Šta je novo?

FIFA 19

Haha. Skraceni slobodnjaci su takav bag. Ne pamtim kada je neko iz slobodnjaka sutirao na gol. Ove godine nisam ni pokusavao. Toliko o pravom fudbalu.

Opet dogurao nekako do 14 pobeda, ostale jos dve utakmice. Moglo je bolje i gore. Na Soniju su pakleno teski protivnici. Sada se lomim oko nekih igraca. Kako vam se cini Eriksen, Kane, Lukaku, Firmino... Trebaju mi cam i st. Koga uzeti, 320k cu imati na raspolaganju.
Da li ima jos neki u EPL dobar za poziciju CAM?
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ja imam Eriksena, dobio ga, jos na pocetku u paketu( untradeable).
Dobar slobodnjak ima, dobar igrac, ali ne mogu reci, da mi menja tok utakmice.
Mozda ja ne znam da ga iskoristim maksimalno, ali eto, vredi koliko i kosta.
Kane sam probao, i kao sto sam rekao, takvog igraca, treba znati iskoristiti.
Jak i odlican sut, ali nije brz i okretan.

Opet dogurao nekako do 14 pobeda, ostale jos dve utakmice. Moglo je bolje i gore. Na Soniju su pakleno teski protivnici. Sada se lomim oko nekih igraca. Kako vam se cini Eriksen, Kane, Lukaku, Firmino... Trebaju mi cam i st. Koga uzeti, 320k cu imati na raspolaganju.
Da li ima jos neki u EPL dobar za poziciju CAM?
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Ja bi išao ma kombinaciju Firmino + Lukaku. Ja to koristim s tim što igram bez CAMa i oba su mi ST.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Eriksen deluje bas dobro...

Uzeo sam Andersona OTW i Mahreza OTW. Mahrez prosek ali zato ovaj Anderson, za razliku od običnog ubija. Kako sam ga uzeo, Mane mi greje klupu.

17-11 na kraju, ne mogu vise mada nije ni bitno, ne mogu doci do gold 1 svakako. Sjebalo me sto juce nisam igrao uopste, nisam stigao, pa sam danas isforsirao, izgubio dvije posle vodjstva od 2-0, mislio sam doguracu do 20 ali nije se moglo. U svakom slucaju dobra je nagrada od gold 2, rank 2 sam sigurno u division rivals, elite 1 u sb, bice dobrih packova, otvaram ih u cetvrtak kasno uvece ili u petak, jos razmisljam :D

Poslednja izmena:
Mala pomoć, koga uzeti Aguera ili Aubameyanga. To su negde po ceni. Kun ima malo bolje statse i on mi je bliži ali nikako da prelomim.

Aguero je ubojitiji, sa Hunterom dobijas skoro max pace (malo losiji sprint speed), uz mnogo bolje base dribling statse i composure. Za igraca 173 cm daje dosta golova i glavom. Moze povremeno da igra i kao false 9 jer nema najlosiji short passing medju napadacima. Takodje, publika skandira njegovo ime kada da gol sto izaziva adrenalin rush i neverovatno je cool detalj.

Obamajang je zver sa 187, ove godine je dobio 4* skills, vecina ga mnogo vise voli od Aguera i verovatno vise odgovara meta igri koja se bazira na pacingu iz kontranapada i centarsutevima.

Cene su im identicne, pa ti sad prelomi. Ja sam igro sa loan Obamajangom i dao je samo 1 gol iz pet tekmi, zbog cega sam ipak odlucio da zadrzim Aguero - Lacazette par.

Ja sam se ultimativno smorio i ostao na gold 3. Nista naravno iz packova. Ne znam kako uspevas. Igras sve na legendary?

Poslednja izmena:
Zavisi kako koristis napadace. Meni je bolje legao Obamejang jer guram loptu kroz sredinu cesto gde on pretrcava svakog.

Ja sam se ultimativno smorio i ostao na gold 3. Nista naravno iz packova. Ne znam kako uspevas. Igras sve na legendary?

Sa prvim timom na legendary, sa drugim world class, s tim sto igram dvije s prvim, pa jednu s drugim i tako u krug. Sad uopste nije tesko biti elite 1 ili 2 jer je granica bas nisko, cak i ako odigras sve meceve na professional imaces 45k, a to ce ti biti dovoljno za elite 2 u ovom trenutku. Poredjenja radi prosle sezone je elite 2 bio na 65k, a elite 1 na 90k na PCu. Sad je elite 1 na manje od 60k.

Mogli bi ovo da probamo, ovo je koristio lik koji je u wl dosao do elite 3, dao mu neki pro igrac kaze

I just found a formation/tactic combo that is very balanced and absolutely amazing for dominating games, or to be accurate, I copied it from a pro player that I met. I recommend everyone to try it out

Formation: 4231 narrow
Constant pressure
7 with
7 depth
Balanced
6 width
3 players in box

Striker on stay central and get in behind
All three cams on remain in attack, the middle one on free roam
Both cdm’s on stay back
Both sidebacks on stay back

I’ve completely domimated every game after switching to this.

Edit: I recommend using strong CDMs. I’ve got Matic and Dembele and I think they’re perfect.

Hm, tnx probace se. Nisam znao to za professional, mnogo ce mi manje stresne onda biti utakmice. Elite 2 mi je dovoljan.

Za constant pressure svi igraci moraju da budu zverke. Ne samo CDM.

Meni SBC Moura na constant pressure izgubi bar sa staminom negde oko 60og minuta. Ako igra 70+ minuta povredjuje se.

