Šta je novo?

FIFA 18

Ostavicu ga. Prodacu Kurtou. Sada sam miran do kraja sa golmanom.
Uvek mi je falilo malo coinsa za njega.
Sada kada je sam dobrovoljno došao, neka ga. 🙂

Haha, ne verujem... Svak cast... Najbolji golman u igri bez pogovora, svi pro igraci su ga koristili sada u Barseloni (TOTY verziju doduse ali ne verujem da ima ogromne razlike). Ja sam ove nedelje prvi put bio na nuli sa MM, skup je bio i nije uletela cak ni neka 84-ka. U stvari ni 83... nista!

Poslednja izmena:
ja posle dva totw igraca ne mogu nista da otvorim preko 81 a otvarao sam 6 pekova od dnevnih svc-ova. MM nisam radio skoro ali kako ste krenuli da izvlačite moraću i ja 🙂

Verujem da je odlican, jedva cekam da ga probam.
Sada razmislajm da zamenim mozda Hazarda sa Sonom if 87?
Kompletan MM, zaradio 30k, plus dobio De Geu.
Ulozio negde oko 25k za sva četiri.
Ovo mi je najbolji SBC, jos od Martiala iz oktobra meseca kada se prodavao za 70k.
I juce sam iz onog dnevnog zadatka, neki bezvezni, dobio Martineza OTW, nije neka cifra, prodao ga za 36k, ali to je ono nenadano. Stavis fitness ekipi i resio si zadatak, otvoris, kad ono OTW kartica.
Ume ovaj EA, kada se mislis da odustanes i da dignes ruke od svega, da te zainteresuje i ponovo navuce. ,)

Kad radite SBC da li pratite na futbinu najjeftinije odradjene ? Ima li bolje od toga ? Ja sam generalno rasprodao sve osim Bundes tima i 20ak 81-83 od znacajnijih za pomenuti ali najvisa cena im je 2k. Zato se kajem.. kontam odatle najbolje da ih radim ?

Imam 600 igraca u klubu ali su sve bronze, silver i low gold. Da li da radim upgrade sbc za sve ? Sta ce mi silver i bronze ako je Costa poslednji sbc i onda planiram samo igranje ? Ili gresim..

Ja nisam pratio fudbal 10ak godina osim 1/4 do finala lige sampiona i to ne svake godine, tako da jeste meni slatko da se vracam u ove vode ali u Fifi sa SBC-ovima sam hendikepiran pa nema sile da sam skockam SBC bez pomoci,a bez da zabrljam 🙂

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Futbin može, i mora da ti bude samo smernica.
Ako kopiras tim odatle, daces sigurno više.
Kreni sam, od igrača koje imaš, pa ako zapne, pogledaj Futbin.
Za MM SBC, ti igraci mogu da budu od koristi, bez obzira što nisu gold.
Za ovaj novi SBC, koji je juče izašao, a ne kosta malo, potrebni su ti i ti 82, 83 igraci.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Razmišljam da uzmem Kantea za Premier ekipicu, jel imao neko iskustva sa njim?
Ili ako neko ima bolji savet šta bi ovde najbolje leglo.. Imaću večeras oko 200k. Nisam siguran u kom smeru dalje da budžim ekipu jer imam oseća da Premier squad nema toliko mogućnosti kao hibrid ali za ovo drugo bi mi trebalo mnoogo golda..
Screenshot_20180208-122943 (2).jpg

Kante je svakako bolji, od Bakajoka, barem meni, ali mu je problem visina, a to za cdm znači mnogo.

Kad radite SBC da li pratite na futbinu najjeftinije odradjene ?

To moze da ti bude obavezna smernica kako da iskombinujes tim. Nekada i jeste najjeftinije, ali cesto ubace lazne igrace (Berica i Compera) ili neke zesce pricefixovane silvere, koji se ne vide u ukupnoj ceni i bili su jeftini u trenutku formiranja, tako da moras za neka mesta da trazis alternative.

