse golova, uvek imam problem na levoj strani jer pretezno forsiram desnu iz nekog razloga gde mi Dembele manje vise radi dobar posao.

Isto tako imam Diega Costu (plava kartica) i Lucasa Vas (isto plava) pa se razmisljam da li da pravim neki spanski squad umesto francuza dok ne uleti nesto kvalitetno ili skupim pola miliona za Mbappea.. Imam Kondogbu za CM, uz Grizmana i Dembe-a kontam da mogu da ga uposlim samo ne znam kakav je, nisam imao prilike da ga probam.

P.S Cak razmisljam da li je mozda Grizman bolji na CAM ? Samo u tom slucaju opet ostajem bez napadaca :) Ne igra mi se sa Lacazetom vise, bolji je u fitness squadu u tandemu sa Filipe Andersonom i Lucasom.

Ovako bi bilo za sada - https://www.futbin.com/19/squad/1278162

Poslednja izmena:
Sta je sa cenama bogte...

Prosle nedelje Aspilikueta 80k, nisam hteo da ga uzmem, sad ga pokupih za 30k.
Lloris drastican pad...
Kondogbia 6k...

Haos.

Inace, plavi Sane je bolji od SBC Azara. Ozbiljan fail za mene, oz bi ljan.

Ja mislim, da ti je taj plavi Sane, isti kao i zlatni.
Gore je to i Boyan napomenuo.
Jako su male razlike, zanemarljive, izmedju plavih i gold kartica.
Smisla ima, samo ako si ga izvukao u onom SBC-u.

Kupio sam ga.

Zlatni mi nije ni priblizno leteo kao ovaj. Jesu razlike male, al znamo da fifa ne polaze mnogo na ove statse.

Milion sam puko na Azara sbc, za te pare sam mogao...

A *mjau**mjau**mjau**mjau*ga...gotovo sad.

Bas si ga preplatio, sada je 600 i nesto hiljada. Jedino da promenis formaciju ingame i da probas da ga stavis na CAM. Mene i dalje vuce da odradim Hazarda, ne znam ni sam... I Rojs mi deluje strava.

Inace, moguce da je Obamajang sledeci POTM za BPL.

Cene padaju dramaticno, Lloris je u petak isao za 70k, sada je 52, kud ga ne prodadoh. Svi profi igraci savetuju da se ratosiljate skupih igraca dok jos mozete. Od pocetka novembra ulazimo u "crvenu zonu" za black friday. Svake godine crash se pomera unazad. Oprezno sa kupovinom igraca poput Bejla, mada, mozda im skoci cena cak, jer ce se manje packovati a bice vise coina na trzistu dok ce slabiji igraci zestoko crashovati.

Uzeh Antoana na kraju. Nisam mogao odoleti. Mislim da će biti ok kad dostigne loyality. To što me loan nije oduševio nd znači mnogo jer isto mi je bilo i sa Eriksenom.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Uvek treba malo vremena da se naviknes na te skupe igrace, sacekaj malo.

Ma dobar je on, bolji od svih LW sto sam probao, a probao sam sve koji nesto valjaju, ukljucujuci Nejmara.... i onda dodje ovaj Sane od 300k sa kojim ubijam.
Hocu se pojedem sad sto ne mogu da ulozim tih 700k razlike... narocito jer sam prestao da mass bidujem...

Nazad
Vrh Dno