Šta je novo?

FIFA 19

Ko ima vremena na poslu ili ovako, na Google Store-u ima PACYBITS igra, u principu to je FIFA19 bez gameplay-a. Online/Offline Draftovi u kojima se igra 1vs1 ili 1 pa simulacija turnira, skupljanje kartica, otvaranje packova i sl :) Jutros probao zarazio se, ubio celu smenu jer nije imalo posla. Tako da ono, kontam vecina ce zgotiviti zbog draftova.

Ako ti vec nije dovoljno Fife, savetujem da se to vreme ubije u web/companion appu, jer donosi finu zaradu, bolje nego na neke fiktivne stvari koje se ne reflektuju u Fifi. :)

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Od UCL sbc-a odradio 9 komada dobio od boljih Mirandu, Keitu iz Liverpula, Dembela iz Barse i Kondogbiju ostalo trash.

Ovaj novi daje 3 treadable kartice, ali opet nista i cene UCL kartica su se stropostale.

Ja juce i danas nisam izbidovao nista.

Neke italijane koje sam prodao po ceni od 600 coinsa, sad se biduju za 800 i rastu...

Obizorm da sam oko 500 kartica prodao, racunica je jasna koliko coinsa mi je otislo u etar...

Od ovog novog SBCa dobio Boatenga i neku dvojcu indijanaca.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Koja je prevara ove godine MM. Strava. Prosle sam samo tu mogao da se nadam nekom igracu. Sada ni tu.

Uradio sam i ovaj The Stars will shine UCL, isto tuga. Za 3k ne mogu igraca da prodam.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
I ja sam napravio, ali se ne usudjujem da ga otvorim jos uvijek :D

@Aleksandrinjo da, citam onaj tvoj post o 500 kartica i racunam... isli su za oko 950-1000 danas non rare znaci izgubio si oko 150k, ali nisi mogao da znas da ce biti promocija.

Ja danas oko 50-60k na mas bid, nisam bas imao vremena za vise, steta, dobro su isle kartice.

Pa UCL promo koji trazi common i rare gold igrace. Skocila je cena svim najjeftinijim igracima jer ih trazi sbc, s druge strane, crashovali su vecina skupljih, jer ljudi koji su dobili UCL verzije ne zele vise njihove NIF verzije.

Ja dan ipak zavrsio sa oko 90k profita. Steta sto sam propustao mas bid zadnjih 15-20 dana, imao bih milion vise.

Poslednja izmena:
Ja sam zaradio 500k od juče. Prodao sam brdo igrača a još Eriksen i Boateng pa se nakupilo. Nego se nešto nećkam da li da pravim špance jer sam dobio UCL Suareza i Malkoma pa da ih upotrebim. Za 500k mogu uraditi sasvim lep tim. Nikako da sa odlučim, a dosadilli malo englezi.

Ovo mi je plan za špance:

1.oblak gk
2.carvajal rb
3.godin cb
4.pique cb
5.alba lb
6.casemiro/kroos cm-cdm
7.malcom rm
8.asensio/lemar lm
9.modrić cam
10.isco/rakitić cam
11.suarez st

Ako se odlučim. Šta mislite

Deluje super. Steta bi bilo da ne iskoristis Suareza.

Deluje super. Steta bi bilo da ne iskoristis Suareza.

Znam zato sam i pitao. Taman ću onda lagano da počnem da ih radim, pa ću videti šta će ispasti na kraju

Samo ako može mali savet. Koga da uzmem iz La Lige za CM u formaciji 4-5-1. Kroos ili Casemiro ili možda Busqets

Buskets je prespor i zbog toga potpuno beskoristan za FUT, Kroos kazu da je odlican, nisam ga probao ali trebalo bi da ima OP longshots. Mada i Casemiro ume da sutne na gol, ipak bih dao prednost Krosu na mestu CM-a.

Uradio 10 upgradea plave, dobio Diega Costu, Khediru, Perisica cini mi se i pun djavo Premier Liga igrace do 80. Bar mi je fitness tim korektan.

Vredi li nesto Diego Costa da bi pravio neki jeftin spanski za Rivals ili SB? Ni jednog francuza osim nekog golmana, bar cu prodati sto imam INF karticu i sa Rivals nagradama imam 250k bez marketa. Skulljam za Mbappea/Grizmana pa kad budu.

Prvi put sam uzeo coinse, od DR nagrade.
Lep osećaj.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ovo sastavih

300bb68826e96027c5267da05d6caf61.jpg
8a0dca8dffe3cf904712061c976ba9e5.jpg

Poslednja izmena:
I dalje vagam ali mislim da cu da uzmem sest ut packova od dr. Imam milion u banci, jos jedan UCL pack da napravim, veceras nagrade od wl, valjda dodje nesto dobro, mada ne mogu da se zalim, Sane i Filipe Luis iz UCL packova je sasvim ok.

Ja sam juče bacio, oko 130k, pa sam morao coinse da ugrabim.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kad stignu nagrade od wl imacu

4 Mega Pack
3 Rare Player Pack
2 Premium Gold Jumbo Pack
2 UCL Two Player Pack
2 Player Pick Special

Ako nista ne dobijem da valja iz ovoga ubuduce samo po coine idem.

Uzeo tradable umesto coinsa, izvucem Icardia taman 30k odmah :D Ostalo samo preko coinsa sto bi bilo. Nije neka sreca al je jos i okej.

Imam dilemu, da li uzeti Umtitija za francuski squad sada odmah dok imam 240k coinsa, ili da skupim jos 100k i uzmem Grizmana. Ovaj Lacazete bas ne funkcionise kod mene najbolje. Mbappe je preskup, njega sanjam do NG :)

Poslednja izmena:
Ja sam malo skeptican prema preskupim centralnim bekovima, nalepi shadow na bilo kog visokog i solidno brzog igraca i imaces zver. 100% uzmi Grizmana, odlican je. I ako igras sa francuzima uzmi Kimpembea sa shadow-om.

Ako mislis kupovati,sacekaj sada do 20-22h,trebale bi cene da padnu.

Definitivno uzmi Grizmana,meni je u 70 utakmica dao 75 golova.

Za stopera probaj Legnet-a,francuza iz barse. Jeftin je i dobar. Meni zatrebalo coinsa pa sam prodao Umtiti-ja i uzeo njega,sa shadow razbija.

Imam u banci 800k,zao mi dati za Mbape-a 500k :) u ucl sbc sam dobio Gelson Martinsa pa sam iskombinovao sa njim nesto,za sada ce Mbape da saceka.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Onda ce ostati Grizman prioritet kao sto sam i planirao.

Imam Kimpembea i prezadovoljan sam za te novce. Sta znam meni on i Laporte rade ok posao sa Hernandezom i Lala-om. Bas okej za nizak budzet. znam da mi treba Lloris ali imam neki osecaj da ce uleteti iz packova :p

44387203_373476206725059_3970550909846421504_n.jpg

Ovo je fitness

2.jpg

Ovo je strasno.
Dobijem WL nagradu, uradim ove nove SBC, odradim novi MM.
I najbolji igrac Promes.
Od onih IF nedeljnih igraca, oba puta mi bacio istu kombinaciju igraca, sa onim kinezom i nasim Jovicem.
Otvorio sam veceras 14-15 paketa, i eto sta sam dobio.
Da ne racunam pocetak, koji je bio odlican, u poslednje vreme, nista zivo ne dobijam.

Jezivo, ni meni nije nista bolje...

I kod mene katastrofa sa ovim pickovima, ništa pametno. A da ne pominjem što sam najboljem igrača iz ucl ugradea ut dobio lucas-a, a imam vec potm lucas-a [emoji16]

Nazad
Vrh Dno