Ja sam jos pre 10ak dana pisao da mi je cilj da sastavim sto fizikalniji tim. Juanfrana flashback cu koristiti(uradite coveka, meni je izasao 100k neto, kroz pekove sam dobio par solidnih rare igraca) i POTM Azara, ostatak ce ciniti iskljucivo fizikal frikovi, trebace mi jedno mesec dana bidovanja da sastavim tim po zelji, pa cemo tad da pocnemo da se ceramo po vikend ligi, do tad necu ni igrati tekme cesto, nema ni svrhe jer me unistavaju. Division 4 uklet takodje, nema meni izlaska odatle.

Dok sam pravio loyalti za Azara nesto, predao sam 40 single player utakmica i tek na kraju skontao da mi se i one racunaju u skor -_-

Iiii izvuko sam nesto od SB rewarda (Elite 2). Dodjoh ranije sa posla, srce mi je stalo. Moj fav igrac, idem min buy cenom od 50k i dodjoh do 230k cini mi se gde je bio samo jedan najjeftiniji za snajp. Sta da radim *mjau**mjau**mjau*e ? Poceo sam sa BPL squadom ali ovo menja stvari. Ne bih ikone da ganjam do nove godine svakako.. Auu ! :) I to sam bas reko sebi da ne otvaram uzastopno 2 puta isti pack lol.

[YOUTUBE]c0SVFDuJ0g4[/YOUTUBE]

Pocinjem da razmisljam o Bundes timu, medjutim znam da je dosta limitiran i to mi se ne svidja, Kimmich/Alaba/Boateng/Vidal su must have, cena je previsoka pogotovo za special kartice. S obzirom da mi je i dalje shit tim i da "farmam" u SB-u i SP sezonama sa BPL nagradama, nisam siguran sta mi je ciniti. Oko NG cu sigurno da odradim neku ikonu kada se market smiri.

Poslednja izmena:
Bravo, svaka cast.
Vidal ti vise nije tu, jos jedna opcija manje.
Goretcku svi koriste, to znam.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Au Mazi brt al te pogodilo... Ja od tih nagrada od kad znam za sebe dobijam iskljucivo igrace koje niko nece.

Jedino prosle godine i ove u advanced SBC-ima sam dobijao bas dobre nagrade...

Ako ti treba neki CDM francuz, samo Matuidi. Dobar agiliti na veliku snagu

Kondogbia je verovatno najbolji igrac odnos cena kvalitet... U paru mi je sa Matuidiem u jednom squadu, stvarno brutala. Nista bolji posao ne radi Kante, Casemiro(ovaj za k nije)...

A igraci tipa Isko koji su overrated su dno jedno veliko. "pomocicu ti na pocetku meca, al vadi me brate oko 30og minuta"

Poslednja izmena:
Jel neko probao Varana, Umtitija, Ramosa...?
Treba mi, neki dobar, stoperski tandem.
Francuzi me najvise vuku, posto imam untradeable Lorisa i Kondogbiu

Varan je najbolji ali je jako skup.... Bio je zver u WC modu.

Probao sam ja Umtiti-ja i zatrebalo mi coinsa i prodam ga,zamenim sa Lenglet-om iz Barce,nisam primetio razliku.
Par stopera su mi Kimpembe i Lenglet,a rezerve Pavard i Marquinhos.

I za one sto igraju sa francuzima,neka uzmu Rufier-a za golmana,odlican,a kosta malo.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Serhioooooo. Kakav igrač. Oduševio sam se. Bije iz svih pozicija. Trebao sam ga davno uzeti.

Nisam pametan kako sklopiti francuze za 300k :) Mislim da je nerealno, kapiram koliko je potrebno za top tier squad, ali ovako da bude nesto umereno slabo. Ovo sam uspeo u teoriji sa mojim budzetom, ostalo 20-ak hiljada.

https://www.futbin.com/19/squad/825901

Sa druge strane vise sam naklonjen Premier Ligi.

Nesto ovako mi deluje ok https://www.futbin.com/19/squad/825932 ali sam u tom slucaju ogranicen sto se tice kasnijih upgrejdova.

Dok mi nesto ovako deluje okej samo bez Hulka, sa Lacazete-om - https://www.futbin.com/19/squad/825938

Glavobolja :)

Taman krenem da skupljam pare za tim, Fifa izbaci ovaj novi icon SBC, a vec sam sve prso na azara i juanfrana... Ko bude resavao, pisite sta izvlacite...

Uradio sam i zadnji advanced sbc i dobio sam ovo

ecdbcc0449418ba73afad9875ab79a3d.jpg

bce60971a85e83a36a3058ffcdc77050.jpg
a bas sam skupljao za njega coinse,sad mogu na miru da uzmem mbape-a i to je to

Poslednja izmena:
Uradio sam i zadnji advanced sbc i dobio sam ovo

ecdbcc0449418ba73afad9875ab79a3d.jpg

bce60971a85e83a36a3058ffcdc77050.jpg
a bas sam skupljao za njega coinse,sad mogu na miru da uzmem mbape-a i to je to

E sad si me presisao :) Nego kad smo kod Mbappe-a i Griezmana to mi je dreamteam u neku ruku sa nekom ikonom na CM. Tako da kad razmislim mozda je i bolje da ulazem u Francuze a drzacu @stankovic82 tim onako kao neki trenutni "goal". Ne svidja mi se bas zadnja linija sa njima ali bice ok nadam se.

Nazad
Vrh Dno