Inace, opet nista od Obamajng sbc-a.... poludecu... najbolji igrac 80... kakav trash.

Ja sam dobio Lucasa if wr82, otisao za 46k upravo [emoji3] ulozio samo 6.5k.

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Haha, ne verujem... Svak cast... Najbolji golman u igri bez pogovora, svi pro igraci su ga koristili sada u Barseloni (TOTY verziju doduse ali ne verujem da ima ogromne razlike). Ja sam ove nedelje prvi put bio na nuli sa MM, skup je bio i nije uletela cak ni neka 84-ka. U stvari ni 83... nista!

pro sa kupljenih 10+ miliona koina ? nema to veze sa pro 🙂

Razmišljam da uzmem Kantea za Premier ekipicu, jel imao neko iskustva sa njim?
Ili ako neko ima bolji savet šta bi ovde najbolje leglo.. Imaću večeras oko 200k. Nisam siguran u kom smeru dalje da budžim ekipu jer imam oseća da Premier squad nema toliko mogućnosti kao hibrid ali za ovo drugo bi mi trebalo mnoogo golda..
Pogledajte prilog 246064

Moj ti je savet Fellaini IF sa Shadow karticom, najbolji DMF u PL.
Sve sam ih ja isprobao, Kantea, Fenandeza, Bakayoka, cak i Pogbu, najbolji je Fellaini. Visok i jak ko stena. Dobro cita, dobro se postavlja, malo je sporiji, ali nije strasno sa Shadow hemijom.

E sada meni neka neko preporuci umesta Ballija, hteo bih da ga promenim, dosadio mi je malo, ali me sad privlaci njegova veza sa De Geom, da li da ga menjam, ili kog drugog igrača da uzmem?
Otamendi 86 IF, Mustafi 87 IF, Luiz, nekog cetvrtog... Sta mislite?

Moj ti je savet Fellaini IF sa Shadow karticom, najbolji DMF u PL.
Sve sam ih ja isprobao, Kantea, Fenandeza, Bakayoka, cak i Pogbu, najbolji je Fellaini. Visok i jak ko stena. Dobro cita, dobro se postavlja, malo je sporiji, ali nije strasno sa Shadow hemijom.

E sada meni neka neko preporuci umesta Ballija, hteo bih da ga promenim, dosadio mi je malo, ali me sad privlaci njegova veza sa De Geom, da li da ga menjam, ili kog drugog igrača da uzmem?
Super, hvala na preporuci, probaću sa njim pošto mi je kante preskup a felaini je dosta povoljniji. Jel imaš savet za klasičnog CM-a u oba pravca. Probao sam sa Eriksenom ali je pozadi rupa, Hereru sam stavio i odličan je sa Gundoganom, takodje i za špica, sif Wilson me je na kraju razočarao..

PS Meni je Luiz pun pogodak, baš vrši posao i dosta je bolji od Bailly-a..

Poslednja izmena:
pro sa kupljenih 10+ miliona koina ? nema to veze sa pro

Na turniru si koliko znam mogao da koristis koje hoces igrace, bez ogranicenja.

Btw, TOTY De Gea je oko milion coina, i sad bih mogao bez ikakvih problema da ga kupim jer imam skoro 2 miliona + 2 solidna tima, a dinar nisam ulozio, prestao sam sa trejdom jos u decembru, i ne pada mi na pamet da kupujem coine. 🙂

Igraci koji su se posvetili trgovini IF/83/84 imaju bez problema 10+ miliona do sada. Takodje oni koji su konzistentno svake nedelje Top 100 dobijaju toliko dobre nagrade da im nista drugo i ne treba.

Ne menjaj 🙂 Nalazi se u svim WL BPL timovima.

Poslednja izmena:
Hvala Padawan. Neću ga menjati [emoji1303]

A šta misliš, Hazarda, da li menjati za Sona if 87?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na LM poziciji ne, jedino ako ces sa njim igrati kao ST/LF

Btw, ovo je presmeno, neko postavio na reddit 😀

https://gfycat.com/ImaginarySilkyAustraliansilkyterrier

p.s. izgleda da ce veceras 2 nove prime ikone

5ed7a6728f8fe9457c74d3758d9cb248.jpg

Poslednja izmena:
Izgubio juce tri finala za wl :-(
Jel hoce neko sparing na pc? Da mi kaze u cemu gresim.
Inace kakav je if walcott?

Hocu ja kasnije ili sutra. Pusti mi origin nick u pp.

Mami me prime Shevcenko samo da se malo smire cene, trebalo bi da padne na ispod 600k.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

I ovih 700k koliko je Sevcenko trenutno je smesno malo s obzirom kakva se kartica dobija.

prvi pek od MM i if Ramsey 🙂 taman za Premier squad, nadam se samo da nije totalna kanta za cm, ali opet prodaje se za 40k tako da je win win situacija..

Desilo se da kad igra hoce da namesti nema ti spasa 😀
Gledao sam meceve onog klinca sto je osvojio sad neku titulu u fifi znaci onoliko srece oko hendikepa odavno nisam video 😀

Meni je i dalje ovo sa hendikepaom nešto neverovatno i ne znam šta se postiže time.
Ceo život sam cepao i pes i fifu u singlu i bilo je uvek normalno. Sad ove kombinatorike sa bronze benchom, pauziranjem tokom igre da se resetuje i navlačenje za jednog pa za drugog što ljude dovodi do ludila a sama igra je super..baš mi ne ide u glavu, Pogotovo što je gejmplej mimo FUT-a normalan, ne znam što odlepi u ovom modu ..

Poslednja izmena:
Svaki fudbal do sada daje manje ili vise vestacku inicijativu, ali sa ovom fifom to ide do besnila...
Prekljuce sam hteo da izbacim monitor kroz prozor zbog toga 🙁 Vodim 2:0 i naravno znam scenario, krece comeback...

I ovih 700k koliko je Sevcenko trenutno je smesno malo s obzirom kakva se kartica dobija.

Hm, gledao sam reviews i komentare, i nesto nisu odusevljeni. 2x3*, nedovljno jak i visok, svi kazu da je prime MVB bolji, i takodje ne moze nikome da da jake linkove zbog nacije. Verovatno preskacem.

Ja uzeo jutros 88 Sevcenka.
Prva utakmica, dva gola, videcemo dalje.
Baby verzija je skuplja, ali ima H/H WR.

Prime ce za 20-tak dana verovatno pasti pocetkom marta na ispod 600k kada se smire cene posle eventova za lunarnu ng. Prime Crespo ce mi biti mnogo interesantniji, kad vec radim untradable, samo da ne trazi ikonu..

Poslednja izmena:
Hm, gledao sam reviews i komentare, i nesto nisu odusevljeni. 2x3*, nedovljno jak i visok, svi kazu da je prime MVB bolji, i takodje ne moze nikome da da jake linkove zbog nacije. Verovatno preskacem.
Ne znam sta ti ljudi ocekuju, ali mi deluje da su poprilicno nerealni. Ima wf 4* (futwiz), nema 3. Visok je 183cm sto mu daje idealnu visinu da bude opasan i u vazduhu, a opet nije previse visok da gubi na agilnosti. Sa hawk hemijom ima strenght 84 sto je skroz zadovoljavajuce i brzinu preko 90 sto je sjajno za napadaca te visine. Jedina mana mu je 3* skills, ali ako malo bolje razmislis retko ko i od profi igraca radi finte. Mahom se radi drag back jer su finte izgubile na efektivnosti. Slazem se za naciju jer osim sa ikonom nigde drugde nece imati strong link. Meni je i dalje vrhunska kartica za te novce i 99% cu je probati kad budem mogao.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno