Kad radite SBC da li pratite na futbinu najjeftinije odradjene ?
Haha, ne verujem... Svak cast... Najbolji golman u igri bez pogovora, svi pro igraci su ga koristili sada u Barseloni (TOTY verziju doduse ali ne verujem da ima ogromne razlike). Ja sam ove nedelje prvi put bio na nuli sa MM, skup je bio i nije uletela cak ni neka 84-ka. U stvari ni 83... nista!
Razmišljam da uzmem Kantea za Premier ekipicu, jel imao neko iskustva sa njim?
Ili ako neko ima bolji savet šta bi ovde najbolje leglo.. Imaću večeras oko 200k. Nisam siguran u kom smeru dalje da budžim ekipu jer imam oseća da Premier squad nema toliko mogućnosti kao hibrid ali za ovo drugo bi mi trebalo mnoogo golda..
Pogledajte prilog 246064
Super, hvala na preporuci, probaću sa njim pošto mi je kante preskup a felaini je dosta povoljniji. Jel imaš savet za klasičnog CM-a u oba pravca. Probao sam sa Eriksenom ali je pozadi rupa, Hereru sam stavio i odličan je sa Gundoganom, takodje i za špica, sif Wilson me je na kraju razočarao..Moj ti je savet Fellaini IF sa Shadow karticom, najbolji DMF u PL.
Sve sam ih ja isprobao, Kantea, Fenandeza, Bakayoka, cak i Pogbu, najbolji je Fellaini. Visok i jak ko stena. Dobro cita, dobro se postavlja, malo je sporiji, ali nije strasno sa Shadow hemijom.
E sada meni neka neko preporuci umesta Ballija, hteo bih da ga promenim, dosadio mi je malo, ali me sad privlaci njegova veza sa De Geom, da li da ga menjam, ili kog drugog igrača da uzmem?
Otamendi 86 IF, Mustafi 87 IF, Luiz, nekog cetvrtog... Sta mislite?
pro sa kupljenih 10+ miliona koina ? nema to veze sa pro
E sada meni neka neko preporuci umesta Ballija, hteo bih da ga promenim, dosadio mi je malo, ali me sad privlaci njegova veza sa De Geom, da li da ga menjam, ili kog drugog igrača da uzmem?
Otamendi 86 IF, Mustafi 87 IF, Luiz, nekog cetvrtog... Sta mislite?
http://xboxdvr.com/gamer/HiMyNameisPauI/video/43790060
Ova igra me sve vise ''odusevljava''.
Sta se ovde stvarno desilo?
Desilo se da kad igra hoce da namesti nema ti spasa 😀
Gledao sam meceve onog klinca sto je osvojio sad neku titulu u fifi znaci onoliko srece oko hendikepa odavno nisam video 😀
I ovih 700k koliko je Sevcenko trenutno je smesno malo s obzirom kakva se kartica dobija.
Ne znam sta ti ljudi ocekuju, ali mi deluje da su poprilicno nerealni. Ima wf 4* (futwiz), nema 3. Visok je 183cm sto mu daje idealnu visinu da bude opasan i u vazduhu, a opet nije previse visok da gubi na agilnosti. Sa hawk hemijom ima strenght 84 sto je skroz zadovoljavajuce i brzinu preko 90 sto je sjajno za napadaca te visine. Jedina mana mu je 3* skills, ali ako malo bolje razmislis retko ko i od profi igraca radi finte. Mahom se radi drag back jer su finte izgubile na efektivnosti. Slazem se za naciju jer osim sa ikonom nigde drugde nece imati strong link. Meni je i dalje vrhunska kartica za te novce i 99% cu je probati kad budem mogao.Hm, gledao sam reviews i komentare, i nesto nisu odusevljeni. 2x3*, nedovljno jak i visok, svi kazu da je prime MVB bolji, i takodje ne moze nikome da da jake linkove zbog nacije. Verovatno preskacem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari